PROBLEME cu MOTANUL....

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Am intrebat la mine la pet shop si au litiera cu filtru de carbon dar am uitat sa intreb cat costa! Este un cutioi urias cu usita... La al meu nici n-am de ce sa ii cumpar, cand o vedea si usa nu mai face de rusine!

Adapatoare nu au si nici nu au avut!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zouzounaki

multumesc fetelor pt raspunsuri,sinteti tare dragute...anca stii cumva cum se numeste sprayul?...si inca ceva...oare este adevarat ca se gasesc ceva medicamente pt pureci si capuse?ceva cica care intra in singe si nu se mai lipesc purecii de animale...stie careva ceva?undeva am citit si nu imi mai amintesc unde...si daca are cumva vreun efect negativ asupra catelusului...

http://www.sfaturiortodoxe.ro

AM GASIIIIIIT! Se numeste "Wash and gett off", este atat pentru mate cat si pentru caini, se poate da pe orice suprafata, inclusiv pe tesaturi, in gradina etc. si costa 300.000!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ancuta scumpa iti multumesc,am sa ma duc sa caut si aici,daca nu, am sa il aduc din tara...deci cu sprayl acesta nu va face pipi numai acolo un de dau cu spay? ar fii ceva extraordinar de bine...iti multumesc inca odata din suflet...numai bine

Mergi la inceput

quote:

ancuta scumpa iti multumesc,am sa ma duc sa caut si aici,daca nu, am sa il aduc din tara...deci cu sprayl acesta nu va face pipi numai acolo un de dau cu spay? ar fii ceva extraordinar de bine...iti multumesc inca odata din suflet...numai bine

N-ai pentru ce... am zapacit-o pe vanzatoare ca am intrebat pt toate!!!!! O fi zis ca am crescatorie! Am dat cu spray-ul si am lasat baia deschisa...tocmai imi aruncasem o perche de adidasi, nou nouti onorati de moti. Inca nu a intrat! Miroase acceptabil, a lamai...sa speram!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by ancamironiuc

quote:

N-ai pentru ce... am zapacit-o pe vanzatoare ca am intrebat pt toate!!!!! O fi zis ca am crescatorie! Am dat cu spray-ul si am lasat baia deschisa...tocmai imi aruncasem o perche de adidasi, nou nouti onorati de moti. Inca nu a intrat! Miroase acceptabil, a lamai...sa speram!

ANCA si EMA EMANUEL

ancuta a avut efect sprayul?cum a reactionat motanelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Rezultatul: facea mata il locul cainelui.

quote:
Or fi facut insolatie ca si al meu sta toata ziua pe geam! Hai sa le luam sepcute!

Anca, ce face motanul, e cuminte? :)))

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

FUNCTIONEAZAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Am lasat usa deschisa la baie toata noaptea si nu a facut, in conditiile in care nu i-am gasit nisip bun si avea o catastrofa in litiera de l-as fi inteles daca facea acolo!

I-am cumparat iar croncane Royal Canin, de o saptamana si se ingrasa!!!!!!!! Mananca 250g/zi... I-am luat si carnita RC dar nu este interesat nici de sos. Acum a venit la masa...!

A inceput sa ii creasca blanita si a capatat aspect de mata... Am vazut azi un desen cu o mata (pe o punga) care avea un cap urias, patrat, si corpul slabanog si lung...m-am innecat cu mancarea de ras pana mi-am dat seama ca seamana cu al meu.

Craciunitza, ce face Otilia?
Zouzounaki, mirosul este interesant...zici ca este concentrat de lamai...muulte lamai, de nu mai simti nici un miros. Merge si este gandit atat pentru caini cat si pentru pisici.

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

pentru educarea unui pui de caine se gasesc niste covorase cam 50/50 cm gen pampers cam 30 000lei .in privinta motanului care face pipi :am observat ca motanul meu cand are probleme la rinichi -nisip,pietre face peste tot .din mom in care observ ii dau cate o lingurita de tinctura de coada calului-plafar ,zilnic pana se vad rezultate 7-10 zile .o lingurita poate pare mult dar se varsa destul pana in gura lui .sau se poate merge la doctor .motanul meu a avut astfel de probleme si necastrat.nisp pentru litiera folosesc miau de la carrefour 86 000 lei -6 kg ,iar hrana -ceva de la royal canin cu ph control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Probabil ca voi dormiti la ora asta, as fi dormit si eu daca n-ar fi inceput Otilia sa nasca. Acum doua ore si-a ocupat locul in cutia special amenajata si mutata de cateva zile la capul patului, s-o pot supraveghea mereu. E mofturoasa, vrea sa stau numai cu ea, nici la telefon nu am putut vorbi ca ma cearta si daca plec de langa ea vine dupa mine. Am crezut ca scapam repede, ca iesise capul primului pui, dar nu stiu cum a reusit de l-a bagat inapoi. Sper sa nu avem probleme, prevad o noapte alba
Daca sunteti prin zona, dati-mi un semn, e binevenit orice sfat.

03:04 - la ora asta avem deja doi pui, unul alb foarte vioi si unul albastru cam puturos.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ei, felicitari!
Ati ramas la 2 pui sau s-au inmultit? Matzele sunt bine? Asteptam vesti.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput