Mamici de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
pufymic spune:
Fetelor trebuie sa va zic ce mortal a fost Alesio mai inainte un pic(si dc dati cu rosii
). I-am dat vigantolul in lingurita si dupa ce l-a papat i-am dat lui lingurita drept rasplata....si dupa cateva minute a inceput sa planga si sa urle" inguitza, inguitza" ca nu si-o mai gasea....iar lingurita se ascunsese bine de tot....la el in mana
! A fost mortal!Acum radem amandoi!![]()
....si uite asa iti face un bb viata mai frumoasa si plina de zambete!
!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Susa spune:
Buna gravidute,
Eu ma pregatesc intens de plecare, maine zbor spre casa, un pic frica de orele multe care le voi petrece in picioare si pe scaun, iar cum gleznele mele sunt mai mult umflate decat dezumflate....deseara ultima noapte in pat pe vas voi incerca cu varza. Am impachetat la valize vreo trei zile, avem 6 mastondonti de carat, binenteles ca sotul , eu mai ca o doamna gravida nu? Noroc ca sunt carucioare in aeroport.Nu promit ca voi intra prea curand pe net, am vandut laptopul si ne vom lua un desktop primele zile, poate intru de la mama sa va anunt ca am ajuns cu bine pana ne reinstalam noi toate cele pe acasa.
BB face box in fiecare zi prin burtica iar tati se chinuie sa-i prinda miscarile dar BB e smecher...cum pui mana pe burtica nu mai misca..trebuie surprins cumva.
In rest toate bune si frumoase, eu ma simt extraordinar de bine iar kg-ele sunt in crestere, noi fericiti nevoie mare, abea asteptam sa ne vedem parintii, viitorii bunici in aeroport.
Felicitari fetelor care au aflat sexul lui BB , multi baietei, sper sa intaresc si eu randurile lor, voi afla pe 15 Mai si abea astept.
Va pup si numai sanatate tuturor.
20+
Silvia
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
_Ralu_ spune:
eu am fost harnicutza!

am intrat sa modific ceva la mine si daca tot eram prin preajma, mi-am zis sa fac o fapta buna!
"e bine sa ajuti!" - cum ar zice pisoiul eek! (desene animate de pe jetix! cine are copii cred ca stie!)![]()
pufy, e mortal alesio al vostru! iar in pozele din patut e...adorabil!

raluca
22 fix
album yahoo
album webshots
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20060909/dt/7/k/b4fb/preg.png
pufymic spune:
Susa drum bun sa aveti si te asteptam cu vesti bune!
Ralucutza multumim de aprecieri!
Fetelor dragi avem www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75102" target="_blank">SUBIECT NOU!!!!!!! Va rog sa postati acolo!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru