Mai sensibila dupa ce devii mamica
Raspunsuri - Pagina 2
Anculina spune:
Si eu sunt mai sensibila decat inainte de a fi mama.Fetita mea face pe 26 mai 2 anisori.
Dar nu asa ca tine, ci sunt mai sensibila la realitatea nasoala a lumii in care traim si ma apuca gandurile cum sa fac sa imi protejez mai bine odorul pe termen scurt si lung de toate relele...
Si sunt mai sensibila in sensul ca sunt mai vulnerabila tocmai fiind mama, pt ca, gandestet-te, orice om are un "calcai al lui Ahile ", dar ceilalti se chinuie sa descopere care este slabiciunea, punctul vulnerabil, pe cand noi, mamele, umblam cu "Calcaiul " de mana, deci exact acolo unde ne doare si ne pasa cel mai mult - copilashul nostru - suntem expuse oricand.
Si mai sunt sensibila ca o baba la galagia copiilor la orele pranzului cand a mea doarme, la zgomotul de bormasina al vecinilor seara sau la pranz, etc...eram mai zapacita, mai permisiva, acum parca sunt o baba cata...
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
danat spune:
Ahhh cat ma recunosc, parca m-ati completat in ceea ce am vrut sa scriu...
Si eu ma simt mai responsabila si combativa, dar pt copil, nu pentru mine. pe mine m-as lasa balta una-doua, pe cand pentru el sau familie as face tot ce pot. Nu-i bine nici asta, ca trebuie sa ne acordam si noua importanta, timp, sa ne iubim si pe noi.
Si eu gandesc acum totul prin prisma responsabilitatii fata de viata copilului, adica mi-e frica de cutremure pt ca trebuie sa fiu linga el si sa nu i se intample ceva rau, de boli rele ca trebuie sa traiesc macar sa il vad pe picioarele lui, de orice enormitati zilnice pe care - DOAMNE FERESTE - le vedem zi de zi la stiri.
Suntem verze! 
![]()
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
J G spune:
Curat verze!!
Si eu am devenit sensibila si plangacioasa... e ceva de nedescris!
J si Carla (05.02.2006)
iileana spune:
quote:
Originally posted by danat
Suntem verze!
Corect.
Mie mi-au dat lacrimile la piesa "Ratzusca cea urita", la Tandarica....
Ziceti ca trece? Cind? Fiu-miu are aproape 5 ani....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
vilma spune:
Nu stiu daca trece, ca si fii-mea are 5 ani, si am si al doilea copil, si tot degeaba.
Suntem generatie de verze...![]()
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
Siminaf spune:
Si eu care credeam ca sint singura!!!
Dar ce ne facem cu irascibilitatea fata de cei din jur (nu fata de copii
)? Ca mai primesc si reprosuri.......
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
zana spune:
quote:
Originally posted by iileana
Mie mi-au dat lacrimile la piesa "Ratzusca cea urita", la Tandarica....
Ziceti ca trece? Cind? Fiu-miu are aproape 5 ani....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Trece la 6 ani...daca mergeti la comedii cum fac eu
Da' sensibilitatea tot ramane si la cei din jur care ma irita dau ignore la greu si se rezolva, cred ca deja scrie pe fata mea asta.
roxana1974 spune:
dragele mele,
ce bine ma regasesc si eu in descrierile voastre 
cred ca n-o sa ne treaca niciodata...de fapt eu nici n-as vrea ...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
lena spune:
quote:
Originally posted by vilma
Suntem generatie de verze...
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
aoleuuuu vilma ca bine ai zis-o
ma ia sensibilitatea si daca miros o floare...asa ceva

Lena si t-rex Freya