Perle de-ale sotilor (2)
Raspunsuri - Pagina 3
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by catrinelteodoru
nu-mi vine acum in minte nici o perla anume, dar ma minunez io si va intreb si pe voi : mai are cineva in dotare un sot/iubit/ce-o fi care, efectiv, uita sa manance?
sau numai pe mine m-a napastuit soarta ?
Catrinel
DON T WORRY BE HAPPY! Daca l-ar uita si pe al meu... Asa il aud cum incepe "Ce mancam diseara". Raspund ceva gen "Peste la cuptor, peste nu stiu cum, cartofi fierti, legume sote"... "Hai sa luam o ceafa de porc si facem cu cartofi prajiti"! Adio mancare sanatoasa! Eu oricum nu servesc, copilul cu atat mai putin asa ca gatim amandosi,doua lucruri diferite si...mai bine uita!!!
ANCA si EMA EMANUEL
Aldebaran spune:
Avem in fata apartamentului o cofetarie, de fapt e usa din spate. Proprietarii, oameni in varsta, cam surzi dar foarte incapatanati ca sa nu spun nesimtiti, au un televizor pe care il pun asa de tare ca nu pot sa-mi adorm copilul.
Acum o saptamana se repeta povestea, iese sotu' la balcon, zbiara la ei, ii si injura nitel, aia se fac ca ploua. Asa ca se intoarce el calm in casa, ia pampersul copilului ca tocmai il schimbasem, il impacheteaza frumos si il proiecteaza direct pe fereastra lor, strigand:"data viitoare o sa fie si kk!" Inutil sa spun ca n-am mai auzit televizorul din acea secunda.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
filmulete http://dropshots.com/corinastp
Nadia1976 spune:
Aldebaran, super faza! Mai un pic si
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
hristina spune:
Fetelor, sa va traiasca sotii, ca mi-ati binedispus seara!
De ce nu schimbati titlul in: Perle si ispravi de-ale sotilor?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
cristiama spune:
Da cred ca e fregventa asta cu sotii care "uita" sa manace:
Sambata aveam treaba si-l intreb pe sot daca se descurca cu masa de pranz.
- Sigur ca da imi fac supa la plic si felul doi incalzesc clatitele cu ciuperci.
- Bravo draga.
Dupa vre-o 6 ore vin acasa: oala murdara nu, vasa murdare nu, da clatitele TOATE in cuptor incalzite.
- Stii tocmai ma pregateam sa manac...de pranz, chiar daca era seara deja!
adimercedes spune:
Apropos de mancare... Aseara venind spre casa mi s-a plans ca ii e foarte foame si abia asteapta sa ajungem acasa sa mancam. Intreaba ce avem, ii spun ca stir-fry. Ajungem acasa si mai imi zice de cateva ori ca ii e foarte foame - eu abia apuc sa ma duc sa ma schimb. Incalzesc supa de pui si urma sa imi ia inca vrea 10 minute sa fac felul 2. Cand era pe la jumatatea supei, imi spune: "Nu fa prea mult stir-fry, ca nu imi e prea foame..." Eu sa explodez, nu alta, ca deja erau toate curatate, gata de pus la foc, mai ales ca s-a plans constant ca ii e foame.
Boooon. Deci, mancam noi si intre timp ne uitam la film. SI pe la 10:30pm zice "Hai sa mergem sa alergam, ca m-am ingrasat." - are acum 69kg la 1.79m (dupa cateva seri cu desert castane la cuptor). Asa ca ne luam noi si mergem la alergat o jumatate de ora. A fost superb, dar nazurile astea ne fac noua viata colorata
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Carmen_Marieta spune:
haideti sa va spun si eu una, ca al meu iubi..viitor sot a inceput sa faca lucruri trasnite... Saptamana trecuta cand a plouat mai mult in capitala... iese domnul la cumparaturio ca avea pofta de varza cu carne, varza o aveam dar trebuia carne...buun pleaca la cumparaturi..si-l apuca , vine ud tot se schimba, eu in bucatarie trebaluiam, imi spune ca are pantalonii uzi si ce face cu ei?? eu ii spun sa-i puna pana termin mancarea la uscat undeva in dormitor ca in balcon era abur de la mancare si prindeau miros...el ii pune... in dormitor... Trece ceva timp si eu vreau sa merg in balcon sa mai deschid un geam, trecerea spre balcon este prin dormitor, deschid usa la dormitor si in momentul ala am ramaspantalonii erau pusi la uscat PE LUSTRAca acolo a gasit el loc!!!!!!!! de nu am mai avut ce sa comentez!!!!
Astept urmatoarea pozna
louisea spune:
carmen .. pei daca nu-i dadusi indicatii PRECISE ce te astepti
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
iren spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
haideti sa va spun si eu una, ca al meu iubi..viitor sot a inceput sa faca lucruri trasnite... Saptamana trecuta cand a plouat mai mult in capitala... iese domnul la cumparaturio ca avea pofta de varza cu carne, varza o aveam dar trebuia carne...buun pleaca la cumparaturi..si-l apuca , vine ud tot se schimba, eu in bucatarie trebaluiam, imi spune ca are pantalonii uzi si ce face cu ei?? eu ii spun sa-i puna pana termin mancarea la uscat undeva in dormitor ca in balcon era abur de la mancare si prindeau miros...el ii pune... in dormitor... Trece ceva timp si eu vreau sa merg in balcon sa mai deschid un geam, trecerea spre balcon este prin dormitor, deschid usa la dormitor si in momentul ala am ramaspantalonii erau pusi la uscat PE LUSTRAca acolo a gasit el loc!!!!!!!! de nu am mai avut ce sa comentez!!!!
Astept urmatoarea pozna
Asta-i mijto rau
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
zouzounaki spune:
quote:hahahaha super fazaaa.....mai spuneti fetelor ca sint super....
Originally posted by Carmen_Marieta
Astept urmatoarea pozna
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca