Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 5
Eftimie C. spune:
Neata la fete.
Nora daca puneam ieri pariu, sigur castigam.Ai fost plecata in week-end...exact cum am banuit.
Raport:ieri aveam 79kg.Nu va bucurati ca azi e de jale 80kg.Dar sa va spun cum am comis-o ieri: cartofi prajiti cu maioneza si ketchup, popcorn si un tort de inghetata de 500g
loviti, loviti fara mila
MERIT!Dar nu stiti cat regret 
Asta e viata!Sotul m-a suparat.Cu 5 min inainte sa plec de la servici m-a enervat un client (si era si seful de fata) si ne-am hotarat sa mergem duminica la Bucuresti cu Edi.
presimt o saptamana de cosmar si cum stresul ingrasa si la nervi tentatiile culinare prind cel mai bine, SE VOR VEDEA REZULTATE.
Prefer sa am
la raport, dar sa va spun ca am rezolvat cu Edi..
Gata.Azi nu stiu daca mai intru, ca vad ca o iau razna
si voi n-ati gresit cu nimic sa-mi suportati mie toanele
]
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
devylla spune:
nora si eu am banuit ca ai fost plecata in weekend...lasa ca recuperezi tu...merci de floricele.Si sa iti treaca supararea pe Liviu.
Carmen...capul sus...si eu am avutr probleme duminica si nici acum nu am trecut peste insa merg mai departe.Si asa e mai bine ca ai rezolvat cu Edi...cu restul ne-om descurca noi.
Va pup,nu stiu daca mai apuc sa intru
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Eftimie C. spune:
Devylla, nu ma ingrijoreaza decat problema lui Edi, restul sigur se regleaza, inclusiv kg pus de ieri pana azi.
Dar cu Edi e tare greu.Daca nu e ok, nici nu vreau sa ma gandesc ca vom trece iar prin analiza, radiografii, anestezie generala si operatie.Si peste toate, minim 2 luni de ghips de la jumatate in jos...

De aia ma doare atat de tare.Si vom fi departe de casa, in spital si cu doar 2 ore de vizita, la o ora la care toti care pot veni la mine sunt la servici.
Dar durerea lui Edi, plansetele si suferintele...
Imi cer scuze, dar chiar vreau sa ma descarc si am nevoie de ajutorul vostru, ca sa nu dau iama in mancare si sa plang toata ziua.Partea buna e ca in nici un caz nu va mai fi cum a fost; se vad deja rezultatele.Dar stiti cate ganduri negre am? 
Carmen E. si
devylla spune:
Carmen nu stiam ca e asa grava problema.Ce-ti pot spune...multa bafta...si credinta in Dumnezeu.O sa fie bine...lasa gandurile negre ca-ti influenteaza situatia...fi optimista...cu multa speranta.O sa fie bine,ai sa vezi.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Eftimie C. spune:
Multumesc mult Devylla[.Aici, pe
, am gasit mult sprijin si chiar daca azi sunt in tr-o dispozitie proasta, stiu ca sunteti alaturi de mine si-i vreti binele lui Edi 
Carmen E. si
simomic spune:
Buna fetelor, va rog nu fiti suparate pe mine ca am cam lipsit de pe aici am mai intrat asa doar sa mai citesc noutatile dar timpul a fost tare scurt.
Duminica am avut o zi plina fiindca am fost la iarba verde cu familia si nasii, mi-am sarbatorit ziua de nastere, care de fapt e azi am reusit sa ajung si eu la 39 de ani si zau de-mi vine sa cred,oricum nu asta conteaza ci faptul ca ma simt chiar daca un pic plinuta ca la 2..de ani,a fost cald, frumos, gratare,mici,bere si toate celelalte.
Pentru raport raman constanta
asta e, acum beau dimineata pe stomacul gol otet de mere si am descoperit ceaiul verde cu ginseng pe care il beau de ieri sa vedeti cand oi deveni eu
voi fi pe toate copertile revistelor smechere
CARMEN draga te rog sa fi increzatoare,noi suntem alaturi de tine, sper ca EDI o sa fie bine,stiu cat de urat e in spital am avut si eu parte de ele inca de la 4 ani,am trecut si eu prin 2 operatii pentru rinichi dar optimismul si speranta trebuiesc pastrate , ma voi ruga si eu pentru puiutul tau.Nu uita ca noi de aceea suntem aici sa ne ascultam si bucuriile dar si necazurile.
SABINA sper ca ti-au trecut supararile pe anumite neamuri,norocul meu ca unele sunt tocmai prin Targoviste, cumnata, iar socrii tocmai prin Botosani iar Copsa-Mica e destul de departe de amandoua,asta insa nu inseamna ca uneori ,noroc ca exista telefonia mobila ,nu-mi fac nervi. Zambeste draga mea ca altfel risti sa faci riduri si nu e deloc recomandat.
Deocamdata tre sa ies ca al meu sot se pregateste de servici, va pupicesc pe toate.
SIMOMIC
teodora35 spune:
Carmen nu te descuraja incearca sa fi un pic mai optimista LAsa gindurile negre deoparte incearca sa gindesti pozitiv ai sa vezi ca te va ajuta multa sanatate baietelului tau si sper sa nu fie chiar asa grav precum gindesti tu .Te pup si fi optimista
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
megbeng spune:
simomic, LA MULTI ANI!!

eu scad incet dar constant...azi aveam 55.4 kg..deja intru mai usor in perechea de pantaloni care-mi creea probleme...
oricum, cea mai buna parte e ca nu ma mai balonez asa rau!
carmen, ii tin si eu pumnii lui edi..la ce spital veniti in bucuresti? budimex, gr alexandrescu?
Moniland spune:
Simomic,
.
La multi, multi ani fericiti si plin de bucurii si impliniri, si multa, multa sanatate! Ma bucur ca te simti ca la 20 de ani.
![]()

Monica