PROBLEME cu MOTANUL....
Raspunsuri - Pagina 26
ancamironiuc spune:
Uh, este bine pana la urma. Am crezut ca l-ai calcat si pe burtica... Lasa ca piciorusul se reface ma gandeam tot la organele interne, mai ales cand ai zis ca abia se misca.
Ne vedem maine la 10.
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
craciunitza spune:
L-am calcat si pe burtica, nu stiu prin ce minune a scapat. Vom vedea ce spune Raluca maine.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
pisoi3 spune:
Fetelor, vreau si eu in clubul vostru. Ma numesc Anda si sunt mamica de trei motanei si de un bebe de 7 luni.
Motaneii mei:
Oscar - birmanez: 5 ani
César -european: 2 ani si 2 luni
Yodi - Angora: 3 luni
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
craciunitza spune:
Bine-ai venit, pisoi3!
Anca, ne-a dat clasa pisoi3 cu mitele ei
Poze
pisoi3 spune:
Craciunita, merci mult.
Lasa ca nici cu ale voastre mate nu mi-e rusine.
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Poze Yodi si familia lui
ancamironiuc spune:
Craciunitza ma simt umbrita. Tu ai 4 mate...raman doua in curand dar tot ai! Pisoi are 3....AM AJUNS MINORITARA
Ce mai face Paul cu piciorusul?
Pisoi3 Bine ai venit in clubul matelor, unde ai fost pana acum??? Sunt superbe...iar birmaneza ce sa zic...si cea angorata...
Tare as mai vrea o pisi...daca aude sotul ma da afara cu tot cu pisi!
craciunitza spune:
Paul are fractura de bazin
Norocul nostru este ca fiind mic, se poate repara. Azi am fost cu ei la vaccin, sunt mari, gata, au si carnete de sanatate :)
Poze
ancamironiuc spune:
Se repara de la sine sau trebuie intervenit? Noi luni terminam si cu urechiusele. Azi au vazut prietenii nostrii poze cu Moti tuns si mi-au intrebat ce-i dau sa pape de este asa umflat
craciunitza spune:
Se repara de la sine, in doua luni. Bine ca Paul va sta aproape de noi, sa-l pot supraveghea, poate ma-nteleg cu prietenii nostri sa-l dau mai tarziu... sa vedem.
Poze
pisoi3 spune:
ANCA, merci mult. Ma bucur ca iti plac motaneii mei.
Pana acum am tot fost pe forum, am cont din 2004, dar nu am descoperit subiectul, am bantuit intai la odiseea sarcinii, pe urma m-am mutat la mamici si abia ieri am gasit subiectul cu motanelul. E super subiectul asta si cel cu iubitoarele de pisici, de la Prieteni dintotdeauna, am scris si acolo tot ieri, vad ca a mai scris cineva astazi, super, poate incep sa vina mai multi iubitori de pisici. Sau mai bine facem un club al iubitorilor de animale, ca pana la urma ce conteaza ce animalut are fiecare, toate sunt superbe; asa e posibil sa scrie mai multi, ca unii au caini, altii pesti etc. Si facem si listuta.
CRACIUNITA, sper sa se faca bine repede Paul, si eu mai calc pe matele mele, in special pe birmanez, asta are obiceiul sa stea in drum si pe intuneric, nu il vedem. Ne-am obisnuit si eu si sotul sa calcam mai mult pe varfuri cand umblam prin casa, nu cumva sa dam peste vreo mata.
toujours optimiste
Poze Yodi si familia lui