Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 29
magda raluca spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Noi vom avea cocarde naturale pentru toata lumea, astfel: pentru mire orhidee imperiala verde (buchetul meu va fi din orhidee imperiala verde, orhidee thailanda alba, santini verde si crem), pentru nas orhidee imperiala galben-crem (buchetul nasei va fi din orhidee imperiala galben-crem
Pepenash over and out!
Pepenash draga, ce forma vor avea buchetele tale? ca si eu m-am gandit la aceleasi flori, dar nu prea le vad in buchet. am vazut si un fir de orhidee imperiala, cu ceva verdeata si un suport pentru ea si atat, era destul de simpla si draguza, dar eu ma gadeam la varianta pe rotund. or putea sa-mi ia floare cu floare si sa o monteze cumva pe rotund? daca ai ceva poze, te rog mult, trimite-mi si mie.
multumesc frumos!
eu n-am mai scris de ceva vreme. sunt in febre, si la propriu si la figurat. si ma doare stomacul zilnic, mai tot timpul. si mai am mai putin de trei saptamani. dar sa nu ma mai vait ca o baba chioara, sa va povestec ce-am mai facut: mi-am dat comanda de pantofiori, dar sunt tare curioasa ce o iesi, am luat bilete de avion, pentru luna de miere (intr-o saptamana s-au scumpit cu 5 euro), mi-am dat rochita la stramtat si am emotii, si-a luat si iubitel pantofi, luni ne bagam actele la primarie, am mai cumparat lumanarele, servete si am comandat aranjamente florale pentru restaurant.
inca nu am nimic de prins voalul si nu ne-am hotarat cu buchetele si lumanarile.
si intre timp, ca sa fie tacamul complet, a trebuit sa ma duc si la cununia civila a cumnatei (adica sora lui), care ne-a anuntat cu zambetul pe buze ca va avea nunta cu o saptaman inainte de noi. si noi, nesimtiii, in loc sa lesinam de bucurie, am injurat in barba, zau asa! iar m-am enervat!
SunSmile spune:
Haidi bhey...ce vrei sa afle toata lumea ca adorm cu tine in gand??? No stii ca te iubesc....aseara nu ti-am zis si asta??? Las ca-ti pun io piedica la biserica sa nu mai comentezi!
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Si pe mine? Nu nimeni nu ma vrea...
Poze vechi si noi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
M&M spune:
Fetelor cum pot sa imi fac album pe Dc???
Am pus aici niste poze cu mine de anul trecut:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2
Sper ca e bine
Giova spune:
Neatza!!!
Nu am baut nici cafeluta. doar un iaurt Activia am mancat
o astept pe tipa la masaj.
scriu mai tarziu.
a venit.pa-pa
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
clau77 spune:
Buna fetelor,
si eu sunt o viitoare miresica de 2006, mai exact pe 15 iulie, in Alba Iulia.
Krelia rogu-te trece-ma si pe mine la "catastif".
Casa de piatra celor care au avut deja nunta, si succes in pregatiri celor care mai sunt inca domnisoare.
elyanne spune:
quote:Cred ca am eu poze cu buchete din orhidee imperiala... orhidee e sigur ... Hai ca pun linku' sa le vezi...
Originally posted by magda raluca
[quote]
Pepenash draga, ce forma vor avea buchetele tale? ca si eu m-am gandit la aceleasi flori, dar nu prea le vad in buchet. am vazut si un fir de orhidee imperiala, cu ceva verdeata si un suport pentru ea si atat, era destul de simpla si draguza, dar eu ma gadeam la varianta pe rotund. or putea sa-mi ia floare cu floare si sa o monteze cumva pe rotund? daca ai ceva poze, te rog mult, trimite-mi si mie.
multumesc frumos!
Uite aici buchete, cocarde si lumanari din orhidee...
(edit: ca pusesem linku aiurea)
Wow... 10 ron cocardele naturale
Stiu ca pe noi ne-a costat, acum 2 ani, 10 mii de lei ... noi am facut toate cele in acelasi loc: buchetele, lumanarile, aranjamentele pentru mese si cocardele naturale. La noi au fost trandafiri la mire, nasi si parinti iar la ceilalti orhidee. As fi vrut miniroze dar nu se gaseau atunci... Bine, el ne-a facut pretul la gramada pt. cocarde... ca normal daca le faceam pe toate din trandafiri nu mai erau doar 10 mii. Dar noi am avut doar 5 din trandafiri, restu' din orhidee...
tehereea spune:
la noi un aranjament pt mesele invitatiilor costa 10 euro,iar pt prezidiu 35 euro, arcada din spatele prezidiului -12o euro si o sa avem si 6 stalpisori(48 euro).o sa am sala pe alb si bordo.si vreau un buchet din trandafiri albi, rotund,fara verdeata.
pe masini ce puneti? aveti vreo florarie? sau tot cu firma?
http://community.webshots.com/album/549045803fMgzBA
elyanne spune:
Nu gasesc zanganele cu pietre bordo (sau grena) ... numa rosu-rosu sau mov-lila... Eu vroiam un ceva pt. la gat... mai mare, sa zicem rotund... vazusem o chestie frumoasa la meli-melo, dar neagra si mai vreau un inel (dar nu obligatoriu, daca nu gasesc)... fara cercei, fara bratara ca nu o suport
Ati vazut careva? Unde, cat? plz
ginutza2002 spune:
Elyane parca am vazut ceva in Cora cu pietricele bordeaux, si dc nu ma insel si la you&me!
Si pe noi baloanele adica 2 stalpisori cu baloane si organza si si prinse cu organza si baloane ne costa 42 €, un balon cu heliu e 0.75, husele sunt 1 €... nu mai imi aduc aminte exact toate preturile, dar in total cu aranjamentul salii si cu husele pt scaun, plus florile pentru preziudiu ne costa in jur de 330 €.
Dupa mine cred ca e ok ca pret!
Acu mai caut iarasi in disperare ceara pt sigilii, iar mai nou si cartoane pt ca ce mi-a placut costa vreo 70.000 lei coala!!!!
Daca stie vreuna din voi pe unde sa ma mai duc plizzzzz help meeee!!!!
Gina&Cristi