Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, nici nu pot sa va spun ce mandra sunt de mine. Imi fac singura injectiile, in burtica. Eu care nu suportam injectiile, uite ce am ajuns, sa am in fiecare seara ritualul cu "bagatul acului".

Va doresc un Week-end minunat si aveti grija de kg.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Littlelight

Bine v-am gasit!Aveti loc pentru inca o aspiranta la talie subtire?
Eu am luat de la o vecina o reteta de slabire , care se tine patru zile cu pauza de 2 saptamani intre si mie mi-a placut..Se dau jos cam 2-3 kg.Eu nu le-am mai pus la loc dupa , chiar daca am mancat normal...adica de toate...Reteta a fost verificata de mai multe persoane si a dat rezultate.Arata asa :
- ora 8 : cafea sau ceai cu putin zahar
- ora 10 : un ou fiert
- ora 12 : o lingura de stafide
- ora 14 : 3 felii de paine prajita cu 3 felii de sunca(parizer sau ceva mezeluri slabe) si 3 felii de rosii
- ora 16 : 2 mere
- ora 18 : 250 gr branza de vaci
Ca o informatie suplimentara : eu am tinut-o in timpul saptamanii cand eram la birou , fiindca in week-end n-am cum...Senzatia de foame trece cam dupa prima zi...
Sper sa va foloseasca.Mie mi-a folosit ...a fost cam singura dupa care nu m-am mai ingrasat...si de tinut , am tinut destule...iar de produse pt slabit nu va mai spun... alea naturiste le-am incercat cam pe toate...
O zi buna si spor la slabit!

Bun venit la noi ...acesta e principiul de baza in ceea ce ne priveste...mincat putin si des, disociat...e reteta clasica de mincat din 2 in 2 ore ce-ai postat tu. E bine. Stiu ca da rezultate, de aceea incearca sa o urmezi cit de mult poti.Daca ramai la noi, da datele pentru listutza.

Nora

Mergi la inceput

Si eu fac treaba prin casa, pina vine Liviu de la curs, ca atunci se va duce...pe copca dorinta mea de a finaliza...E primul week-end in care suntem singuri. Copilul e plecat la munte pina duminica

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor vad ca avem colege noi de suferintale spun si eu bun venit si spor la slabit. Sincer mie a inceput sa-mi placa mult grupul nostru si chiar daca kg-le se incapataneaza sa ramana acolo unde sunt ma bucur ca am cu cine povestii bucurii dar si necazuri.

MONI si mie mi-a fost greu pana mi-am facut prima injectie, am facut un curs mediu de sanitar iar acum buci sa fie ca de restul ma ocup eu

NORA draga se pare ca pe tine te asteapta un super weekend asa ca ti-l doresc plin de iubire si nebunii, cei care si-au baut cerneala vor merge la servici adica eu si Sorin.

CARMEN sper ca o sa-i fie bine lui EDI. Eu m-am nascut cu trei rinichi,doi lipiti in partea stanga dar problemele au inceput la 4 ani cand am avut prima criza,apoi au urmat altele si altele din pricina infectiilor urinare pe care le faceam des , a fost groaznic. In peioda 4-6 ani am fost in mai multe spitale din Sibiu si Tg.Mures nu prea stiau ce sa-mi faca, mi-au scos pana si amigdalele crezand ca ele sunt sursa infectiei dar nu au fost ele de vina.Cand am ajuns la Alexandrescu au constatat ca am probleme si cu ureterele si ca urina se intorcea din vezica inapoi in rinichi.Atunci am fost operata si mi s-a reimplantat uretera in uretra.Cativa ani mergeam la cateva luni ptr.control si tratament,simtindu-ma mai bine am intrerupt vizitele in Bucuresti.Acum 7 ani din cauza analizelor proaste m-am internat in Sibiu,acolo am constatat ca mi-a revenit vechea problema plus ce rinichii mei au inceput sa elimine zahar,asa ca m-am mai operat inca o data dar de data aceasta cu laser.De atunci fac analize periodic, tratament la fel si trebuie sa ma feresc de multe si beau mult ceai ca ar trebui sa primesc un premiu la cat ceai am baut si beau.Acesta e si motivul pentru care am anumite temeri in ceea ce priveste .
Dar eu sunt optimista si incerc sa trec asa cat se poate cu zambetul pe buze peste toate necazurile.
Cred ca v-am plictisit destul cu povestea mea ,ca de obicei va pupicesc si va doresc multa iubire.
SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Buna seara,fetelor!
Iata "coordonatele" mele : 30 ani,1,60m-inaltime,68kg(acum seara),102cm-bust,80cm-talie,105cm-solduri...Prima tinta - 60kg...restul mai tarziu...
Am reusit sa slabesc 14kg din iarna si pana acum, mancand de toate,dar moderat si facand cat mai multa miscare...Am renuntat TOTAL la produsele pt slabit,deoarece din cauza unora m-am ingrasat in loc sa slabesc...
Acum,cu ajutorul vostru,sper sa scap si de restul de "bagaj"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor.

Va multzumesc pentru primirea calduroasa si...va spun ca sunt pe baricade cu dieta si...sper sa se si vada. Va pup si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Littlelight

Buna seara,fetelor!
Iata "coordonatele" mele : 30 ani,1,60m-inaltime,68kg(acum seara),102cm-bust,80cm-talie,105cm-solduri...Prima tinta - 60kg...restul mai tarziu...
Am reusit sa slabesc 14kg din iarna si pana acum, mancand de toate,dar moderat si facand cat mai multa miscare...Am renuntat TOTAL la produsele pt slabit,deoarece din cauza unora m-am ingrasat in loc sa slabesc...
Acum,cu ajutorul vostru,sper sa scap si de restul de "bagaj"...

Bun venit, Littlelight
Imediat te trec in listutza. Ma bucur ca ai reusit sa faci cit ai facut si sper ca alaturi de noi sa inregistrezi si mai mari progrese

O zi super va doresc !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Buna seara fetelor.

Va multzumesc pentru primirea calduroasa si...va spun ca sunt pe baricade cu dieta si...sper sa se si vada. Va pup si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Diana, inaltimea, te rog. Bine-ai venit inca o data !

Nora

Mergi la inceput

Cam liniste pe aici...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Dragele mele,
Va multumesc pentru primire.
Abia astept sa aud ce progrese ati facut.Dupa parerea mea,atunci cand ai in jur cat mai multe exemple pozitive,cand vezi la altii ca se poate,poti si tu la randul tau.Sustinerea psihologica poate face mai mult decat o multime de regimuri la un loc.
Succes tuturor!
PS. Azi dimineata cand m-am cantarit aveam 67kg.Am inteles ca raportul se da marti dimineata,nu-i asa?

Mergi la inceput