Mamici casnice (38)
Raspunsuri - Pagina 11
ange spune:
astazi am facut cuburi de ciocolata tavalite prin nuca de cocos.Am facut pe fuga cateva foto ca erau copii(de pe strada) pe ele si am refacut rulada dar de data asta jumate cu ciocolata(pt. copii),jumate cu gem de coacaze( pt. je)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=3609re2.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=e2f1re2.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=666dre2.jpg&.src=ph
CRISMIR spune:
ANGE ,eu am pierdut faza cu retetele si acum vazui si eu pozele...pleeeeeeeeeeease,vreau si eu reteta la cuburile alea(noi "tavalite" le ziceam acasa) si la rulada...se poate?
fetelor si weekend placut!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
CRISMIR spune:
DANA am pus ceva poze de la ocean,in link-ul 2...sper sa va placa
si numai bine la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
dana d spune:
Buna dimineata! Voi ce cafea beti? Eu beau 3 in 1 de la La Festa, e atat de buna ca as bea cu galeata.
Ange, m-ai imbolnavit cu prajiturile alea. Cum ai facut cuburile de ciocolata? Daca e reteta mai in urma zi-mi unde sa o caut. Hai ca la 80 de kg ale mele.. ce mai conteaza doua acolo.
Gegea, multumesc de amintire. Ai dreptate, e tipul care ar fi putut sa o faca fericita pe Clarice dupa ce s-a despartit. Imi amintesc totusi ca nu a iesit nimic, parca s-a impacat cu prostul ala de barba-su care a inselat-o. Asa suntem noi femeile, ne sacrificam fericirea pentru copii, sotz.. sau oricine altcineva.
Cum iti place Stapana destinului? Chiar ma enerveaza Isabel asta. Cum poate sa o iubeasca pe vaca aia care se foloseste de ea. Ai vazut ce putoare? vrea sa stea in varful patului in timp ce fi-sa munceste, se lasa intretinuta de copilul ei. Parca sustine sus si tare ca o iubeste. Totusi nu inteleg cum de i-a fost o mama buna ca vad ca asa spun toti.
De cine iti place cel mai mult din serial? Mie de Duda cu Viriato, Viriato e chiar un tip misto...
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
maria2mami spune:
Neata fetele...sarumana' de ceai
Ascult.......? Pe cand conferinta extraordinara??? Eu la 3 jum plec acasa si apoi in oras sa cumpar rochita si pantofiori...asa ca astept ....inscrierile
mmiha
maria2mami spune:
Mai Mirelaaaa....pai nu va e rusinica cu pozele astea de la ocean???...... vreau si io "..... cu tati la ocean"
Sunteti o familie fericita, se vede si cel mai fericit e bebe...sa va traiasca
mmiha
gegea spune:
'Neata!
Dana, nu voi putea veni, am motivat deja absenta. Fix in acel week-end avem nunta la Cluj (de unde trag concluzia ca o ratez pe Fla) si apoi vrem sa facem mai multe opriri (Tm, Caransebes si ne mai hotaram pe parcurs). Apoi, mai e faza ca sotul numai atunci isi poate taia din timpul de munca, in final, alta problema e indisponibilitatea pe care mi-o ofera Daria (alaptat inca, dependenta de tzitza mamii etc.)
Sper ca am fost explicita si ca nu voi rata ocazii viitoare.
dana d, eu nu am pierdut nici un episod din "Stapana destinului", e prima oara in viata cand sunt atat de devotata unui serial. E foarte diferit de telenovelele la moda, reuseste o transpunere a realitatii drestul de precisa, nu e asa cusut cu ata alba precum altele.
Intrebai de Isabel. O inteleg oarecum, erau bune prietene, avea incredere in ea si o idolatriza pe vaca aia (Doamne, dar tare bine au mai ales-o; cand o vad cum merge si rade ca o proasta imi vine sa o iau la pumni, joaca asa bine ca sadeste samanta de ura in tine). Toate astea tin acum flacara aprinsa sa-i mai faca jocul inca. Apoi, ea de ce sa se afiseze prin restaurante/magazine cautand loc de munca cand poate foarte bine sa faca o raita noaptea si ii ies bani cat fiica-sa reuseste in cateva luni...
