Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
anasebe spune:
Giova Frumoase poze! Dar la botez ati mai ajuns??? Unde este pozele??? Sau vrei sa ne tii in suspans?
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
tiberica fara frica
monica70 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR D AZI!
ANASEBE ... ca norocul,ca la greutatea lui TIBERIU....iti cantam prohodul
GIOVA la Diana nu se vede nimic,m-am uitat azi,dar e clar ca n-a salivat pana acum asa!
BEE iar e naravasa scumpetea? Cred ca s-au vorbit azi manechinele noastre sa ne dea desteptarea la 5! Macar Diana a mai dormit ziua cate un pic.
Ultima oara a dormit vreo 2 h si s-a trezit,a papat tzazta in pat la orizontala ,ca ne trantisem si noi sa ne odihnim.Si am pus-o si la sanul celalalt,dar n-am mai tinut-o inainte sa ragaie...Eram cam buiguita de somn Si numai bine pe cand s-o ridic, a tras un jet si pe gura si pe nas cu lapte branzit cum n-a mai tras de mult A trebuit s-o schimb de toate hainele,paturica e leoarca,chiar si pe husa de pe pat a ajuns. Macar am echipat-o direct de duca....Si dusa e acum cu taica-su la plimbare! Sper sa nu-i prinda ploaia!
MONI care DIANA (01.01.2006)
alina80 spune:
MONI, crezi ca nu am incercat? Se joaca numai daca eu sunt langa el. Si in bouncer plange. Il pun cand mananc si plange, mananc cu noduri.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
Bee spune:
AnaSebe si eu vreau sa stiu cum ai reusit sa-l dezveti pe Tiberiu, ca eu nu reusesc deloc. O las zilnic in pat sa planga! La inceput se maraie, apoi racneste cu putere si in cele din urma da in isterie, dar de oprit, nici gand. Mai are momente cand asculta caruselul si smotoceste jucariile. Dar tin asa de putin! Si acum tot incearca sa prinda pisicile de pe aparatoarea de la patutz..
Vezi ca te stiam eu, Janina? Tot cu colici? Lasa ca si noi astia mai mari ne colicim din nou. EU una am facut o pauza de diversificare (desi bagasem doar putine cereale)tocmai din motiv de burtica.
Ana, parca te vad dormind cu Clara. Si eu o mai iau pe Ana mea in pat, ii cant si ea se hlizeste la mine! Somn, nici gand.
anabordea spune:
Bee, sigur o prinde din urma. Asta mica are cam 8 kg (aflu sigur pe 6)la 4 luni, iar cea mare la 2.2 ani are 12.5 kg. Bunica prietenei mele mi-a zis ca in curand o sa ma intrebe lumea pe strada daca Daria e cea mare. Imagineaza-ti ca-i vin hainele Dianei de la 1 an... Asta este!
In alta ordine de idei, mai sunt mamici care au bb dependent de san? Ca Daria nu vrea bibe sau altele de papa sub nici o forma, iar eu in 2 saptamani incep munca!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd
alina80 spune:
Si eu l-am lasat sa planga putin, dar nu se potoleste decat in brate. De marait, nu prea maraie, direct plange, si planfe tare, cred ca zic vecinii ca maltratez copilul.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
monica70 spune:
ALINA pai intinzi rufe si tragi niste vocalize pe acolo sau dansezi ... pui bouncerul alaturi ... trebuie cumva si sa-i placa! E mai greu acum ca-i mai mare,dar o sa vezi ca reusesti! Se vaita el o zi doua, dar dupa aia se obisnuieste! Ce te faci cand va avea "n" kg?
Crezi ca Diana nu face ala fel? Chit ca statea in carucior,dar cum mergeam sa mananc,cum incepea cu ueeeeeeee...Si asa am dus-o cu mine in bucatarie! Ca daca imi aduc mancarea in camera si mananc la birou,cum faceam cam des...nici asa nu-i prea bine,se cam uita la mine in gura! Dar in bucatarie e altul peisajul...mai studiaza terenul...mai ales daca gatesc ii place miscarea din zona deschis/inchis dulapuri,apa care curge la chiuveta etc. Asa uita sa planga! Sau cand intind haine ii place sa priveasca... Rasfatatului AYAN
Apropo,mai am o sugestie! Adu socrosenia pe post de "suport de rasfatzat" si tu iti faci treaba! Ea e prea ocupata si fericita sa mai poata cotrobai,iar tu te poti relaxa si sa-ti vezi de treaba!
Iar Ayan se obisnuieste si cu ea si nu mai plange... Dar cred ca esti mamica geloasa si nu vrei varianta asta,nu?
mirela10 spune:
ANAM,eu ii dau lui dani asa:la 4.30/5.00san,la 9.00/10.00piure de fructe si 150ml bibe+cereale,la1.00/1.30piure de legume cu pui+150ml bibe,la 16.30san(bibe daca e cazul),si la 20.30/21.00san +bibe(100-150ml).si acum doarme noaptea de la 21.30la 4.30.inainte cand ii dadeam doar san,era marait cand il luam de la tzitzi si se scula noaptea de 2ori,iar ziua plangea f des(la 2ore).acum vreau sa zic ca ziua isi face somn de 1.30dimineata si o ora dupa masa.sa dea Domnul sa continue asa,ca a inceput sa fie mai linistit...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!!!!
ALINA,ia sa vezi ca o sa se cuminteasca ayan in curand
BEE,la fel te incurajez si pe tine
MARCH,da-ne vesti bune,mai merge camera sau nu?
MONI,deci azi te-ai plimbat,mai ales ca e si pe banii firmei.n-o diversifici si pe dia?
MARAKI,pe unde esti,nu mai zici nik de angelos?
JG,deci ne urmaresti din umbra....ce mai e prin ploiesti?ii place bebelinei?
TEOLINDA,hai ca-s curioasa ce-ti mai zice sa-i dai.aici imi zisesera sa incep la 5luni cu piure de fructe,da' eu am inceput la 4luni.
restul fetelor,va pupacesc,ca nici n-am venit bine de la munca si m-am postat in fata calculatorului
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
anasebe spune:
Bee Nu stiu exact cum am reusit, dar din clipa in care i-am dat biberon nu l-am mai tinut in brate, nici macar atunci cand ii dadeam sa pape si le-am impus acest lucru si celorlalti din casa. I-am gasit preocupari, jucariile i le dau prin rotatie, caci altfel sa plictiseste de ele si incepe sa urle. Asa mi-a facut cu leaganul. O luna nici macar nu am mai incercat sa-l pun in el ca incepea imediat sa planga. L-am pus insa saptamana trecuta si era vesel nevoie mare. In rest stam de vorba, ne jucam, ne iubim, facem masaj si gimnastica. Problema este ca lui fii-miu nu-i prea place afara si deci nu pot sa stau prea mult cu el la plimbare. Daca mergem in vizite pe la diversi e mai bine, dar cand ajungem acasa este cel mai fericit. IN timpul zilei doarme cam 30 minute la 2-3 ore, dar nici nu pot sa-i cer mai mult avand in vedere ca noapte doarme intre 10 si 12 ore.
Azi a fost marait, incepea sa planga ca si cum l-ar fi durut ceva. Nu-s colici ca nu prea am avut probleme cu ei, dar ce-o fi....nu stiu.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
tiberica fara frica
monica70 spune:
MIRELA mai cunosc eu una tot asa Ma bucur ca-si revine Dani!
BEE pai n-o lasa si tu la orizontala in patutz ca normal ca se enerveaza fata inteligenta sa vada doar caruselul! Asta merge odata,de doua ori pe zi cate max 15 minute! In rest pune-o si tu,daca nu in bouncer sau carucior,macar intre perne undeva sa poate vedea primprejur!
Pai eu m-am enervat intr-o zi ca nu puteam citi o revista interesanta si nu statea demoazela nicicum,zici ca simte si e geloasa cand sunt foarte preocupata de altceva. Si am aprins televizorul,am indreptat caruciorul cu fatza spre el (mama denaturata ) si am cautat un post care s-o satisfaca! Nu va zic ca s-a uitat fascinata juma' de ora la un talk-show la Diaconescu la OTV ,la nebunu' de GIGI BECALI cum gesticula si bauna pe acolo! Se vede ca-i fata lu' tata-su cu talk-show-uri! adevarul ca si mie imi placeau odata....