Gemeni-LA MULTI ANI (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Kittie-iti multumim,in grup,pentru ce ai postat.Complicat semn mai suntem,dar special !
Kitie- ai fetita sau baiat?Cum te intelegi cu Balanta ?
Eu am o maimutica balanta(29/09/2004)si sunt foarte multumita, ne intelegem perfect.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

ce bine e sa te ubeasca toata lumeaaaa !! Si io va ubesc!

am un baiet.. Un atom... Ma-ntzeleg de minune cand vrea el

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Uite redau eu aici povestea lui Sun care a postat-o la Clubul Optimistelor....

"Bhey ma scuzati ca v-am lasat in ceata, dar incepu party-ul la mine la job. Si k sa nu mai scriu, va dau un "paste" ca la nurori le povestii. K sa vedeti ce sotz zapaug si iubit am!!!
Pai v-am povestit ca vara asta avem treaba k la balamuc. Training-uri, conferinte, schimbari si nu stiam cand vom avea si noi vreme de concediu. Initial ne gandisem la august, dar avem nunti pe 19 si 26 si apoi pe 2 septembrie. Stim un lucru cert...ca aniversarea de 1 an a casatoriei noastre va avea loc undeva in Bali sau Seychelles sau Boro-Bora. Am vb deja cu agentia de turism (legaturi stranse) si asteptam cele mai potrivite oferte. DAR ramanea aceeasi problema. Pana la sfarsitul lui sept. noi stam in tara? Noi nu ne facem concediul?
Si ma suna seful acum juma de ora cica sa vin pana la el urgent ca a aparut ceva(tocmai venisem de la un client). Eu deja sictirita ca e vineri si n-am dormit deloc, ma duc agale si inlemnesc in usa biroului. Iubi meu era acolo. Si seful cica...bai va las un pic, sa nu faceti prostii....ma intorc in 5 minute.:)))
Eu...ce faci iubi? Ce cauti tu aici? El cica...eee, am venit sa va vad si am intrat pe la X.
Eu: hai ma iubi...pai tu vii la X sau la mine?
El: iubi, da' promiti ca nu dai si nu ma omori, da?
EU: da ma iubi. Ia spune...ce-ai mai facut?!?
El: Pai stii iubi....noi pana in sept. suntem super prinsi si nu avem vreme de concediu. Si pentru ca e ziua ta si pentru ca nu stiam ce cadou sa-ti iau, m-am gandit sa te duc in concediu. Asa ca incepand de maine pana pe 5 iunie vom fi in Creta. Si stiu ca-ti era dor de prietenii nostri de acolo si m-am gandit sa sarbatorim ziua cu ei...cu cei de aici putem s-o facem la intoarcere. SI pt ca ne-am luat verighetele tot din Creta vreau sa mergem tot la Despina sa-ti alegi ce inel vrei tu cu ce piatra vrei tu si indiferent cat costa sa fie cadoul meu.....palpabil! Si nu-ti face griji, prietenii stiu ca nu-ti aniversam ziua, de fapt toata lumea stia dar am vrut iar sa te surprind. Si cu blanitza am rezolvat, va sta cele doua saptamani tot la cumnati. Si cam atat....acum astept sa ma omori. AAAA....si acum am venit sa-ti aduc bauturi si sa mergem sa luam tortul si prajiturile sa le faci cinste colegilor de azi, daca nu vei fi luni."
EU am ramas cu gura cascata fetelor. Omul asta nu e normal. Ce-as putea sa mai spun.....ca-l iubesc mai mult decat orice suna deja a telenovela, desi e purul adevar!

Asa ca acum.....sa inceapa muzica, sa curga bautura in pahare si sa vina papica....va fac cinste si voua caci luni nu voi fi!

Va MULTUMESC ca sunteti minunate!"

Si aici haideti sa-i facem o surpriza cand se intoarce:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76316

quote:
Originally posted by Luna75

Sunsmile,ai uitat sa ne impartasesti unde pleci.iti doresc si eu calatorie placuta si La multi ani de ziua ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Bravo Sunule pentu un asa barbatel
Eu pe al meu greu il scot la plimbari din astea mai lungi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI tuturor Gemenutelor inteligente,optimiste,simpatice,curioase,inventive,spontane,dinamice,energice,active,sociabile,gospodine,tonice,sufletiste,tolerante,amabile,sincere,agreabile,adaptabile,sclipitoare,seducatoare,mereu in pas cu moda
LA MULTI ANI si Gemenutelor nonconformiste,superficiale,instabile,inconsecvente,mincinoase,barfitoare,superficiale,repezite,nepunctuale,lenese,cheltuitoare

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!tuturor gemenilor nascuti astazi
LA MULTI ANI FERICITI SUNULE, si sa fii fericita toata viata asa cum esti in aceste zile

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Iata si horoscopul zilei de azi:

22 mai 2006

Aveti posibilitatea sa finalizati proiecte īndraznete, mai ales īn domeniul afacerilor. Sunt sanse mari sa evoluati pe plan profesional si social.

Prietenii va sustin, impresionati de entuziasmul si optimismul de care dati dovada.

Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune.

Imi place cum suna.In sfarsit si zile bune pentru noi, se vede ca am intrat in zodia noastra.
O zi minunata

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !

Boobooricu
nebunica-zapacica
SunSmile
rocsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi!

ROCSY
BOOBOORICIU
NEBUNICA-ZAPACICA
SUNSMILE

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SARBATORITELOR DE ASTAZI!!!

PS. SUNNY sa fii fericita si iubita de sotul tau si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!sa ai o viata frumoasa si fara greutati!!! si nu in ultimul rand sa vina bb mult dorit mai repedeeeeee!!!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput