Zalauancele!!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare forumiste!!!!!!!!!

sunteti rele.si-s suparata.nu veniti la raport.mi-e o ciuda ca nu am putut sta mai mult cu voi.mai da nu-i bai ca nu am dat gumitza asa ca musai urgent sa mai punem de-o intalneala.

adriana io nu te-am intrebat cu cine ai lasat fetele.mai da ce buna a fost cafelutzza..auzi unde e prajitura de care vb? oare e cea facuta de Timisoara? hai ca-s pofticioasa si vreau sa stiu.

elutza ce discoteca?mai da pe bune ca ai slabit.

elvira si manca-i pizza fara mine? si cum ati impartit-o? in mod egal?

mihaela poate ajungi si weec viitor la zalau ca sa pot sta si eu cu voi la barfa.nu de alta da vreau sa ma mai laud si eu.

PS mai azi ati scapat de fumurile mele , dar tura viitoare nu va iert,bag la dublu.

va tzuc.........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

mai da pana la ce ora ati stat la povesti?

din ce a postat ioana am inteles ca a fost ok totul.

sa-mi faceti un rezumat al intalnelii va rog.

Paula scuze , dar era la incarcat telefonul.sa ai distractie placuta la nunta.

va tzuc da mai vin.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

am intrat sa va urez NOAPTE BUNA si sa va spun ca m-am simtit foarte bine asta seara si de-abia astept urmatoarea intalnire ...

mihaita a fost tare cumintel s-a bucurat de compania lui tata-sau ... l-am gasit la el in brate la calculator povesteau pe skypie cu nepotul din cj, ii tot spunea si el "ba" ...cand m-a vazut a intins bratele spre mine sa-l iau dar cand l-am luat a plans, fie ma certa ca am lipsit, fie mai dorea la tata-sau ... stiu si eu ce-o fi fost in mintea lui ...

i-am dat sa pape si apoi s-a lipit de mine si a adormit ... acum voi merge sa dorm si eu ... mai vb maine

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

elutza sigur mihaita a plans pt ca vroia la tati in brate.si uite asa ti-a dovedit cat de mult ii place si cu tati.deci il mai poti lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!

Sa incep si eu prin a va spune ca a fost perfecta intalnirea si ca ..... mai vrrreeeeeeaaaaaauuuuuuuuu ..... Chiar asa cum spunea si Elvira , noi 3 , adica eu , Elvira si Mihaela , am stat destul de tarziu , era trecut de ora 22 cand ne-am hotarat sa ne despartim . Deci va puteti da seama ca intr-adevar ne-a placut si ca ne-am simtit minunat . La Elvira intotdeauna a iesit bine intalneala .

Paula nu a vrut nicicum sa adoarma , foarte greu am reusit sa o culc aseara . A tot plans si a tot marait . Peste noapte a avut n-spe treziri si intr-un final am mutat-o cu mine in pat sa doarma , dar tot avea cate un urlet de durere prin somn . Ce ziceti , oare sa desfac azi tarcul si sa vad daca reusesc sa o dezvat de el , sa doarma in pat ????? Ar fi bine , daca tot am inceput de azi-noapte cu dormitul langa mine ????

Andreea doarme la bunici , adica socrii , merge Luci dupa ea sa o duca la dans . Azi s-a anuntat ploaie asa ca vom incerca sa facem ceva ca sa nu ne plictisim " in masa " prin casa ....

Bianca cum sunt baietziii ??? Vezi ca puteai sa mai ramai si cu noi inca 1 ora !!!!????? Doar se descurca ei si fara tine !!!! Asta e .... lasa ca data viitoare incercam sa facem in asa fel incat sa fie libera toata lumea , adica sa nu aiba cine stie ce " evenimente " !!!

Paula si Claudia imi pare tare rau ca nu ati reusit sa veniti la intalnire si ca nici de data asta nu ne-am cunoscut , dar sper ca intr-o zi , totusi , ne vom cunoaste .

Pupici ... mai vin sa vad impresiile ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Bianca iti raspund eu la intrebari .
Deci , Mihaela a impartit pizza cu Sandana , care a aparut mai tarziu la intalnire , facandu-ne o surpriza . Fetele au ramas cu sotzul , dar pe Andreea a dus-o la socri , iar Paula a ramas cu vecina cam 1/2 ora pana a ajuns inapoi acasa . Despre cat de mult am stat la intalnire am scris in mesajul anterior . Claudia a plecat prima cam pe la ora , nu mai retizn exact cat era ceasul , apoi au plecat Elutza si Ioana , cred ca era vreo 21 si ceva ceasul , iar noi ultimele 3 , ai citit , nu ... ca de obicei batem recordul la stat la povesti ....da mie imi place tare mult cu voi si de aceea mai vvvrrrreeeeaaaauuuuu .....

Legat de fumuri , nu te necaji ca te-au inlocuit cu succes Claudia si Elvira , care ne-a surprins pe toate ( Elvira ) cu tzighi ca nu a spus nimik ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna fetelor,imi pare tare rau ca nu am ajuns la intalnire.Se pare ca v-ati distrat de minune.Regret ca nu am reusit nici de data asta sa ne cunoastem.
Adriana iti trimit acum adresa mea .
Am fost vineri la Gradina Botanica si intr-adevar e superb.Sunt deschise si serele pana la 19, asa ca am reusit sa vedem aproape tot.
La tara a fost OK ,Rebeca a stat toata ziua pe-afara,a fost lumea ei.
Azi daca e timp frumos vrem sa mergem la padure.
Sa aveti o duminica placuta.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Claudia te-am adaugat pe lista prietenilor , te rog sa-mi spui daca ai reusit sau nu sa vezi pozele ... Pupici la printesa ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Claudia m-am uitat acum la pozele noi cu Rebeca , e o dulceatza ... dar chiar nu retin sa va fi vazut pe platou sau prin orash . M-ar interesa de unde ai cumparat acele dulapioare alb cu roz ? Ca eu in orash nu am vazut numai pe maro sau crem si m-ar tenta si pe mine unul de genul .... ca deja iar nu mai ne incap hainele prin dulapuri .

He he ... asa-i ca v-am facut curioase si intrati rpd rpd sa vedeti despre ce dulapioare vorbesc ????
Vizionare placuta la poze ...

albumele noastre

Mergi la inceput

salutare cafengiste!!!!!!!!!

adriana.merci de ca mi-ai facut un rezumat al intalnirii.mai, baietii se descurca fara mine , dar imi era un dor de micu .sa-l vezi cum s-a bucurat cand m-a vazut.

deci sandana e omul surprizelor.bag sama ca ieri a pove tot ce vroiai sa ne scri pe forum .mai da ma bucur ca ne citesti , desi eu as vrea sa ne scri macar un rand pe zi.

elvira ce am inteles eu? sau is blonda si nu citesc bine? te-ai apucat sa-ti dai fumuri? sau m-ai inlocuit pe mine? mai, sper ca nu te-ai apucat de fumat?

mihaela deci cand mai vi la zalau?

ioana ce facea luca pe cand ai ajuns acasa? cum s-a descurcat colegu cu puiutzul?

elutza ce faci ? cum a dormit mihaitza?

claudia.

va tzuc si mai vin..........

Mergi la inceput