Clubul celor tineri - cine se simte e binevenit :)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

he he he
Lou, am fost la un chef ieri . Am ajuns la 5 jumate azi dimineata acasa . Am si eu o curiozitate... tu esti cu bursa dincolo?
Ana2, nici eu n-am chef de invatat.
Pisi, bafta la teste, examene, licenta ...
Ana, cum mai e la tine?
Sym, ce mai faci?
supravietuiesti?
restu' fetelor, pusiiiiiiiiiiiii la toateeeeee

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

fetelor, haideti sa trecem saptamana asta capitolul 4

plzzzzzzzzzzz

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

dar unde te grabesti mey ingerash....? sa vezi daca plec in grecia (in caz ca nu ma angajez) de la 18-28 iunie si in franta de pe 4- 28 iulie...hihihihihihi....
ah..dar o sa-mi fie dor de DC! mai bine ma angajez..

feteloooooooooooooooooooooooooooooooor.......ne-ati uitat.....???????????? alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Ana2, nu ma sabota :)
vreau sa le fac pe fete sa scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si pleci Ana?Ne lasi singure?eeee lasa bine ar fi sa pleci ca ne descurcam noi dar o sa ne fie dor de tine.......poate o sa ai si internet sa ne mai vizitezi din can in cand.
Eu fetelor am o veste mare sa va dau.......cand o sa am actele de rezidenta am decis sa ma inscriu la facultatea de drept aici.....yupiiii ma convisn tati ca daca nu incerc sa vad daca ma descurc o sa regret toata viata...asa ca o sa incercsa vad ce o sa iasa.
Va pup pe toate si scuze ca nu am mai intrat dar lucrez mai si eu 2 zile pe saptamana..sunt fericita.....nu va ganditi ca fac cine stie ce...fac curatenie la o familie cu sora mea...dar suntm fericite ca mai iesim din casa...si ne-am facut si prieteni romani de o seama cu noi...tineri care ne mai scot in oras...si asta e motivul pentru ca nu mai stau toata ziua pe DC.Stiu ca va bucurati nu?
Va pupic dulce.aaaaa si nu am gasit subiectul despre care vb (ala cu compusul,cum se numeste?)

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Ce faci mai Ingerash?Mai suntem si noi pe DC in acelasi timp.......de cand nu sa mai intamplat asta..........Te tuc dulce

"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana-Maria21

Si pleci Ana?Ne lasi singure?eeee lasa bine ar fi sa pleci ca ne descurcam noi dar o sa ne fie dor de tine.......poate o sa ai si internet sa ne mai vizitezi din can in cand.
Eu fetelor am o veste mare sa va dau.......cand o sa am actele de rezidenta am decis sa ma inscriu la facultatea de drept aici.....yupiiii ma convisn tati ca daca nu incerc sa vad daca ma descurc o sa regret toata viata...asa ca o sa incercsa vad ce o sa iasa.
Va pup pe toate si scuze ca nu am mai intrat dar lucrez mai si eu 2 zile pe saptamana..sunt fericita.....nu va ganditi ca fac cine stie ce...fac curatenie la o familie cu sora mea...dar suntm fericite ca mai iesim din casa...si ne-am facut si prieteni romani de o seama cu noi...tineri care ne mai scot in oras...si asta e motivul pentru ca nu mai stau toata ziua pe DC.Stiu ca va bucurati nu?
Va pupic dulce.aaaaa si nu am gasit subiectul despre care vb (ala cu compusul,cum se numeste?)

nu e sigur ca plec! daca ma angajez..adio vacanta!
subiectul se numeste "witchie comenteaza eurovisionul".....singurul subiect de pe DC care are 100 de pagini!!!! e la generale!!!
si ce va laudati ca sunteti amandoua pe DC? credeti ca eu nu-s?

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

fetelor, voi mess nu folositi? ca eu l-am recuperat pe al meu si abia astept sa mai chat-uiesc!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

mama, ce convingatoare is
Ana, ce ma bucur pentru tine!!!!!!!!!!! super!!!!!!
Ana2, daca vrei messul da-mi un pm cu id tau si intru pe tine. valabil pt. toate fetele ca eu nu-mi dau id meu pe forum

pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

iete ca mai e miscare si pe aici

ingeras - ce graba mei pe tine
cand ai bacu ala?

ana 2- asa mei plimbarestete asta daca nu gasesti job
ce ai vrea mai mult?

ana1- e un gand mare sa ti se realizeze
si eu ma inscriu tot la drept anu asta - ce sa fac si eu.. imi schimb meseria la batranete

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput