periuta de dinti electrica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Folosesc, de la Oral B si sunt multumita. Curata bine si am constatat ca rezist mai mult timp cu ea la un spalat, am mai multa rabdare decat cu cea clasica pe care trebuie s-o manipulez eu, ceea ce este bine.

Claudia (24+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Eu am avut probleme de la folosire periutei electrice exclusiv. Mi s-au retras gingiilE putin in jos si ma durea la baza dintelui. Am fost la doctor si prima intrebare, dupa ce m-a asigurat ca nu e paradontoza, a fost cat de des folosesc periuta electrica. Mi-a recomandat periute cu peri moi( mi-a si dat cateva, asa e pe aici la fiecare control imi da una) pt protectia gingiilor si a smaltului dintelui, periatul prea sever distruge smaltul. Asadar mi-a spus sa nu folosesc periuta electrica mai mult de o data pe zi. Mie la gingia ranita mi-a facut bine apa de gura cu propolis trimisa de mama.
Periuta mea e tot OralB.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Tot de la Braun si sunt tare multumita ! Doar in vacante le mai folosim pe cele normale !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

eu folosesc periuta electrica de la Colgate si sunt f multumita. mi-a recomandat medicul stomatolog, mi-a spus ca se pot curata mult mai bine dintii decat cu cea clasica. folosesc si ata dentara, tot la recomandarea medicului, e important sa poti curata si spatiile dintre dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

exista mai multe tipuri de periute electrice.
cea de la oralb spre exemplu ise misca capu(peria) si perie dintii...o miscare de rotatie si oscilare.
un tip mai evoluat este periuta de dinti electica care e pe baza de vibratii care au intre 3000-7500 de vibratii pe minut...eu sunt multumita de asta...
si ultimul tip...cel mai evoluat...despre care nu stiu prea multe ca nu am inteles...dar sunt cele mai bune la ora actuala...nu sunt nici pe vibratii,nici pe rotatii...am un mare lapsus

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geoloaga spune:

eu folosesc una de la Signal si sunt foarte multumita, imi simt dintii foarte curati si luciosi! Important este sa ii schimbi "capul" odata la trei luni, sa folosesti ata dentara (cariile dintre dinti se trateaza mai greu ptr ca nu sunt accesibile!)si sa te speli pe dinti de trei ori pe zi (sau dupa fiecare masa)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

si eu tot electrica folosesc de la Philips si sunt foarte multumita de ea. ma si curata mai binesi nici nu tre' sa muncesc din greu !

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Tocmei am fost azi la dentist si am intrebat de periuta electrica, ca m-ati cam bagat la dubii... Mi-a spus sa folosesc numai periute electrice de la Braun, sunt singurele la care rotatiile,. vibratiile, etc sunt OK (ma rog dupa parerea ei, si a ass. medicilor stomatologi). A zis ca in principiu n-ar trebui sa provoace o retragere a giingiilor, daca o folosesti corect. Raly, poate ai tu giingiile mai sensibile, si sotul meu este asa.
Ca fapt divers, am mare incredere in ea, e genul de medic care se documenteaza, merge la conferinte, face cercetare, deci este destul de bine informata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

si eu folosesc o Braun 3D si sunt super-multumita, desi o dra mi-a spus ca periutele electrice sunt doar pt lenesi !
whatever, pe mine ma intereseaza capete Braun pt copii, aveti idee pe unde as putea sa gasesc? sau le pot utiliza pe cele pt adulti, desi nu prea cred?

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput