Fetele din America (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gata Diana!!

Iuliana nu voce subtire...ci de domnisoara!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

sinziana mi se pare normal sa nu stea la discutii daca nu ai clacson. daca iti apare vreo situatie pe strada si nu ai claxon pot sa se intimple multe, bat in lemn; ca doar nu esti pe bicileta sa strigi sa-l atentionezi pe ala din fata! La fel farurile trebuie sa merga, stergatoarele de parbriz si trebuie sa ai si toate oglinzile. Astea sint chestii de common sense. de asemeni cind te sui in masina trebuie sa iti pui centura si trebuie sa iti aranjezi oglinda chiar daca e bine aranjata. Apoi trebuie sa stii toate butoanele si beculetele de la bord sau ce mai ai tu acolo pt. ca s-ar putea sa te intrebe. O sa te puna sa schimbi fazele la faruri, sa dai drumul la stergatoare si altele.

Adrienne

dar daca iti taie calea o Mitza biciclista, care cu ochii in mobil face opturi in fata ta desi pista de biciclisti e IN STINGA la 3 m si o clacsonezi, stii ce se-ntimpla? cel putun aici la mine in orasel unde biciclistii se cred masini cu prioritate absoluta???

Pai intoarce capul sa-ti zica ceva de dulce (ce, si la americani se poarta, nu numai la bucuresti) si intra ca tuta cu tot cu bicicleta in masina din fata ei, care intre timp se oprise la stop!!!

Noroc ca se grabea, ca ma mai si vedeam data jos din masina si

asta fu acu' 3 zile!!

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim222

Si eu am cumparat asa bilete pt Ro..si au avut exact acelasi pret! Biletele sint acum sin -n Ro..pe format electronic...
Sinzi Luca a ajuns ff bine...a dormit tot zborul...Bunicii sint in extaz..vor sa-l pastreze. Cit priveste patul lui David..l-a impins de nu s-a vazut...prin toata camera!
Miquelle mai poti lucra ca si caregiver..este mult mai misto decit la case de batrini. Faci ceva bani..si daca prinzi si un batrinel/batrinica simpatica...ii plimbi toata ziua prin magazine...sau noaptea ..dormi in timp ce faci bani!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Kim,

please pune citatul cu dormitul in ceva culor, ca de fiecare data cind citesc ce scrii ma intreb de ce vrei sa dormi mai putin tocmai la sfirsit!!

Iuliana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Llaura

quote:
Originally posted by michelle7

eu am dat cu o femeie si a fost ok cu toate ca am uitat sa cobor frana de mana si nu stiam de ce nu vrea masina sa plece de pe loc

Lasa ma Michelle ca tu esti exceptia care confirma regula.
Ma inscriu la asta cu frana de mana, din pacate masina mea pleaca si cu frana de mana...

Laura,

nus' cun Dumnezeu da si-a mea!!!!

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Sanziana, daca ai permis din Ro il folosesti pe ala. Nu stiu legea din Florida dar cred ca poti sa circuli cu el o perioada.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Apropo de Miza biciclista...
Poate ca nu am pierdut vremea asa tare la DMV...

O baba (saraca moarta de mult dupa anii pamantesti) foarte roza, aranjata si parfumata vrea sa isi reinoiasca permisu...
No pb...baba nu auzea mai nimic, se holba la functionara si spunea "pardon...pardon...pardon"...Asta incerca sa ii explice ca nu e ok daca nu aude asa bine sa mai conduca...baba...nu ca aud foarte bine, dar mi-am pus picaturi in urechi acum ca am nu stiu ce infectie si din cauza lor...Bun....acum examenul vizual...o pune pe baba sa se uite...nimic...Iar ii spune functionara...doamna daca nu vedeti bine nu e cazul sa conduceti...baba "stati un pic"..il cheama pe fi-su (care parea mai batran ca ea) ii ia lu fi-su ochelarii si cica "hai sa mai incercam odata"...saraca femeie o lasa...nici cu aia nu vedea nimic...o intreaba functionara "sunt ochelarii dumneavoastra?" "nu, sunt ai baiatuluui meu dar ii mai folosesc si eu din cand in cand ca sa ma uit la tv...!!!"
Cu mare greutate a trimis baba la plimbare sa isi faca alta reteta de ochelari si sa revina ca nu se lasa deloc dusa si insista ca vrea sa faca reclamatie ca functionara are ceva cu batranii ca ea vede si aude ff bine!!!!!

Pai cu asa "tovarasi" pe sosele poti sa iti folosesti claxonul la greu ca tot degeaba...poate doar sa sperii piscile din cartier!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Iuliana, ha, rad singura in fata computerului imaginandu-mi-o pe Mitza biciclista. :)))

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

iuliana din cate tin eu minte din codul rutier nu e voie sa claxonezi sub 50 de iarzi parca (asta ce e 15 metri?) ca se sperie biciclistul si-ti cade sub roti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Iuliana ....zau ca am incercat sa colorez sau sa fac ceva..nu ma pricep si pace
Michelle...uite la asta nu m-am gindit..doar n-o fi gelos!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7

iuliana din cate tin eu minte din codul rutier nu e voie sa claxonezi sub 50 de iarzi parca (asta ce e 15 metri?) ca se sperie biciclistul si-ti cade sub roti

Michelle, eram pe alee, am uitat sa spun

si cazuta de bunavoie si tot n-o ajungeam din urma, cu 10 mile la ora; am clacsonat-o ca mi-era ca-mi cade ea acush acush pe capota!

Iuliana

Mergi la inceput