Fetele din America (71)
Raspunsuri - Pagina 5
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by kim222
Iuliana ....zau ca am incercat sa colorez sau sa fac ceva..nu ma pricep si pace
Michelle...uite la asta nu m-am gindit..doar n-o fi gelos!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
nu gelos dar nu si-a luat nevasta sa n-o vada. oricum mai bine baby sitter decat caregiver
nematics spune:
Originally posted by nematics
quote:
Originally posted by michelle7
nematics daca era vreun politist zelos prin zona te amenda
Michelle,
acu' pe bune sa stii ca stiu si regula, din RO, si aveam distanta legala; problema e ca la noi asa-i de civilizat pe-aici ca nu e frumos sa "jignesti" participantul la trafic claxonind, iar politistul, afara de cazul in care trebuie sa faca proces verbal pentru aia de la asigurari, isi cere scuze de deranj si te roaga frumos sa nu mai faci a doua oara
(no kidding, asa ne-a zis noua unul cind in plin centru, in seara de Craciun, ne-a prins facind la stinga pe rosu si i-am zis ca stim, da' eram atenti sa nu intram pe sens interzis si in mod sigur n-am - aici a gresit ca ne-antrebat daca suntem "intoxicated" da' io care nu stiam engleza si nu mai avusesem alergii de mult i-am zis clar si convingator, ca nu)
Iar cind m-am busit in parcare acu 2 luni, politistul mi-a zis sa nu mai fiu suparata ca se intimpla la oricine, ca si el a luat amenda de la seful lui ca a parcat unde nu trebuia, ca de aia se cheama accident ca n-ai cum sa-l prevezi si mi-a dat nr. minim de puncte (2) ca a zis ca baga parcarea la teren privat; s-a scuzat cu cerul si pamintul ca trebule sa mi le dea si pe alea, (mai ales ca celalalt avea viteza mult peste limita legala iar eu nu aveam vizibilitate din cauza unuia pus strimb), dar n-ar in ruptul capului cum sa faca altfel si ca sa ma duc in court
dupa care mi-a dat cartea lui de vizita, in caz ca tot mai sunt necajita - da asta o fi de la "voce", o fi stiind Sinziana ce zice!!!
Iuliana
kim222 spune:
Michelle...mai bine baby sitter..zici tu acum..eu am un bb de 20 de luni si stiu ce spun. Oricum astfel de joburi de noapte..nu-s pentru fiecare noapte...poti alege de cite ori vrei tu..nu am fost eu clara
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
CRISMIR spune:
In Florida se lucreaza la greu la negru in restaurante(si eu am lucrat),asa ca MICHELLE,nu vad de ce nu ai lucra undeva ca ospatarita,se fac bani buni...mai nasol e cu programul,ca va trebui sa lucrezi in weekend...acum depinde si de stat,aici am vazut statistica si 30% din populatie e ilegala,iar 50% nascuta in afara Americii,va d-ati seama fetelor,ca 80% din Florida sunt emigranti(legali si ilegali)?!...ce sa ne faca astia cu emigrarile?!
SINZI,imi pare rau de permis...am mai auzit faza asta,dar nici nu m-am gandit ca tu dai azi condusul..daca esti asa de secretoasa si nu mi-ai zis mai multe....eu ti-am scris un PM si nu mi-ai raspuns... si numai bine la interviu...a,si vezi ca poti conduce cu permisul din Romania ,trebuie doar sa fi trecuta pe asigurare...eu azi am condus un picut...unde te pun astia sa dai examenul,tot numai in parcare,sau si in trafic?
Fetelor ce stiti despre igiena dentara?..ma intereseaza sa fac ceva in domeniul asta,ceva scoala adica..am auzit ca se cauta si e ok,programul si salariul?!...si nu se face scoala multa,ca nu mai am nervi de scoala...eu am alta specializare in Ro, dar nu prea am curaj aici sa fac ,e destul de greu si mai trebuie sa fac si scoala,si etc...
si o seara buna va doresc!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Llaura spune:
quote:
Originally posted by nematics
Laura,
nus' cun Dumnezeu da si-a mea!!!!
Iuliana
Fii serioasa, vorbeste lumea, da' ce noi o bagam in seama
adrienne12 spune:
Iuliana in manualul soferului din PA scrie ca nu trebuie sa claxonezi biciclistii ca ii sperii. Mie nu-mi place sa folosesc claxonul, ba chiar ma calca pe nervi cind in Buc e folosit ecesiv dar sint situatii in care l-am folosit: de pilda daca unul merge intre benzi si nu se hotaraste sau am unul in fata care nu pleaca desi s-a facut verde. Atunci claxone de scot fum...
Gabbriela spune:
vin si eu iara sa va disturb sbiectul... va anunt cu bucurie ca am trecut azi examenu de cetatenie, acuma sunt in asteptarea invitatiei pt juramand si gata cu ele.
Problema e... in 18 mai plec in ro si revin in 5 iunie, sper ca nu imi va veni invitatia in perioada in care sunt plecata ca trebe sa ma prezint la interviu. Si daca tot vine sper ca data juramantului sa fie dupa 5 iunie. Altfel am auzit ca daca nu apuci sa ii anunti in timp ca nu ajungi la interviu (numa nu apari la juraman) va trebui sa iei totul de la capat .
O zi buna la toata lumea
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
josefine spune:
gabbriela, ce oras este? ca ar trebui sa gasesti cand sunt programate ceremoniile si sa vezi daca te incadrezi. felicitari, oricum! eu am devenit acum 4 zile cetatean:))
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by josefine
gabbriela, ce oras este? ca ar trebui sa gasesti cand sunt programate ceremoniile si sa vezi daca te incadrezi. felicitari, oricum! eu am devenit acum 4 zile cetatean:))
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Felicitari Josefine
Eu sunt in Buena Park, California ... unde as putea sa ma uit unde sunt programate ceremoniile, pe site-ul oficial de la INS?
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE