Produsele ROC

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

si eu am cearcane de la o vreme incoace.stiu ca cearcanele au probabil si o cauza interna,spre exemplu oboseala(desi eu dorm suficient),dar asi vrea sa incerc si un produs anticearcan.aceste creme au chiar efect anticearcan asa cum se spune?adica se vede vreo imbunatatire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Apropo de cearcane, aveti idee din machiaj cum le-am putea masca un pic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Trebuie sa pui un anticearcan mai deschis la culoare decit pielea ta..obligatoriu atit sub ochi cit si sub pleoapa.... apoi machiezi normal si mai poti aplica usor pudra deschisa la culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am un ten cu fff multe probleme,un ten gras cu comedoane.
am incercat ff multe produse,vichy normaderm a fost pt mine o mare dezamagire.
dermatologul meu mi-a recomandat produsele roc pt ca inainte de toate sunt produse de un institut dermatologic.
ca si roc ,tot de catre institute dermatologice sunt produse galenicul si avene.
eu acum am gasit fericirea pielii mele cu toata gama anti-acnee de la avene.
intr-o perioada am folosit si roc,dar din considerente pur financiare le-am lasat pe mai tarziu cand finantele mele isi mai revin.dar au fost perfecte....pt tenul meu

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Mie mi-au aparut multe riduri deja sub ochi si am si eu o cunostinta care foloseste gama ROC si e tare incintata.....ma gindesc sa imi iau si eu . Oare cit de scumpe pot sa fie? sunt intr-adevar asa bune?

Mergi la inceput