Clubul celor tineri - cine se simte e binevenit :)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Him nopate buna

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Gata am terminat si ma culc! somn usor!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Va salut fetelor!
Pe unde sinteti? Hai ca va inteleg, Ingerash invata, fata constiincioasa, iar restul probabil ocupate la fel cu invatatul, cu iubi sau cu copii.
Va pe toate si va astept la scris,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetelor ce mai faceti?Ocupate ca intotneauna vad.Am tras o spaima adineauri de imi tremura mailile pe tastatura.A intrat surioara in baie si nu stiu cat a stat...cert este ca ma striga...ma duc la ea..si era alba ca varul,nu mai putea de rau..o infasor in prosoape sa o scot de acolo si pe hol imi lesina in brate.A stat asa cateva secunde in care am palmuit-o..am dus-o in pat iar cand si-a revenit i-am dat o iar o palma peste fata.Ce ma speriat.....i se dadusera ochii peste cap...am zis ca moareDoamne fereste in bratele mele.Si auziti ce a facut..dupa ce ca a stat mai mult de o ora in apa fierbinte la sfarsit se clateste cu apa mai rece ca ii era prea cald.Cred ca o bat.Da si acum imi tremura mainile.Ea e asa micuta si firavi si sa o dav ca se prelinge in bratele mele....Doamne ce sperietura.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele intru pe scurt sa va , eu am mult de invatat si nu mai pot sa stau atata pe forum :(
si o veste buna- mi-am luat haine de banchet ;)

va tzuc pe toate

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

fetelor!

Ana_Maria 21, cind am citit ce ai scris am tras si eu o sperietura. Chiar ca trebuie sa iti certi sora, dar poate s-a lecuit acum singura de asa obicei. Citi ani are sora ta? Sa ai grija de ea, mai ales daca e asa firava.

Ingerash, ma bucur ca ti-ai luat rochie, cred ca esti , astept poze. Spor la invatat si sa ai gija de tine.

Va pe toate si va astept la scris,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Ma bucur ca ti-ai luat Ingerash rochie poate ne arati si noua o poza si spor la invatat ca mai e putin pana la bac si presiunea e mare,dar sunt sigura ca o sa te descurci exceptional.Sa ne spui cand incep probele.
Himmelsduft am certat-o pe surioara,e cu un an jumate mai mica ca mine deci are20 de anisori dar e micuta si frumuoasa si mi-a fost mila de ea dupa aia...dar si sperietura mea....
Fetelor va pup pe toate.
Pisicuta si Matei ai terminat referatul?A iesit pana la urma?

"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, intru sa ma asigur ca nu ma uitati :)
Ana, imi pare rau pt. ce s-a intamplat cu sora ta... spune-i sa nu mai procedeze asa altadata. o sa iti trimit o invitatie la pozele mele pe mail, dar deocamdata astepti sa vina banchetul ;)
fetelor, ce ma bucur ca v-ati pus pe scris :)
Him, o sa pun poze in albumul nostru d la banat, deocamdata numa cu rochia si sandalele, fara mine , dar sa vad cand am timp

eu ma retrag acum, va las sa scrieti, noapte buna

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Salutare.Ana s-o certi pe surioara ta si noroc ca s-a terminat totul cu bine.am terminat referat,doar sunt fata desteapta,nu?! si l-am si predat.
ingerash spor la invatat si sa ne arati rochia,da imbracata sa vedem ce frumoasa esti.dar la ce fac dai?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisicuta ma bucut ca ai terminat referatul dar vreau sa te intreb daca nu te supi la ce facultate esti?
Ana tu ce mai faci?Ocupata vad ca toti sunt pe capul tau sa-i ajuti.....las-o mai usor...te mai doare spatele?Tu ai terminat proiectul?
Ingerash pai o sa astept pana vine banchetul ca sa vad poze cu rochia pe tine....si cel mai important spro la invatat.

Mergi la inceput