Clubul optimistelor (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sar'na! Trimite-l ca-l scoleste imediat! Al meu asa-mi face de cand suntem impreuna! Cu aportul mamei si al prietenilor. Nici lui taica-miu nu-i spun inainte, pt ca el e "stropitoare" si strica surprizele!

quote:
Originally posted by BraveGirl

Sun-super sot ai! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

PS:ce zici, daca il trimit si eu pe sotul meu pe la al tau , il invata sotul tau si pe al meu sa fie romantic?

==========
Corina
Albumul meu

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Corina stiu ca se mai intampla si cu antibb. Nu vreau sa te sperii. Daca nu mai ai si alte simptome, atunci e OK. Chiar, tu cand faci bb?

Sunule io stiam ca se spune "sifonar".Da si asta cu "stropitoarea" e faina.
astept poze pe privat.Sa nu ma minti... ca vin dupa tine la Bucuresti...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nasica Sun, petrecere faina.Asa da surpriza! Am un nasic pe cinste! Va pup!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Georgi-desi luna asta eram putin ingrijorata pt ca am uitat sa-mi iau pilula de vreo 2 ori , mi-a venit ...asa ca nu cred ca e BB...
Eu vreau BB cat mai repede,dar sotul meu vrea sa mai asteptam pana ne luam un duplex ...si mai vrea sa ma apuc si eu de o afacere ...
Sper totusi ca la anul in toamana sa avem inca un membru in familia noatra.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Gata am scapat de musafirii nepoftiti.. pana acum m-au stresat

Oofff... mah mami pana la urma s-au adeverit suspiciunile tale... dar ma bucur asa mult pt voi.
Ce mai, sunteti cei mai adevarati parinti pe care i-am cunoscut vreodata, sa ramaneti asa o vesnicie.
Distractie maxima... si sa aduceti si la copilu' un cadou da? sa nu-l uitati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Ieri am avut toata ziua ] si nimic nu mi-a iesit, dar azi ma simt f bine. Avem si o vreme super, asa ca nu mai lipseste nimic. Ca tot vorbiti de bb, eu am maine termin la dr, sa vedem de ce se lasa bb asteptat, dar eu am impresia ca sint dereglata inca de la anticoncept. E normal sa te dereglezi dupa ele, sau depinde asta de organism si al meu e mai aiurit?
Dana, sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa. Cu rasfatatul, stiu eu cine e de vina Georgi spor la invatat, Corina si tie la fel.
Mami, multa sanatate la tati de Alexa.
Sun, ai un sot de milioane, dar si tu esti la fel. Ma bucur mult ptr voi. Iubiti-va si fiti fericiti. Distractie placuta la Praga si zbor usor, apoi vrem sa pui poze, chiar daca cu voi pe privat.
Andreea_Trend, bine ca ai scapat de ei si ai timp sa intre pe net.
O seara excelenta va doresc si pupicuri la optimiste,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Hey unde sunteti acum cand am si eu timp de voi...
Si mai sunt si singura... iubi al meu a plecat pe la 4 la bulgari si sigur vine la noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt pe aici...bantui, ca fac o mica pauza de invatat.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Ce fac fetele frumoase? Trebi, meci, musafiri, familie????
O sa imi fie dor de voi, dar promit sa vin cu multe poze!
In rest fusai la "facut maimutza frumoasa" cu a mea cumnatica, acum am papat si-i asteptam pe ei, cumnateii la noi, sa ma stam la barfa si sa le dam "instructiuni" in ceea ce-l priveste pe Alex. El e oful meu, dar stiu ca e iubit de ei si ca se va acomoda instant! Sau ma rog...o sa-i fie bine cu ei!Si oricum in seara asta o sa-l tin strans in brate sa-i ajunga pana luni! Bagajele maine dimineata...si nu prea pline, pt ca vrem sa ne luam de toate de acolo. Au haine dementiale si incaltari si de toate!
Acush va las ca mi-au sosit musafirii....va pup si ne auzim maine!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

calatorie placuta si lina, Sunule!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput