Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Meg, la noi in oras sunt magazine 38.000 si in ele sunt tot felul de produse la acelasi pret.Am vazut si cantar de bucatarie, dar la pretul asta, nu dau 2 bani pe el.Am vazut si la 100.000 sau si peste 300.000(firme mai cunoscute).Mergi la un magazin cu produse de acest gen si orienteaza-te.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mai-mai.Nimeni de o ora si ceva?Ce-i cu voi?Astenia de primavara?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Eftimie dupa cum vezi eu te urmaresc!!!

Cantar de bucatarie cat de cat exact dar mecanic mi-am luat eu de la parterul mag. Titan si am dat pe el 390.000 ;firma se cheama UFESA si am si 3 ani garantzie la el. Pt ce imi tb mie eu zic ca e suficient!!! Am vazut si d-alea electronice dar peste milion si...nu imi vine sa dau atatzia bani totusi.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ooo..peste 1 milion alea digitale? pai atunci mecanic imi au! de la ufesa am mai avut si eu produse si am fost multumita. buna informatie!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ma bucur ca te-am putut ajuta!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

neata.
mama da liniste mare a fost la subiect ieri.
ce or face fetele noastre?
cum a venit ziua de raport,am venit si yo sa-l dau.Cu toate ca nu prea e nimeni pe aicia.53.6kg...am ajuns de unde am plecat inainte de Pasti.
Pupulici

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

intradevar de ceva vreme este cam liniste pe aici Nora nu prea mai are timp sa intre.restul fetelor la fel, eu ce mai citesc ca eu una mereu intram sa va citesc chiar daca eu nu slabesc si stagnez dar intr-o buna zi o sa mai slabesc si eu.Acum vb serios de luni care vine intru la regim sau cel putin asa vreau

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna dimineata !

Da, asa e, nu am mai avut timp deloc sa intru. Si stiti si de ce. Faptul ca nu mai am net la servici isi pune amprenta. Acasa nu prea apuc. De Andrei. In week-end am fost in excursie, de simbata dimineata, pina duminica seara. Ieri zi plina, am ajuns acasa la 10 seara, si am adormit uitindu-ma la televizor, fara sa apuc sa-mi fac patul, invelita cu o patura. Nu-i bai. Baiul e la ...kg...ca nu-mi place situatia. Si saptamina asta am dragalas , intrucit dimineata al meu cintar imi indica 72.7 kg Luna in crestere s-a simtit. Dar o sa iau masuri drastice. Asa nu se mai poate !!!
Voi cum stati ?

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

neata.
mama da liniste mare a fost la subiect ieri.
ce or face fetele noastre?
cum a venit ziua de raport,am venit si yo sa-l dau.Cu toate ca nu prea e nimeni pe aicia.53.6kg...am ajuns de unde am plecat inainte de Pasti.
Pupulici

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Sabina, felicitari ! Ma bucur pentru tine ! Primeste floricele

Nora

Mergi la inceput

Fetelor, am incercat sa citesc in urma acum, putin, mai in diagonala. Nu e vorba de faptul ca am vrut sa va neglijez, pur si simplu nu am mai apucat sa intru la calculator. Nu e nici din cauza lui Liviu, pe care chiar sunt putin (mai mult) suparata in momentul de fata, week-end-ul a fost sublim, dar s-a incheiat prost pentru mine. Si sunt nervoasa pe kg acestea care iar au inceput sa bata spre 73, in loc sa se indrepte spre 71. Dar tot o sa ajung la 70 pina la sfirsitul lunii. Asa mi-am propus.

Bun venit fetelor noi, haideti si postati aici daca va face placere, dar va rog sa postati fiecare un mesaj cu toate datele sa va trec in listutza, tot e zi de raport azi, ok ? Dar complete, vedeti ce date am dat si noi. Multumesc.

Acum fug la servici. E destul de complicat, trebuia sa ajung si la o conferinta la Craiova joi, dar din cauza noului job, nu pot. Asta e. Sper sa-mi treaca supararea si pe Liviu (nu-i mai spuneti Silviu, va rog!) si mai sper sa reusesc sa primesc felicitari la urmatorul raport, ca numai , ...cum a fost in ultimul timp e strigator la cer. Si Liviu e de vina, ca el maninca mult si am tot mincat cu el, dar de-acum, gata!

O zi buna va doresc. Azi o sa-mi iau ceva sandwiches la mine, cu salam vegetal, ca nu am avut timp de altceva, si toata ziua o sa sortam dosare, ca si ieri
Ups, ce-am mai scris...am recuperat

Nora

Mergi la inceput