Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Buna dimineata!
Raportez : 67kg azi-dimineata!
Succes la slabit!
PS . Voi ce mai mancati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Se pare ca am inceput sa pun kg pe mine . 62,5 kg. Dar sa nu dati tare ca stiti si voi din ce cauza. Oricum un tot merit pentru 1,2 kg in plus.

Am sa incerc sa mananc si eu dimineata fructe, apoi pe la ora 4 mancarea de baza alaturi de sotul meu, iar seara o salata de cruditati. Numai sa reusesc ca mancarea de baza sa nu fie si felul unu si felul doi si desert .
Trebuie sa raman cat mai aproape de cele 60 kg, dar se pare ca ma indepartez tot mai mult .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nora merci frumos!Cu mere nu am incercat...as icnerca...chiar acum ma duc la cumparaturi...poate cumpar si niste mere...sa incerc.Cu kilo-kick-ul nush ce sa fac...eu nu l-am facut pana acum,as icnerca insa.Poate imi fac singura branza...dar am uitat cum se face...poate dacca ai timp mai scri o data ca stiu ca ai postat mai demult...si nu prea am nici eu timp sa caut in arhiva.
Felicitari pentru raport....frumoase floricele!
Si eu m-am ambitionat de ieri sa slabesc...si mi-am propus ca intr-o luna sa slabesc ce mai am de slabit...sper sa am ambitie suficienta ca sa ma tin de treaba.
Littlelight de exemplu azi am mancat asa: dimineata-o cafea,un bol mic de orez,o banana.La pranz...stafide...si putina placinta mere.Iar diseara voi face o mancarica de cartofi si probabil voi manca putin.Bineinteles fara paine.
Maine poate incerc merele...ma mai gandesc!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu la raport: 99 kg. Dar de 2 zile stagnez. Sper sa nu se prelungeasca stagnarea. Va pup ca tb sa ies cu piticul la plimbare!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

eu am zis ca intru la cura de luni dar a intervenit altceva si nu am mai intrat deocamdata stationez si eu sper ca sapt viitoare sa ma apuc daca nu mai intervine altceva

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Se pare ca am inceput sa pun kg pe mine . 62,5 kg. Dar sa nu dati tare ca stiti si voi din ce cauza. Oricum un tot merit pentru 1,2 kg in plus.

Am sa incerc sa mananc si eu dimineata fructe, apoi pe la ora 4 mancarea de baza alaturi de sotul meu, iar seara o salata de cruditati. Numai sa reusesc ca mancarea de baza sa nu fie si felul unu si felul doi si desert .
Trebuie sa raman cat mai aproape de cele 60 kg, dar se pare ca ma indepartez tot mai mult .

Monica

1.2kg M-ai dat gata...Intoarce-ti spatele, te rog, Monica
Sper ca te indrepti...urmeaza-mi exemplul...eu gata, am divortat de dragalas...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nora, nuuuuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Littlelight

Buna dimineata!
Raportez : 67kg azi-dimineata!
Succes la slabit!
PS . Voi ce mai mancati?

Felicitari !!! 1 kg
Super ! Tine-o tot asa !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Si eu la raport: 99 kg. Dar de 2 zile stagnez. Sper sa nu se prelungeasca stagnarea. Va pup ca tb sa ies cu piticul la plimbare!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Diana, 2 kg ??? ne-ai dat gata...super !!! pai in acest ritm ne lasi in urma ! jos cu palaria ! Felicitari...duble

Nora

P.S. Cum ai reusit ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teodora35

eu am zis ca intru la cura de luni dar a intervenit altceva si nu am mai intrat deocamdata stationez si eu sper ca sapt viitoare sa ma apuc daca nu mai intervine altceva

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Las` ca-i bine si asa...decit dragalas...

Nora

Mergi la inceput