Clubul nurorilor (44)
Raspunsuri - Pagina 14
fannna2003 spune:
quote:neamule dar stiu ca e tare sotul tau...stie sa te surprinda mereu si meeei mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul lui...fara suparare dar tre sa pup asa un barbatel(prin tine desigur) si va pup ca sunteti frumosi(ma refer la suflet) si ce sa mai spun ca m-a ravasit rau...sa va iubiti mereu ca acum
Originally posted by SunSmile
Uffff….am asa o stare,tremur, zambesc , imi vine sa plec fugind spre iubitul meu sot! Mi-a mai facut-o o data…atunci a fost si mai “tare”, dar acum….
Povestea e relativ scurta….eu am facut unul din masterate la Praga. Anul acesta in ianuarie am fost anuntata ca mi s-a acceptat dosarul pt MBA tot la ei, la UNYP. Si eram fericita nevoie mare. In 15 mai ar fi trebuit sa ajungem la o conferinta in Praga si asta ar fi insemnat….ca pot merge sa vb personal si la universitate. Numai ca acum doua saptamani iubi m-a anuntat ca s-a anulat conferinta. Si am fost foarte dezamagita…pt ca nu puteam merge in orasul meu de suflet si mai ales nu puteam sta de vorba cu oamenii care au vazut in mine un candidat interesant.
Si acum vine partea pe care am aflat-o prin mail de la sot….apoi primind si telefonul:
“ Stii ca eu sunt mandru de tine si de tot ceea ce ai realizat. Vreau sa ajungi sa vorbesti la universitate, pentru ca meriti. Vreau sa mergem la Praga pentru ca iubim orasul ala, pentru ca putem face mii de poze, putem bea bere:), putem sa ne plimbam de mana, putem sa cumparam kilograme de haine si parfumuri. Si mai presus de toate…vreau sa te scot putin din nebunia asta, oferindu-ti un weekend prelungit la Praga! Am aranjat si cu Alex….va sta la frate-miu…stii ca ei doi il iubesc. Sper sa nu ma omori prea tare…maine plecam si ne intoarcem luni. Si mai sper sa-ti placa surpriza mea si sa nu incetezi niciodata sa crezi in iubirea mea. Pentru ca tu esti TOT…sufletul, viata, iubirea!”
Asadar fetele….maine dimineata inainte de plecare o sa intru sa va salut si apoi…zbor spre iubire, distractie si voie buna!!! Uffff….la asta s-o fi referit cand mi-a zis ca luna mai va fi “bombastica”???
p.s. seful meu stia….sa nu-i bat eu pe ei doi??? Nu-i bat, pt ca pe unu-l iubesc de mor si pe celalalt il apreciez mult!
Ma scuzati ca va zapacesc...doar ca simt ca explodez de iubire si fericire! Ma scuzati inca o data!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
ps...nu uita sa-i transmiti pupicii si urarea mea...IUBITI-VA MUUUULT!!!PUP FATA SURPRINSA...felicitari sotului ptr surpriza si sefului tau ptr complot
Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
fannna2003 spune:
tocmai ce m-a rugat o amica sa o ajut pe fica-sa cu o lucrare...turismul in franta...cum sa-i fac asa o lucrare(in franceza) cand eu nu stiu o boaba franceza...hai ca vezi tu cum faci gugalesti si dai copy paste...oare eu nu-s intreaga la minte???nu-s rea dar nu stiu ce sa fac...cum sa o ajut?..fiisa s-a trezit ca sapt asta -i trebuie lucrarea de ce nu a spus acum o luna...poate gaseam pe cineva sa o ajute...acum eu i-am gasit ceva despre turismul rural,urban,cultural etc...le-am copiat pe discheta si sa vada ce poate face...eu nu stiu sa-i fac lucrarea...daca era in romana era o treaba...dar in 2 zile e peste puterile mele...si ma roaga intruna...i-am spus ca-i fac in romana si sa si le traduca ...n-are timp...dar eu am ???m-au luat nervii...chiar crede ca pasarea motanului e o rezolvare???
