periuta de dinti electrica
Buna!
Folositi periuta de dinti electrica? Cum e? Este de preferat o anumita marca?
..am tot vazut dar nu m-am hotarat daca sunt intr-adevar utile, voi ce spuneti?
Daniella, mama lu'Alexis
Raspunsuri
oana_noemi spune:
Eu am si sunt foarte multumita, o folosesc si pentru Erik si e in regula. Dintii sunt luciosi si parca se depune tartrul mult mai greu pe ei. Eu am de la Braun.
NicoletaB spune:
am acasa una de la OralB, eu sunt foarte multumita de ea mai ales dimineata cand sunt somnoroasa si trebuind sa fac miscare
in schimb dr stomatolog mi-a spus ca-i mai buna cea simpla, de ce nu stiu, n-am mai intrebat ca ma grabeam si eram deja cu un picior in afara cabinetului
Flaflo spune:
Eu folosesc o periuta electrica de la Braun, cu miscari rotative si vibratoare. Sint incintata de ea pentru ca imi curata dintii mult mai bine decit cea normala. A fost destul de scumpa dar consider ca isi merita toti banii!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
Flaflo spune:
Nicoleta, stomatologii nu recomanda aceste periute pentru ca ar afecta gingiile: singerare, retractie gingivala, parodontoza.
Mie nu mi s-a intimplat insa niciodata sa-mi singereze gingiile, mai ales ca periutele electrice de ultima generatie au un sistem de oprire in cazul in care apesi prea tare!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
cait spune:
Eu am Braun si tocmai medicul meu stomalotolg mi-a zis sa-mi iau una electrica pentru ca nu imi curatam dintii cum trebuia.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
BraveGirl spune:
Si eu am de la OralB si sunt f multumita de ea.Mi se pare ca, curata mai bine decat periuta clasica.
==========
Corina
Albumul meu
Happiness_4_us spune:
Am si eu tot OralB si te asigur ca iti curata dintii mult mai bine decat cea normala asa ca incearca!
Nana Motoc
philip spune:
toata familia, inclusiv piticul de 21 luni foloseste periuta electrica de la oral B.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
MRL spune:
De cativa ani folosim periuta electrica de la OralB. Curata foarte bine. De curand am fost la stomatolog si mi-a mai recomandat sa folosesc si periuta interdentara tot de la OralB pt curatarea spatiilor dintre masele (arata ca peria de spalat sticle - dar este in miniatura).
Nu se compara cu periuta clasica.
olim spune:
Si eu o folosesc din cand in cand, dar parca peria clasica mi se pare mai bune .Folosesc ORAL B, iar peria normala o schimb tot la 2 luni.Depinde uneori de ce toane am.