Slabim mincind din 2 in 2 ore (11 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 10
devylla spune:
littlelight bine ai venit!
eu am fost ocupata zilele astea...daia nu am mai intrat.Deh se aproprie nunta.
Am ales rochia de mireasa...o sa incerc sa descarc poza mai tarziu.
Na am fugit ca mai am ceva treaba.
Va pup
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Moniland spune:
devylla, se pare ca ai preocupari frumoase si placute ![]()
littlelight, buna dieta ai postat o sa o incerc si eu de luni. Sper. Si bine ai venit alaturi de noi. 
Nora, am inteles ca week-end-ul ti-l petreci alaturi de Liviu (si pe sotul meu il cheama Liviu), dar se pare ca nu ai fost prea ocupata
, ai tot intrat pe forum. Am inteles ai vrut sa recuperezi 
Monica
nora2005 spune:
Week-end-ul meu a fost unul destul de..straniu...Nu stiu de ce am sentimentul ca voi v-ati imaginat ca mi l-as petrece numai la...orizontala...
Sunt genul de femeie cerebrala care nu recunoaste drept stapin un barbat. Suntem egali, dar daca el vrea ceva ce eu nu vreau sau cind nu vreau ii doresc sa fie sanatos. Nu am vrut decit sa punctez ca si el a inteles in acest wk acest lucru si sper ca de maine sa se poarte ...cumva diferit. Trebuie sa nu fii egoist si sa tii seama si de dorintele celuilalt si nu ma refer numai la relatia fizica...care la mine nu e primordiala. Oricum, au fost si furtuni tocmai din cauza faptului ca eu daca am ceva de spus, spun. Tocmai pentru a fi bine.
Imi cer iertare pentru aceasta scurta disertatie off topic.
Littlelight, e nevoie de mai multe date...Uita-te si tu ce scrie in lista. Ok ?
Monica, imi pare bine. Cum e Liviu-l tau ?
Sabina, din suflet ma bucur pentru apropiata ta nunta 
Rog inca o data fetele care nu au dat raportul, mai ales la cm, sa o faca. Celalalt raport, la kg, marti ce vine. Sper sa scap si eu de dragalas.
Nora![]()
dordia2000 spune:
Nora eu am inaltzime 1.66 m . Scuze dar am avut senzatzia ca am mai spus odata inaltzimea.
Sabina felicitari si o urare mai aparte: " O casa de cacat iti doresc ca sa nu isi bage nimeni nasul in ea"!!! Acesta urare am primit-o si eu la nunta mea si taaare mi-a placut.
VA pup si vin martzi la raportul kg-lor!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
devylla spune:
Merci mult pentru urari fetelor!Va pup dulce!
Cu pregatiride de nunta am uitat ca mai am niste kg de tinut in frau...insa sper ca pana maine sa mai rezolv ....macar sa nu primesc porcusorul![]()
Nora dupa parerea mea ai facut foarte bine...ca ai spus ce aveai de spus...si chiar daca a fost o mica furtuna...totul v-a merge spre bine.Eu am fost o persoana care nu spunea ce avea de spus.Si le strangeam in mine...si la un moment dat explodam
...dar pentru a mentine relatia...si cu ajutorul sotului...m-am autoeducat...tot pentru sanatatea cuplului.De aceea eu apreciez pe cei ce pot sa spuna ce au de spus...lasa ca daca nu ar fi furtuni...ne-am plictisi![]()
Scuzati si off-ul meu :)
Littlelight spune:
Buna dimineata!
Multumesc moniland si devylla.
Voi incerca sa dau cat mai multe date,dar astept sa plece "musafirii"
.
O zi buna !
devylla spune:
bate vantul...se aude si musca...![]()
unde sunteti?
devylla spune:
eu si cu mine pe la subiect...sa il aduc pe prima pagina
Zi de raport copii...pe unde-mi umblati?
Pe nora o scuz ca stiu ca e ocupata.
Pe Carmen de asemenea...ca e cu bebelu' la doftor...
Restu....aveti absente...ca m-ati lasat ieri sa vorbesc singura.
Eu raport:stationare
...
ciao ma duc la munca
nora2005 spune:
Buna dimineata !
O noua zi de raport. Hmmmm, sa vedem ce spune cintarul meu: 72 kg !...E mai bine...Primesc un buchet de flori azi, chiar 7...pentru cele 700 de gr.

Se pare ca ambitionarea a dat rezultate, dar si relatia putin tensionata cu Liviu (adica s-a instalat o mica non-comunicare pe care eu o interpretez ca pe o perioada de meditatie necesara), cine stie ce anume a contribuit mai mult?
Voi cum stati? Sper ca-mi veti urma exemplul si vom umple zona de flori ![]()
Am uitat sa va spun: ieri am mincat pina la ora 19 numai mere, apoi m-am prostit putin si am papat citeva prajituri la sala, iar acasa urda cu mamagaliguta si o bucatica mica de peste. Daca ma limitam numai la mere, cum imi propusesem, cred ca era 1 kg minus azi. Dar acasa am mincat nervos si acum imi pare rau.
De azi revin la dieta mea cu care am slabit cel mai bine: dimineata fructe, pina la prinz, apoi legume, peste, fara paine...din 2 in 2 ore ![]()
O zi buna va doresc !
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by devylla
eu si cu mine pe la subiect...sa il aduc pe prima pagina
Zi de raport copii...pe unde-mi umblati?
Pe nora o scuz ca stiu ca e ocupata.
Pe Carmen de asemenea...ca e cu bebelu' la doftor...
Restu....aveti absente...ca m-ati lasat ieri sa vorbesc singura.
Eu raport:stationare...
ciao ma duc la munca
multumesc pentru intelegere...Lasa, nu fi suparata pentru stationare, bine ca nu primesti dragalas... Ai incercat vreodata sa maninci numai mere intr-o zi? La mine se simte 1 kg cind fac asta...Si, dintr-odata mi-am adus aminte, nu am mai facut demult kilo-kick-ul, ati uitat de el? Haideti sa-l readucem in top...Eu -una- caut brinza degresata chiar azi !
Si daca gasesc, fac chiar deseara !
Succes la pregatiri, Sabina !
Nora