Zalauancele!!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Adriana serele din Gradina Botanica sunt deschise si ele pana la 19 sau doar afara e pana la ora 19.
Noi vrem sa mergem azi pe la 16 ,sper sa se trezeasca rebeca pana atunci si sa putem vedea totul.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

fetelor sunt aici, va citesc dar nu ma lasa puiutul sa va si scriu, e tare marait ... cand reusesc sa-l las jos din brate nu stiu pe ce sa pun mana ... sa nu va suparati daca nu mai reusesc sa intru azi ...
promit ca o sa incerc sa mai vin

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare cafengiste!!!!!!!!

iar eram pe pag a doua.

fetelor m-am intalnit cu elvira azi si zice ca e dispusa sa-si faca ordine in birou si sa ne primeasca la ea.acum astept sa vad ce pareri aveti si voi , da sariti repede ca sa stiu rezerv sau nu separeu.

elutza sa intri sa ne citesti ca sa vezi unde si cand ne intalnim.

ioana unde esti????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

da fetelor, ziceti repede sa nu scot maturoiul de dupa usa degeaba.

Si nu ma pot abtine sa nu va scriu un banc sec ce mi-a venit in minte. Se pare ca mi-l amintesc periodic si rad singura:

Vasile: Ba Gheorghe, vezi ca-ti miros picioarele !!!
Gheorghe: Daca vrei...

P.S. Bianca, avem adidasi la fel. Sa-i porti sanatoasa.
pupici.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!salutare!

elviratare bancul.pai da vad ca stai bine cu vederea.sa sti ca-s fff multumita de adidasi ,sincer astea nu mi s-au parut scumpi.

PS fetelor deci mergem la elvira? si la ce ora? 18?

va tzuc si mai vin...........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Oai...imi vine sa deja ii a 3-a oara cand incerc sa scriu... daca nici acuma nu-l trimite, las pe mai tarziu...

Din pacate....lipsesc si de la intalneala de maine. Merg cu iubi la o nunta la vecina lui. Chiar daca-i nunta de seara...mergem si la civila shi la biserica... Plus ca merg si la coafor....sa fac proba de coafura de miresica... Inca habar n-am ce vreau... oi vedea acolo

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Elvira mama ... ia pune matalutza mana pe maturoiul ala ce zici ca-l ti dupa usa si fa curatzenie ca eu vreau la tine ... ca no ... tre sa mai fac unele cumparaturi ... si no ... mie imi convine de minune ... cred ca si tie , ha ha ha ....

Hai mai rpd sa ne intalnim ... pe la 16-16.30 e Ok ??? Nu de alta da la ora 21 se inchide magazinul si poate iar ne intindem la povesti ... deci elvira te-ai procopsit cu noi asa ca vreo 4-5 ore nu mai scapi .... si ce ma bucur eu , de numa-numa ... ca tare-mi sunteti dragi si abia astept intalnirea ....

Deci daca mergem la elvira ... putem comanda si pizza .... asa ca prolema e rezolvata din partea mea , eu sunt pe deplin satisfacuta ... hi hi hi ... in toate privintele ... ha ha ha

Astept confirmari sau infirmari pentru locatzie ...

Pupi ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Claudia cu intarziere iti raspund ca habar nu am daca si serele sunt deschise pana la ora 19 , dar banuiesc ca da , ca altfel ce sa vezi ... aranjamentele de lalele intr-adevar sunt frumoase ... dar minunatiile sunt in sere .
Deci , cu regret , iti spun ca nu stiu daca sunt sau nu deschise serele , merita sa incercati .
Si iarasi cu regret ... ca nu ne vom cunoaste nici de data asta ... da ia " fura " matalutza masina i da u fugutza pana la noi ...

Te asteptam ...

Paula chiuleste mama si tu 1/2 ora acolo sa vii macar sa te cunoastem ... lasa-l pe iubi ca nu ti l-a fura nimeni acum in prag de insuratoare ...

Te asteptam si pe tine ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Da ... si iarasi eu ... Claudia da adresa de mail pe PM ca sa te pot adauga la prieteni favoriti ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Am uitat sa va multzu' pt sfaturile cu luna de miere... inca mai caut... Am fost si la Romantic Travel... pana luni ne hotaram...probabil Grecia - Paralia katerini... sa mai vedemmm

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput