Mamici de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

stef89ro, bine ai venit!

ca sa apari pe listuta, trimite un msj aici pe forum cu dpn-ul, medicul la care esti, eventual daca stii ce e bb-ul si ce nume ii puneti, si daca mai ai si alti copilashi! fetele care se ocupa de listuta (monentan pt acest capitol, adameasca), sunt tare dragutze si te vor trece! ma gandesc ca ar fi mai bine sa-i trim ei un pm, ca s-ar putea sa nu te vada, pt ca noua fiind esti moderata pt primele 11-12 msje si mesajele tale vor aparea pe o pag de care noi deja am trecut. intamplarea a facut sa ma uit pe pag 8 unde aparuse msj-ul tau! a, si mai trimite data nasterii tale!

te pup!

cu placere martha!

raluca 22 fix

album yahoo
album webshots
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20060909/dt/7/k/b4fb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello burticutze
MARTHA78 mercic de raspuns, habar nu aveam ce e cu utrogestan-u asta, la mine bebe a iesit din prima si vad ca "sta"cuminte acolo
MAMIFLORImulta sanatate atat tie,cat si micutei tale
MEXXAne-ai dat o reteta foarte buna, sigur o fac si eu in weekend; oare pot sa pun usturoi in loc de ceapa? am mai facut asa ceva cu bucatele de piept de pui, ciuperci si usturoi ....
MCRMIKImulta sanatate tie si bebicului...mai mult ca sigur ca e sanatos. eu am citit pe net ca aproape 80% din populatie e infectata cu toxo si ca nu il afecteaza pe bebe decat daca il iei pt prima data in timpul sarcinii...tie asa ti s-a intamplat?

va pupic

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Danidani74 asa m-a impresionat mesajul tau! Fii binevenita printre noi! Iti doresc o sarcina usoara si o nastere asemenea, sa ai un bebe sanatos si frumos! Da repede datele tale personale si DPN-ul (data probabila a nasterii) sa te treaca fetele pe listuta. Hai bucura-te de minune si nu te teme! Lasa superstitiile si teama irationala la o parte!( si asta ti-o spune o "experta" in ale ingrijorarilor...) Fii sigura ca ai nimerit bine in cercul nostru, aici ne impartasim in fiecare zi bune si mai putin bune, griji si nelamuriri...simplul fapt ca vorbesti cu fete in aceeasi situatie ajuta atit de mult!

Eloise 16+ cu
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Stef89ro si danidani74 bine ati venit pe si mai ales in trupa noastra de burtici!Sarcini usoare va doresc si bebici sanatosi!
Va asteptam cu mai multe detalii despre voi, si sa nu va ingrijorati dc la inceput nu vor apare mesajele voastre exact cand le trimiteti , deoarece sunteti in perioada de moderare( primele aprox 10 mesaje sunt moderate).

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

mutam fain de urari!! sa va dau ceva date ziceti? ok. UM=14-01-2006 DN=15-07-1974 Nu sunt prea sigura de DPN pt. ca daca e sa ma iau dupa ecograf azi sunt 14s3z, dar moasa zice 15s5z.Poate ma lamuriti voi. Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

eloise mare dreptate ai..discutiile de aici ajuta foarte mult, cel putin la mine asa e
stef89ro si danidani74bine ati venit printre noi...bebici sanatosi si frumosi va doresc!!!
pufymicce dragut e Alesio acolo in iarba, o floricica blonda de primavara e, nu alta
pupici la toata lumea.......

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei fetelor cu burtici,

Bun-venit celor care ni s-au alaturat, Dany si Stef. Va doresc sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si mai ales va doresc sa aveti parte de intelegerea sotilor si familiilor. De abia astept sa ajungem impreuna in formula completa in sept-oct, cand ne vom povesti experientele nasterii.

Flory, imi pare tare rau ca treci prin momente grele. Totul va fi bine. La asa o mamica frumushica si cu o burtika pe masura, nu se poate intampla nimic rau.

Cineva intreba despre legatura dintre CMV si hepatita. Nu au nici o legatura. Pentru hepatita se fac alte analize, iar in sarcina se cauta anticorpul HBs, pentru depistarea hepatitei, nici decum CMV. Ambele sunt examene serologice.

Noi suntem bine, de doua zile bb misca f putin, cred ca este suparat ca l-am cam obosit zilele astea pe drumuri. Luni merg la dr mea cu rezultatul de la TT. De abia astept sa treaca sapt viitoare pt ca pe 15 mai sunt programata la eco morfo.

pupicei

putzuruca 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Va multumesc inca o data pentru raspunsurile voastre in legatura cu sansele de supravietuire ale bebelului in cazul in care se naste prematur. Nici eu nu pot intelege de ce sunt asa de pesimista, nu stiu daca ma credeti, dar nici macar nu imi fac planuri despre cum va fi cand vom avea copilul acasa. Si nici nu prea imi place sa vorbesc despre astfel de planuri cu cei din jur ( probabil tuturor le par cam ciudata in perioada asta, mai ales ca sunt singura din cercul de prieteni si de colegi de serviciu care e pe cale sa aiba bebe - toti sunt tare entuzismati, iar eu sunt foarte prudenta ).

Ignatica

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Mai fetelor, care va pricepeti, treceti si la mine, ID messenger: danadelainde, nr. mobil 0722 686 505. Se pare ca nu stiu unde sa caut desi am gasit informatiile ralucutzei. Asta e, faceti-va mila si de mine, please.
Va pup.
Dani16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ramomar multumim!

Danip tocmai am intrat sa te trec in notepad(ca acolo sunt informatiile astea) si erai trecuta deja....a fost altcineva mai harnicuta!

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput