Clubul celor tineri - cine se simte e binevenit :)
Raspunsuri - Pagina 14
ingerash spune:
hi hi
here I am
V-am convins?
deci copilele frumoasele, daca vreti sa vorbim haideti pe mess, eu si Ana2 am inceput ;)
LOuisea, tot nu mi-ai zis daca ai bursa acolo :P
va pup
ingerash spune:
am uitat, pe 26 incepe bacu' si ciatu' face figuri la mine :)
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by louisea
ana2 din pacate/ fericire (depinde din ce unghi privesti ) momentan nu am
dar poate ne stranagem toate la un chat la forumu asta.. ca vazui ca fiecare forum are chat separat
asa cand are lumea chef
ce ziceti ana1 si ingeras?
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
deci le vrei doar pe ana1 si ingerash eh? bineeeeeeeeeeeeeee
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by ingerash
am uitat, pe 26 incepe bacu' si ciatu' face figuri la mine :)Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ciatu meu nu vrea sa mearga deloc......
multe poze
HAI DINAMO!!!!
louisea spune:
deci v-ati conversat aseara?
pacat ca ca la voi nu merge chatu.. eu ym am "voie" (care mi-o dau singura ) sa-l deschid numai dupa 15 iunie
ana2 desigur ca si pe tine scumpa
eu ziceam de ele ca nu erau pe receptie
ingeras.. nu chiar.. numai daca bursa e sotul meu
dar is nevoita sa-mi gasesc altceva de facut ca astia nu-mi dau voie sa predau la sc. primara ci numai la gradi - ceea ce nu ma intereseaza
si iaca cum ma tot scolesc eu..
dar sa va zic un secret .. is "platita" sa merg la scoala
adica aici cam pe la toate scolile primesti o suma lunara cand studiezi nu mare dar mai bine decat nimic
ana1.. astepti de mult actele pt rezidenta?
si pe aici se asteapta cu lunile eu fusei norocoasa ca scapai cu numa 2
mei sym asta nu mai da pe la sub.? asa ceva
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
hop si eu..tocmai ce vin de la examenul la franceza..oribil..14 subiecte..cam grele..2 nu le-am facut deloc..dar deh..sper sa fie bine..mai lenevesc un pic si ma apuc de invatat pt examenul de vineri...
symacoooooooooooooooooooooooooooo.......se aude pana acolooooooooooo? symacooooooooooooooooooooooooo????? helloooooooooooooooooooooooooo
him.............la tine se audeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????????????
restuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..nici la voi nu se audeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Ana-Maria21 spune:
Mamaaaaaaaaaaa Ana cate examene ai!!Sper totusi sa iei nota buna la asta de franceza...conteaza asa mult ca nu ai facut 2 subiecte?Oricum spor la invatat pentru examenul de vineri.La mine a mers mess-ul foarte putin azi(te-am vazut ana)dupa care sa oprit si nu mai vrea neam sa se deschida.La mine fetelor merge chatul deci Louisea sa-mi spui cand vrei sa chatuim.Nu stiam ca esti maritata...marfa.De cati ani?(daca nu te supi).Pai cam astept actele de rezidenta de anul trecut din iunie ....iar anul asta am constatat ca dosarul nostru nu a ajuns unde trebuie...sa pierdut deci am trimis altul acum o luna-2 cred..nu mai stiu si am primit deja raspuns de la ei ca o sa-l trateze prioritar(am trimis cu divezi ca e al 2-lea dosar.
Deci yupiiiiiiiiiiiipoate iese pana de sarbatori
Celelalte fete cred ca invata.....mai da ce invatati fetelor.Intr0un fel deabia astept sa incep si eu scoala din nou.E marfa la scoala.Cand esti in scoala zici ca deabia astepti sa termini iar cand o termini ai mai vrea la scoala.
Va tuc pe toate......Si...nu stiu mai Ingerash de ce am avut impresia ca se incepe bacul pe 1.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
louisea spune:
ieee ajunseram si la cap. 10
ingeras vino cu premiul
ana1 pei numa de vre-un an dar nu zi la nimeni inainte am trait in concubinaj
da ce mult astepti si care credeam ca pe aici se asteapta mult
las ca vin si te poti inscrie la scoala
ana2 tocesti?
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
nu mai tocesc..gata ! a venit si tata din Londra azi si am tot stat la povesti.....
mi-e cam somn dar nu-mi vine sa ma culc...
tin sa va anunt ca sunt imbracata intr-un tricou de care sunt foarte mandra....pentru ca scrie LONDON pe el! sunt f mandra pt ca imi plac tricourile astea...pe unde ma duc imi iau cate unu ; am pana acum cu : PARIS, CANNES, MONTE CARLO, VENEZIA, WIEN, GREECE, BUDAPEST, VERONA, NICE !!!! Si acum an mai capatat inca unu! HIHIHIHIHIHIHI!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Ana-Maria21 spune:
Pai in cazul asta Ana cand vin in tara iti aduc un tricou cu Canada sau Montreal.
Ingeras..............am terminat capitolul...yupiiiiiiiiiiiiiiii.
Louisea...nu mai spun la nimeni.Si bebe?
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda