Fecioare DC(6)
Raspunsuri - Pagina 3
irlandeza spune:
Ce face-ti fetelor?
Aici a fost superb azi , soare fara nori ( aici de obice sunt prezenti si norii), mai bate vantul si nu e chiar f. cald , dar a fost bine . Am vizitat Gradina Botanica , e inflorita toata. Am facut si poze , trebuie doar sa le descarc.
Acum ne pregatim pt. o noua saptamana.
Va pup
Noi 2 singurei
alayna spune:
Salutare gagici
Am cam lipsit,am fost pe la parinti,apoi am avut laptop-ul stricat si n-am accesat forumul.
Eu sunt un pic bolnava,am racit,ma doare in gat.Va vine sa credeti?Ma doare in gat ca a fost frig in casa.Ce ciudata sunt.Rece n-am baut sau mancat,iar pe afara n-am iesit.
Sunt la cura de 1 saptamana,imi pare rau ca nu m-am cantarit sa vad cat am dat jos.Am tinut regim strict.Blugii deja stau largi pe mine si se simte la haine ca am dat jos.Sunt mandra de mine.
Mi-e dor de voi si promit ca am sa va scriu zilnic
Va pupic
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
devylla spune:
ileana merci frumos.Cu pregatirile de nunta stam binisor...am ales invitatile..acum asteptam sa le primim si sa le distribuim,ni s-a adus la cunostinta meniul si pretul...apoi vom merge sambata la biserica,sa mai vad yo niste rochii si verighetele.Tie ce-ti mai face sarcina?Sper ca esti bine.
Helbi ce o face...imi fac griji pentru ea.
alayna scrie-mi si mie pe pm cura ta.Ma bucur ca ai reusit sa te ti de ea si ca ai slabit.E posibil sa fi racit si din cauza asta...organismul cand tine cure sau diete ceva mai stricte slabeste si se inbolnaveste usor.
irlandezaasteptyam pozici.
Restul fetelor ce mai afceti?
Azi ma duc la dentist...am avut un week-end groaznic...bine ca s-a terminat...
pupici
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
alayna spune:
Salutare salutareeee lumeeee
Unde-ati disparut de n-a semnat nimeni condica pe ziua de azi?
Azi a fost o vantoasa afara,m-am speriat un pic.Cine e din Iasi stie cum a fost.Credeam ca scoate copacii din radacina.N-am vazut asa ceva in viata mea.
Astazi ma simt bine.Mi-am facut toate setarile si instalarile pe laptop,mi-a fost stricat,pus windows-ul din nou,alea alea.
Peste 2-3 zile e posibil sa am un job nou.Abia astept.
Sabina,cum a fost week-end-ul cu socrii?
Asteptam detalii.
Sa stiu si eu cum sa ma pregatesc cand mi-o veni randul
Va pupic
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
devylla spune:
quote:Foarte frumos a fost...am rezistat uimitor doua zile...iar duminica seara...de oboseala,stres si altele cauzate de socrelu' m-a pufnit un plans...dala cu sughituri.De mi se pusese pata si am zis sa plecam undeva departe sa nu-l mai vad pe socrelu.Da' nu am plecat nicaieri...ca m-am calmat si mi-am dat seama ca exagerez nitel...si al meu m-a rugat sa mai astept.
Originally posted by alayna
Sabina,cum a fost week-end-ul cu socrii?
Asteptam detalii.
Sa stiu si eu cum sa ma pregatesc cand mi-o veni randul
Nu va doresc socrel ca asta.
irlandeza spune:
Devylla , nu-ti strica ochisorii degeaba , nu merita sa plangi din cauza lui. Daca te face sa suferi asa de tare , nu-l mai baga in seama , fa-te ca nu-l vezi si nu-l auzi , ignora-l , poate asa o sa-si dea seama ca exagereaza si el.
Pozele in curand.
Noi 2 singurei
devylla spune:
quote:merci...asa si incerc sa fac!
Originally posted by irlandeza
Devylla , nu-ti strica ochisorii degeaba , nu merita sa plangi din cauza lui. Daca te face sa suferi asa de tare , nu-l mai baga in seama , fa-te ca nu-l vezi si nu-l auzi , ignora-l , poate asa o sa-si dea seama ca exagereaza si el.
Pozele in curand.
Noi 2 singurei
feciorici ce mai afceti?ileana?florina?de andreea tot intreb....si restul pe unde sunteti?
alayna spune:
Hello,ce mai faceti?pe unde ati disparut?
Devilla,sa inteleg ca in Japonia socrii sunt mai acri decat socrelele?Mama lor de socri,uite asa ne invata viata sa fim bune cu nurorile si ginerii nostri
Incearca sa nu=l bagi in seama.Ai noroc sa nu locuiesti cu ei,ca atat ar mai lipsea
Tu sa fii sanatoasa si sa te impaci cu sotul,asta e cel mai important
La mine e un frig casaaaaa,aoeluu,nu-mi vine sa fac nimic
Mi-e foame,mi-e frig,mi-e lene,mi-e somn
O zi buna va doresc
adameasca spune:
Iaca si io p-aci. Devylla, m-ai dat pe spate. Adica socrul e bau-bau si nu soacra?
Alayna, bafta la jobul cel nou. In ce domeniu lucrezi?
Boeru, tu pe unde bantui? Am ajuns sa te trag io de maneca???
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
devylla spune:
pei fir'ar de bau-bau...cred ca daca mai locuiam si cu el in casa....plecam de mult la mama...bine ca imi e sotul alaturi ca altfel....
soacra-mea pana acum a fost foarte de treaba...cand vine pe la mine...se abtine de la orice sfat sau recomandare...legat de bucatarie...ordine...si altele...nu se baga cu absolut nimic in viata noastra...cred ca socrela ei a fost acra si i-a facut necazuri la tinerete de e ea asa draguta cu mine
azi am fost la si sunt ok.
alte noutati nu am...
astept sa vina mama...sa vina nunta mai repede...