Clubul celor tineri - cine se simte e binevenit :)
Raspunsuri - Pagina 10
Ana-Maria21 spune:
Buna fetelor.Ce mai faceti?Mi-a fost dor de voi ....o sa citesc ce a-ti scris in lipsa mea...scuze ca nu am intrat dar am avut probleme cu netul sper sa nu mai am ca tareeeeee greu e fara net.Ana sper sa fie bine verisoaraso bb-ul,dar ce au patit de sa dus la spital?
Joker spor la invata ca am vazut ca ai fffff mult.
Tu Pisicuta cum te descurci cu invatatul?
Him tu ce mai faci?
Hai ca va tuc pe toate.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Ana-Maria21 spune:
Am citit ce a-ti scris.Dar spuneti-mi si mie ce sa intamplat la Eurovizion?
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Ana-Maria21 spune:
La multi ani sorei tale si din partea mea.Cati ani a facut?A-ti facut petrecere?
Hai ca nu mai intreb nimic va las sa raspundeti.
louisea spune:
pot sa ma simt si eu binevenita?
vazui pe aici pe fetele cu care am comentat Eurovizionu v-a trecut oftica?
si pe sym veche cunostinta
si intrai sa vad ce se vinde
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ingerash spune:
hello, hello
Vad membri noi , welcome, Louisea si dragul de care e un frumos si jumatate
Ana, la Eurovision au castigat niste rokeri suparati si mascati si eu cu Ana2 ne-am hotarat sa participam noi 2 la anul ca sigur castigam + ca ne-am dat cu de pamant intr-un subiect de 100 de pagini si am compus pentru Eurovisionu' de la anu'
Restu' de copilahi dragalashi va astept la subiect si spor la innvatat celor care au nevoie (inclusiv mie) si multa sanatate
va pup
louisea spune:
merci Ingeras
vazui si eu ca cel putin Ana nu s-a lasat a ramas pe baricade pana la sfarsit
plus ca ne-a facut pofta cu soriciul ei
eu abandonai barca pe la pg 70 si ceva asta pe la 1 si ceva
cat cu sporu´ la invatat .. am si parca n´-am dar n-am de ales
spor si voua
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
Ana-Maria21 spune:
Sa caut si eu mai subiectul asta sa vad ce a-ti fauc tvoi acolo
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by louisea
merci Ingeras
vazui si eu ca cel putin Ana nu s-a lasat a ramas pe baricade pana la sfarsit
plus ca ne-a facut pofta cu soriciul ei
eu abandonai barca pe la pg 70 si ceva asta pe la 1 si ceva
cat cu sporu´ la invatat .. am si parca n´-am dar n-am de ales
spor si voua
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
louisea..subiectul s-a incheiat pe la ora 6...si am dormit de la 7 la 9 ca m-a trezit sorela(ana, era ziua de nume nu de nastere).
cat despre verisoara mea....a pierdut bb..dar nu vreau sa vb despre asta..e prea dureros..plus sa as jigni persoane de pe site si mai bine ma abtin!!
imi pare bine ca te revad anutzo! te pup!
louisea te astept la un soric..ce bun a fost la nervi...
spor la invatat tuturor....inclusiv mie..ca-s in sexiune..va pup!!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ingerash spune:
hello fetele mele tinere
unde sunteti? eu am dat ieri teza la mate si a fost naspa rau , in fine, nu mai conteaza...
voi?
Ana2, bafta in sexiune
Ana, vezi ca subiectul ala e la generale daca ai nervi sa cauti si sa citesti
Louisea, si eu am rezistat stoic pana la 80 si ceva sua 90 nu mai stiu...
pup toate fetele
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by ingerash
hello fetele mele tinere
unde sunteti? eu am dat ieri teza la mate si a fost naspa rau , in fine, nu mai conteaza...
voi?
Ana2, bafta in sexiune
Ana, vezi ca subiectul ala e la generale daca ai nervi sa cauti si sa citesti
Louisea, si eu am rezistat stoic pana la 80 si ceva sua 90 nu mai stiu...
pup toate feteleNu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
eh ingerash..lasa teza..ala sa fie baiul tau..mai am eu o prietena care se plange de teze si de bac..si i-am zis ca dau de 10 ori bacu in locul ei si sa dea ea examenele mele in locul meu..sa vedem daca ii convine sa invete sute de pagini in 1-2 zile...mai ales ca am 21 de examene intr-o luna!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!