msj privat
Intr-una din zile am vrut sa mai recitesc unul din msj mele private, dar spre surprinderea mea......cutia era goala!Eu nu mi-am shters niciunul din msj.....!Ce s-a intamplat...?
Pot sa le mai recuperez cumva?
Multzumesc!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
Raspunsuri
iren spune:
Greierash, acum vreo luna mesajele mai veki de doua luni- parca- ale tuturor membrilor au fost shterse, dar s-a atentzionat lumea cu o saptamina inainte. Io nu mi-am salvat ca toanta nika, deshi shtiam ce-o sa se intimple, shi-acu pling dupa ele
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Danna_36 spune:
S-a atentionat lumea unde?
Ca eu nu am vazut nimic. Eu intru pe forum direct unde ma intereseaza si nu umblu balalau sa vad daca e sau nu ceva nou...
Si eu pastram cateva adrese si nr de tel. Le-am lasat acolo ca stateau f bine si in siguranta. In PM-uri umblu doar eu, nu mi-am inchipuit ca mai umbla si altcineva...Am fost si eu f mirata sa vad ca mi-au disparut si abia acum inteleg de ce. Parerea mea e ca atata timp cat modificarea privea mesajele private, atentionarea trebuia sa se faca prin mesaj privat si nu printr-un anunt nu stiu unde...Apropo, unde e anuntul respectiv?
Editez: de fapt parerea mea e ca nu trebuia sa umble nimeni in mesajele noastre private ca de-aia sunt private. O fi forumul ceva public, dar numai postarile de pe forum, asa ar fi normal. Si ce daca aveau mesajele mai mult de doua luni? pe cine si cu ce deranja asta?
Eu imi sterg periodic mesajele care nu ma mai intereseaza, nu las cutia sa se umple peste masura...Daca pe acelea le lasasem acolo de luni intregi, cred ca e foarte clar ca acolo voiam sa ramana...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!