am dat intai cautare pe forum dar n am gasit nimic .chiar n a fost nimeni pe acolo? eu si sotu am vrea sa mergem acolo in toamna (iarna)si as avea nevoie de informatii.
mersic
www.camping-kasern-salzburg.com
Hello si eu,
a fost pana la urma cineva de pe forumul acesta in Madeira?
Vreau sa intreb daca stie cineva o legatura buna pt avion cu plecare din Timisoara inspre Madeira(poate fi Lisabona urmat de alt zbor inspre Madeira). Si bineinteles la niste preturi cat de cat normale.
Mersi.
principessaeu am fost in madeira,a fost f.frumos,daca ai ocazia du te.eu am avut zbor de la münchen,ac
da,am zburat cu lauda air,dar am luat pachet (zbor+cazare).daca te mai intereseaza ceva,iti raspund cu placere
De curand a bagat EasyJet zboruri Lisabona-Madeira (incepand cu 27 oct. insa), daca luati din timp pretul e super, mai ales ca inainte legatura era facuta doar de Tap Prtugal la pret mult mai mare. Pana la Lisabona sunt mai multe posibilitati, mai laes din Budapesta (din Bucuresti doar BlueAir e low cost).
Din Budapesta am gasit doar cu TAP pana la Lisabona. Laura T, stii si alte variante?
Multumesc
Se pare ca nu sunt alte curse directe Budapesta-Lisabona, dar sunt cu EasyJet si escala la Londra. Cam peste mana, totusi...vezi daca nu e vreun charter cu vreo agentie de turism totusi...