Clubul optimistelor (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Georgi ,eu ma trezisem ,da' eram pe la casnice si mi-a picat si netul .

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

salutare la optimiste!

georgi, si eu tot cam lenesa sa stiti ca m-am trezit devreme dar am plecat de-acasa pe fuga, am avut o gramada de treaba. fuga la serviciu, la adm financiara, inapoi la serviciu, intalnire cu niste clienti. acum am vreo 10 minute libere si o iau de la capat.

flavia, simpatica foc piticuta. sa va traiasca si sa fie sanatoasa si sa av bucurati de ea.

revin mai dupa 15.

pupici pe botici

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

In sfarsit ati aparut...
Flavia ai o Sara tare scumpica .Are falcutze la fel ca fi-mea.Ai vazut ce caraghioasa e din profil?Cu falcutzele alea lasate....Si cred ca cea din poze esti tu, nu?
M-ai innebunit cu peisajele alea de munte (am tras un oki la toate pozele.Te superi?).Si cum ziceam, m-ai ofticat cu pozele.Anul asta chiar am zis ca decat la mare, mai bine cateva zile la munte. Asta in cazul in care nu ma mut.Ca atunci, nu stiu daca mai ajung pe undeva.

Dany te iert daca era vorba sa-l trezesti pe Andreas.
Mai fetelor...stiti ce nepot frumos are? Io l-am pupat aseara (sic!)

Corina, Andreea cum stati cu invatatul?
Corina ma bucur ca taticutul tau se simte bine.
Fetelor, io imi iubeam parintii si inainte de a naste, dar acum, ca sunt parinte la randul meu, pot spune ca-i iubesc si mai mult.Si-i iubesc in general pe toti parintii.E un mare efort sa faci si sa cresti un copil.Daca au fost mai multi, cu atat mai greu.

Hai ca am cazut in putina cu melancolie.

Vad ca pana nu v-am luat cu biciul si cu bâta n-ati venit...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

georgi, eu iubesc muntele. as da toate marile si oceanele de pe pamant pentru munte! desi tare imi place cand sunt bronzata

pupici pe botici

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Salutari la optimiste,

va doresc fetelor un Weekend placut si mult soare. Sic sic, eu aici am si munte si Dunarea linga mine.

Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna fetelor
n-am mai semnat condica de mult pe aici
pregatirile de nunta ma chinuie
sper sa-mi pastrez optimismul ca daca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

addinel, georgi multu'

Georgi ai dreptate, si mie imi plac copiii cu falcute (ca si Stefania ta:), doar ca a mea numai falcutele sunt de ea, ca in rest e slabuta:)

Pozele alea cu peisaje sunt facute cu o saptamana inainte de Pasti la Lacu Rosu, e super zona, am fost pt a doua oara, dar vremea nu a prea tinut cu noi. Las ca vine vara si ma apuc de plimbari, daca tot stau acasa si n-am altceva mai bun de facut. Si imi iau pitica cu mine, ca ea e grija mea:)
Georgi ai dreptate, si mie imi plac copiii cu falcute (ca si Stefania ta:), doar ca a mea numai falcutele sunt de ea, ca in rest e slabuta:)

Si mie imi place muntele mai mult decat marea. La mare sa merg 2, 3 zile si imi ajunge pt un an intreg, dar de munte nu ma satur niciodata E ereditar:) De cand eram mici, bunicii ne-au cumparat o casuta in Retezat si tot acolo ne petreceam vacantele, era super super. Acum daca mai ajungem 2, 3 zile /an.
Asta e satul

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Flavia, scumpa foc SARA .Si falcutele te indeamna sa o pupi sau sa o musti...Sa iti traiasca!
Nu prea am noutati, ca vinerea, rapoarte, una alta ....
Studioasele , cum merge invatatul?

Georgi, mersi de intelegere, stiam eu ca nu vrei sa deranjez nepotul!

Va pup si revin!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am avut meditatie.
Fug si io langa Stefania poate mai prind si io o ora de somn ca-mi pica okii-n gura.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

va pup opti
sunt toata ziua pe drumuri, spital-acasa la cupil si invers. poate miine il luam acasa pe tati si ma mai linistesc putin, sper.
va citesc, da' nu mai am timp si de raspunsuri. pliz, nu va suparati.

alexa

Mergi la inceput