Mai pot salva pozele de pe film?

Mai pot salva pozele de pe film? | Autor: Lady_Hawk

Link direct la acest mesaj

Daca tot scrie ca la "Discutii Generale" putem posta orice dorim...iaca am sarit si io ca facui o boacana si poate se gaseste cineva sa ma lamureasca si pe mine...
Despre ce este vorba...despre aparatul meu foto in care aveam un film terminat numai cu poze cu beba_mica a mea si a lui tati...si fara sa vreau i-am deschis capacelul din spate de unde este bagat filmul...intrebarea este...mai are rost sa merg cu el sau s-a voalat si pot sa imi iau adio de la amintirile care erau prinse pe film????

Io de beba_mica (13.04.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Daca doar s-a deschis capacelul si nu ai scos filmul, probabil ca s-a voalat o mica portiune, ultimele pozitii. Mergi la un centru foto si vor scoate ei filmul din aparat.
Asa am patit si eu pe vremuri, cand foloseam aparat foto clasic.

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by mira_m

Daca doar s-a deschis capacelul si nu ai scos filmul, probabil ca s-a voalat o mica portiune, ultimele pozitii. Mergi la un centru foto si vor scoate ei filmul din aparat.
Asa am patit si eu pe vremuri, cand foloseam aparat foto clasic.

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Aoleu...ce bine ar fi sa se fi stricat doar o mica portiune...ca de tras n-am tras de el...koolmea este ca aparatul trage filmul singur...ceea ce macar am reusit sa fac ...fara sa mai fac vreo "gainarie"...
Merci de raspuns....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

vad ca beba ta nu-i chiar asa de mare; mai bine mai fa-i repede niste poze, asa preventiv, pana afli ce-i cu filmuletzul ...
pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by dienutagraviduta

vad ca beba ta nu-i chiar asa de mare; mai bine mai fa-i repede niste poze, asa preventiv, pana afli ce-i cu filmuletzul ...
pupici !

poze
dienuta si bebe-luca

Hehehe..asa ma gandeam si io....insa am zis ca mai bine il lasam pe tati...ca mami dupa cum s-a vazut....e dezastruasa!!!
Pupici si tie!!!!

Mergi la inceput