madeira(madera)

madeira(madera) | Autor: carolada

Link direct la acest mesaj

am dat intai cautare pe forum dar n am gasit nimic .chiar n a fost nimeni pe acolo? eu si sotu am vrea sa mergem acolo in toamna (iarna)si as avea nevoie de informatii.
mersic

www.camping-kasern-salzburg.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Hello si eu,
a fost pana la urma cineva de pe forumul acesta in Madeira?
Vreau sa intreb daca stie cineva o legatura buna pt avion cu plecare din Timisoara inspre Madeira(poate fi Lisabona urmat de alt zbor inspre Madeira). Si bineinteles la niste preturi cat de cat normale.
Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

principessaeu am fost in madeira,a fost f.frumos,daca ai ocazia du te.eu am avut zbor de la münchen,ac

Mergi la inceput

Mai stii cu cce comapnie ati zburat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

da,am zburat cu lauda air,dar am luat pachet (zbor+cazare).daca te mai intereseaza ceva,iti raspund cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

De curand a bagat EasyJet zboruri Lisabona-Madeira (incepand cu 27 oct. insa), daca luati din timp pretul e super, mai ales ca inainte legatura era facuta doar de Tap Prtugal la pret mult mai mare. Pana la Lisabona sunt mai multe posibilitati, mai laes din Budapesta (din Bucuresti doar BlueAir e low cost).

Mergi la inceput

Din Budapesta am gasit doar cu TAP pana la Lisabona. Laura T, stii si alte variante?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Se pare ca nu sunt alte curse directe Budapesta-Lisabona, dar sunt cu EasyJet si escala la Londra. Cam peste mana, totusi...vezi daca nu e vreun charter cu vreo agentie de turism totusi...

Mergi la inceput