tauroaice (15) LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 3
Madamsadamy spune:
Sa avrti parte de;aveti grija cum.
Ieri am fost la control ptr tuse si iar mi-a schimbat tratamentul, de data asta l-am luat compensat ca a fost la inceput de luna si tot am dat pe el 1.500.000lei ; iar acum de dimineata am dat jos atela.
Deci totul se indreapta spre rezolvare; mai rau este ca dureri la mana am dar cica asa se vindeca entorsele cu durere.Trebuie sa fac niste ex in apa calda si in timp o sa-si revina la normal.
Ca sa fie treaba buna pana la capat si azi sant dadaca asa ca eu continui cu cantatul.Problema este ca nu mai stiu versurile sau le stiu intr-o varianta nu tocmai buna ptr copil, ex:are mama o fetita frumusica foc/Face caca la olita si mananca tot.......si poate se apuca copilul de treaba(are 2 ani).E o scumpica foc o sa facem poze sa o vedeti.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
anangel_lexi spune:
La multi ani pentru tauroaicele care se sarbatoresc astazi: eli, lilanda si mihaela ce Petrecere frumoasa!
Fetelor, azi merg sa-l vad pe bebe! Abia astept!
21+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
cgaby spune:
alexandra - vizionare placuta! si un bb sanatos!
madamsadamy - succes la cantat...ai grija la versuri!
eu stiam alta varianta:are mama o fetita cat un tanc rusesc....
pupare.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Eftimie C. spune:
Salutare si un calduros pentru eli, lilanda, mihaela ce
Lexi, cred ca esti tare emotionata de intalnirea cu .Abia astept sa citesc impresiile tale si reactia sotului
WEEK-END PLACUT tauroaicelor si un anticipat pentu 7 mai - gabibarta.Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, fericita si iubita
Si sa ne povestesti cum ai petrecut, ok?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Stinu spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi !
Weekend placut tuturor si sa aveti parte de vreme frumoasa si calduroasa!
Iustina
Eftimie C. spune:
Stinu, sa ai parte si tu de vreme buna si bucurii, desi la noi s-a inourat si cred ca urmeaza o furtuna .Off iar?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
andreea_tx spune:
astazi l-am dus pe alex la karate.a fost incantat si a zis ca mai vrea.
Lexi vizionare placuta
gabibarta spune:
Carmen, multumesc!
Lexi, povesteste-ne ce ai vazut? Cum e bb? Ai si poza?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
lilanda spune:
Ehehehe...io n-am mai intrat demult pe-aici...cam de anul trecut :-)) Asa ca, daca tot se implini anul, revin ca sa va multumesc frumos pentru urarile de azi si sa urez la rindul meu, La Multi Ani fericiti, cu sanatate si impliniri clubului de incapatinati ..
anangel_lexi, tie iti urez in plus, sarcina usoara (acu' vaz si io ca esti viitoare mamica :-))
va pup
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
cgaby spune:
wow! lume noua! pai sa ne traiesti si sa mai treci si pe la noi!
azi e ziua viitorului meu fin asa ca il parchez pe stef la socrii pana maine...sa ma pot distra si eu cum se cuvine!mama denaturata ce sunt...dar ce fac???? mai vreau si eu putin respiro...o fi ceva rau in asta???
pupici si weekend placut tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)