am zis ca vorbesc cu cineva sa o ajute okk...dar credeam ca -i trebuie peste 2,3 sapt dar asa cine-o poate ajuta...acum ma suna si-mi spune ca i-am promis ieri ca o ajut...daaaaaa, dar ieri nu stiam ca-i trebuie urgent(ca asta a omis...numai azi cand am intrebat-o pe fii-sa a spus ca trebuia predata de marti)
spuneti voi sunt eu rea sau...ce sa mai zic?!"?!?!?
boeru spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Flor iti dau cum sa nu, da te muti in Cluj?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Flaviuta mama ce m-as muta am mai avut o data o tentativa dar al meu nu vrea si pace!
marinar spune:
Sunule felicitari pt surpriza.
Cat despre sotul tau... sa-ti traiasca si sa-si pastreze obiceiurile.
marina
pozici
Alynutza spune:
Fanna, nasoala situatie, chiar ca unele persoane depasesc orice limite ale bunului simtz...
Sunule, sa-ti traiasca sotzul si sa-ti mai faca surprize din astea! Sunteti niste dulci, se vede ca va iubiti mult.
Flavia, 2000 de mp? wow, noi am construit pe 500 de mp o casa cu 2 etaje si mansarda si ne-a mai ramas si ceva curticica. Eu zic ca si mai mic e ok. Mai mic nu gasiti? Mersi de galerie, ideea e ca e de buchisit mult, si eu tot citesc si recitesc si nu gasesc nimic in neregula, si cum se uita sefu, cum vede cate o 'buba' .
Cherry, scuze, ma intrebai ce masina ne-am luat: Preference 1.4, albastru marin (nu ne-a dat mana la culori metalizate, asta e, data viitoare). Oricum ieri cand ne plimbam cu iubi prin reprezentanta si ne chioram si noi la masinile Renault, a zis ca urmatoarea va fi Renault Megane... He he, dream on (desi nu se stie, ca si acum a fost o surpriza totala ca ne-am luat masina, nu era in program).
kitty_nic spune:
pupici la norici
am intrat intr-o mica fereastra sa va salut, sa va pup si sa va spun ca-mi pare rau dar astazi sunt extrem de ocupata si nu mai pot sa intru.
felicitari pt. we prelungit, la Praga, dar mai ales pt un sot dragut, iubitor si sensibil, Sun.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
kitty_nic spune:
ba mai am sa va spun ceva
am facut pace eu cu mine si m-am hotarat sa-i acord suficient credit mamei-soacre incat va rog sa o treceti la bune.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
SunSmile spune:
Fetelor multumesc din suflet! Sunteti minunate!
Fana...eu cred ca poti sa-i explici frumos si calm ca nu ai timp si ca, pe deasupra, nici nu cunosti limba! Banuiesc ca nu au de ce sa se supere...pt ca nici tu nu esti robot! Hai....lasa-i, nu te stresa! Stiu ca nu-i placut, dar mai mult decat ai facut deja nu stiu ce ai putea face?!? Pup la fata sufletista!
Cherry tu unde esti? Trebi?
Lavi...doar asa scurt a trecut...
Cam tacute nurorile mele...
Haidi pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
fannna2003 spune:
neamule asta am si facut...hai ca m-am mai racorit dar ma cam aprinsesem...mi-era ciuda mai tare ca nu pot sa rezolv...a venit fata am predat discheta sa prelucreze ce are nevoie...acum ma intreaba(are un fix cu asta) cate pagini ii ies...pai de unde sa stiu eu cate ies...ce eu stiu ce taie ce mai pune sa termine si pe urma vede...
-dar cum sa vad ca nu apare nicaieri cate pagini am???
mi-a cazut fata...nici eu nu le am cu pc f tare dar asta n-am mai auzit-o...i-am spus sa o ia babeste daca nu vede...numara...ma busea si rasul de-acum...
neamule distractie la maxim la praga si nu uita de pupici sotului(vrem poze musai) ca merita...moamaaaa sa-l vad pe-al meu ca-mi face asa o surpriza cred ca sar pe el