Asa... ma intrebai de cine imi place. Perfect de acord cu Duda (fina, delicata, dulce) si Viriato (superb barbat, am citit ca are vreo 40 si ceva de ani...). As mai adauga-o pe Angelica, pe DoCarmo (si ea cica are vreo 64 de ani; nu pare la prima vedere dar daca o studiezi mai atent, cam da...) si pe Claudinha. Mai sunt multi, dar astia fac parte din top.
Hai ca mai scriu, dar maraie Daria
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
maria2mami spune:
Inca nu am reusit sa pun pozele de la meci in albumul comun, nu stiu de ce.... dar le-am pus pe astea
mmiha
impreuna spune:
Mama cat ati scris:) Eu am facut o pauza ca am fost intr-o vizita aseara si am chefuit pana tarziu.
Acu incerc sa recuperez:) Deci:
Geani stiu un oftalmolog f bun in Cluj, special pt copii, a fost o prietena de-a mea la el. Eventual iti fac rost de nr de tel si suni inainte sa veniti pt programare sa fi sigura ca va poate primi. e ok?
Lucia echinaceea are acelasi efect ca si uleiul de catina? Ca eu din ala ii dau si am fost multumita ca nu s-a imbolnavit deloc si mai are si ceva pofta de mancare. Voi nu veniti la munte? Ca v-ar prinde bine niste aer curat
Corina e super Syb cum doarme in dulap si pe masa:) Poate Carla o mosteneste, no sa ai treaba cu ea:) Fratele meu cand era mic a adormit o data in statia de tramvai, in picioare, sprijinit de un zid:)
Mihaela bafta cu olita, Voi deja sunteti in stadiu avansat daca Amalia face ceva acolo> Ca Sara doar dupa ce se ridica de pe ea poate sa faca. Mai hai in "plimbare" si pe la noi:)
Alina cand vine tati acasa? Sa sti ca nici eu n-am permis, am zis ca imi iau numa dupa ce imi cumpara sotu masina :)
Fain ca veniti si voi la intalneala, nici nu ma gandeam altfel la cat va stiu de plimbareti:)
Danelutza asa "necrescuti" sunt copiii de acolo? Adica parintii lor ii lasa sa faca ce vor, si sa dea altui copil in cap doar ca sa se simta ei bine? M-a enervat pe mine faza, imi dau seama pe tine...
Andora (acu scriu asa sa fi sigura ca vb cu tine:) ne bucuram ca vi, nici nu ma gandeam altfel la cat esti de plimbareata:) Urmeaza sa stabilim detaliile, sa ne urmaresti indeaproape:)
Svetlana gasesti in Tm mochete cate vrei, de care vrei. Nu stiu sa-ti zic preturi, dar eu m-am speriat cate feluri de mochete au aparut de care habar n-aveam:)
dana d imi spui si mie pls cum s-a terminat "legaturi de familie"?
Miha sunt superbe pozele. Tare mi-ar place sa ajung si eu pe acolo. Imi place de voi ca sunteti excursionisti:) Poza aia cu luna chiar asa ati facut-o voi sau e trucata?:)
Faina ideea cu inaugurarea, mi-ar place sa se faca si la noi asa ceva. Asta da afacere:)
Mirela multumim de recomandari, eu am fost o data in zona (la Cheia mai bine zis) si mi-a placut mult. Vezi ce fain era dc erai in Ro?:)
mmiha m-am uitat la link-ul cu pensiunea care ne-ai aratat-o, e ok da singurul lucru care nu-mi place ca e la cucurigu si parcarea, gratarele si locul de joaca sunt tocmai jos la drum, am avea ceva de mers:)
Asta-i prima parte a mesajului meu, urmeaza a doua dupa ce o schimb pe Sara:)))
Flavia (sotie si mamica fericita)