PROBLEME cu MOTANUL....

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Pisoi3, acum am citit povestea cu Oscar si Cesar, e impresionanta.De multe ori animalele dau dovada de mai multa "omenie" ca oamenii.

Pe matzele mele nu as conta ca ar salva o alta pisica...nu stiu de ce, sunt foarte agresive cu ceilalti: il capseaza pe birman destul de des( macar el se poate apara), iar pe caini ii bat cum ii prind.Am gasit o data un puiutz de pisica, si l-au scuipat foarte urat, l-ar fi si batut - a stat saracul pe hol pana i-am gasit stapani( tot cu ajutorul DC).Nu stiu de ce sunt asa rele...se infoaie si scuipa cand ne trece vreo pisica prin curte - noroc ca afara stau in lesa, ca altfel le-ar bate pe toate, saracele...
Ele sunt adoptate, salvate dintr-un plop, alergate de caini - probabil au sechele de atunci, si nu mai vor intrusi pe teritoriul lor.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

VICTORIA, am mai auzit de cazuri in care pisicile, femele, nu accepta alte animale, ma gandesc ca poate asa sunt toate. Motanii or fi diferiti, stiu eu? Oscar cred ca innebunea de singuratate cand l-a adus pe César, era singur toata ziua si era disperat cand veneam noi acasa seara asa ca si-o fi zis sa ia el masuri, daca noi nu ne simtim.
Si Oscar, cand avea 6 luni, a cazut de la balcon cred, sau a mers pe balconul vecinului care l-a aruncat jos, nu stiu exact ce s-a intamplat, cert e ca la 12 noaptea ne-am dat seama ca nu e in casa si l-am cautat toata noaptea. L-am gasit a doua zi dimineata, la 5 dimineata, intr-un copac inalt, super speriat. S-a urcat sotul dupa el cu o scare imprumutata de la o doamna care avea curte (pe vremea aia stateam pe la Gloria, langa parcul IOR, la etajul 3). Cand l-a dat jos de acolo a vazut ca era plin de caca, facuse pe el de frica si avea urme de sange pe gat, dar nu de la el ci de la cainii cu care se batuse. De atunci cand vede caine e turbat, daca nu e pui sare la bataie. Pe pui ii iubeste, dar sa nu fie caine mare. Oscar sigur a ramas cu sechele de atunci, ca nu se mai apropie de nici un balcon si de nici o fereastra. A invatat sa pastreze distanta.
Asa o fi si cu pisicutele tale saracutele, s-or fi speriat foarte tare si nu mai accepta pe nimeni pe teritoriul lor. Plus ca femelele bat motanii. Asa ca bietul birman n-are ce sa faca decat sa se apere.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Pisoi3, nu m-au sunat inca. Vedem ce vor sa faca cu pui ca eu nu vreau sa ajut la "traficul de matze" pe bani. Detest chestia asta. Am dat bani pe un caine, mai demult si m-am bucurat ca l-am salvat din mizerie. Nu am putut sa-l tin, din cauza pisicii si l-am facut cadou unor oameni de nota 10.

Motanul meu este la fel de rasfatat la mancare. Mananca doar sosul de la carnita, nu mananca mancare gatita...doar croncane.

Victoria si eu am avut numai matze salvate! Inainte sa-l iau pe Moti ma hotarasem sa iau o persana de la crescatorie dar deh, s-a ivit persana pierduta si avea prioritate! Una din pisicile pe care le-am avut a fost luata din gura unui caine la 2 saptamani...dormea in palma mea si bea cu siringa... din pacate a fugit, motan fiind, dupa fetite!

Craciunitza, lui tati i-am arata cat de mult iubeste pichilu...ca sa-l ia in simpatie cand va fi nevoie. Cum se mai simte Otti? Eu am sterilizat-o pe Minu si nu a avut nimic. Dar mata aia e prea lenesa si ca sa se supere.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Pisoi, nu stiu daca as avea curajul tau, sa las mita sa linga bebe-ul pe cap. Le iubesc foarte mult dar avem si limte precise.
Otilia e mai bine, e din ce in ce mai bine, mi-e dor s-o aud vorbind, ea era o vorbareata independenta si acum e o muta blajina. Asa o sa ramana?
Voi faceti baie la mite?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Astazi il ducem pe Paul acasa la el, la prietenii nostri

Poze

Mergi la inceput

Craciunitza eul il spal me Moti numai cand se murdareste. Acum este mai usor ca nu stau sa-l usuc o ora. Insa ininte erm mai zgarcita la baite. Tin minte ca mi-a zis un veterinar ca nu este bine sa-l spal mai des de 1/2 luni.

Un lui Paul si muuult noroc si rasfat din plin

Mergi la inceput

Cam asa le spal si eu, la 2 luni.
Cand mai mergi la veterinar? Noi mergem joi sau vineri, sa scoatem firele lui Oti.

Poze

Mergi la inceput

Ii scot firele? Nu are fire din acelea care "se topesc" (nu mai stiu cu se numesc). Minu asa a avut si am scapat. Cum se mai simte, tot suparata este?

noi ar trebui sa mergem la control cu urechea. Nu mai are mizerie dar l-am observat ca se scarpina...da cu labuta mereu, desi este curat. Mai astept sa vad daca face ceva daca nu il iert.

Ce mai face Vriginia ce fitzoasa?

Mergi la inceput

Asa mi-a spus Raluca, joi sau vineri ii scoate firele, nu stiu de ce nu i-a pus din cele care se topesc.
Virginia e la fel de fitoasa, e pufoasa ca un ursulet, are un fund asa misto si niste picioare scurte si drepte, mereu imi vine s-o pup.
Nu ma lasa sa dorm noaptea, se joaca la talpile mele, apoi se muta la capul meu, face naveta toata noaptea. Si profita ca frate-su a plecat, o data o spala ma-sa, o data o spala tatu-su.

Poze

Mergi la inceput

Ce scumpa Virginia! N-am vazut pisica mai frumoasa.

Moti al meu m-a cucerit noaptea trecuta. A racit Emanuel si m-a bazait toata noapte cu ceaiurile lui. A baut 2 litri. Drept urmare faceam curse dormitor-bucatarie si matza dupa mine. Statea saracul cu ochii inchisi langa mine. Cum ma duceam in pat, hop si el! A incercat sa doarma intre noi ca simtea ca se intampla ceva dar nu a avut loc de ursuleti

Am impresia ca s-a mai ingrasat desi sotul zice ca ii creste blana. I-am schimbat croncanele. Am trecut de Royal Canin la Hills si parca este mai bine. Pate tot nu vrea

Mergi la inceput