dr.Suciu(Polizu),dr.Simionescu,ce parere aveti?

dr.Suciu(Polizu),dr.Simionescu,ce parere aveti? | Autor: lyvya

Link direct la acest mesaj

Dupa cum am mai scris in alt subiect am o rana pe col si mi-a fost recomandat dr Suciu de la Polizu.Stiti ceva de el?este ok? Eu nu stiu nimic despre el decat ca mi-a fost recomandat de dr endocrinolog.Si in legatura cu tarifele dansului as vrea sa stiu cate ceva,ca sa stiu ce sa fac cu banii.
Macar...dc stiti si alt medic mai bun pe care sa mi-l puteti recomanda pt o astfel e pb.
Mi s-a mai spus si de doctora Simionescu.De dansa stiti ceva?
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

uite, eu sunt ffffff multumita de dansul
am naascut cu ell anul trecut, am fost de cand am ramas insarcinata in fiecare luna la cabinetul particular-tariful era 500 mii sau 450,+/- 100 mii daca iti facea eco...ceea ce nu e mult deloc, dupa parerea mea
in fine, mi s-0a parut un bun profesionist, de fapt are reputatia asta
nu te trimite sa faci ecografii peste eco daca nu e cazul
eu l-am intrebat daca sa=-mi fac 3D, si mi-a zis ca nu are rpost ca totu e ok, ca daca avea vreo suspiciune ma trimitea dar daca vreau sa arunc pe ferestra fo 2 mil, pot sa ma duc sa-mi fac...
cand am nascut nu mi-a cerut cu nesimtire bani cum am auzit ca fac altii-pt el si echipa , i-am dat cat am considerat, adica cat am auzit ca se da la o nastere npormala, fara epidurala.
m-a cusut fff bine, m-a facut ca noua
si urmatorul bebe tot cu dansul o sa-l naasc, si daca ar fi sa mai fac inca douaj de cohii, tot la dansul as apela
in concluzie, du-te fara teama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

mersi.Ma poti ajuta te rog cu adresa cabinetului? Sau un numar de telefon? Numarul de telfon o sa-l aflu cam maine,macar adresa ca sa stiu pe unde ajung in cazul in care nu merg la Polizu.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

Eu am fost foarte multumita de dl dr Suciu. Am nascut cu dansul acum 3 luni. Este un foarte bun profesionist, nu sta prea mult de vorbe cu tine, nu-ti explica prea multe, dar mie mi-a inspirat un sentiment de incredere, desi eram cam speriata ca fimea nu se intorsese si a venit cu funduletul (prezentatie pelviana).
Cat despre bani, consultatia la cabinet era 600 000, nu cred sa se fi schimbat, iar la nastere, i-am dat cat am considerat eu... a venit noaptea, cred ca a fost multumit, asa cred, cel putin dupa cum s-a comportat dupa ce i-am dat.
Am tot cautat cartea de vizita si nu am gasit-o deocamdata, dar pot sa fac rost de ea, daca nu ti-o da nimeni, revin eu. Am nr de mobil, daca iti este de folos, ti-l dau.
Inca o data iti spun, cu mana pe inima, este un doctor foaaarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Si eu tot cu el am nascut,am fost foarte multumita.E un om foarte calm,atent,si un profesionist.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

Il cunosc pe dr Suciu de foarte multi ani. Pe Razvan el l-a adus pe lume cu forcepsul, si multumesc lui Dumnezeu este un copil absolut normal.
Acum sunt din nou si nici nu ma gandesc ca as putea sa nasc cu altcineva decat cu el. E super medic. Problema lui este ca are f f f f f multe paciente si nu prea are timp de discutii si explicatii. Mergi pe mana lui si va fi bine.
Multa sanatate si noroc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

tel de la cabinetul dr Suciu 224 55 55 dupa ora 15.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetele au fost multumite de el fata de modul in care a supravegheat sarcina...
Pentru problema pe care o ai tu, eu nu-l recomand. Dupa ce am fost pacienta lui, am mers la un alt medic, la Guilesti si mi s-a descoperit la biopsie ca aveam CIN III...El ma asigura ca totul e sub control si urma sa fac o cauterizare a ranii de col. La Giulesti am aflat ca eram la un pas de a face cancer uterin si in cazul meu nu era recomandata nicicum cauterizarea. Am facut ERAD si acum sunt bine!
Intradevar...nu prea iti recomanda sa faci analize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

lyvya, eu am nascut cu dr suciu. nu are rost sa-ti mai spun parerea mea despre el, SUPER DOCTOR.
apropos de ce spunea martta, tot el mi-a cauterizat o rana pe col. dar inainte mi-a facut investigatii si tratamente. oricum sunt f f f multumita, iar luna asta tre' sa merg la controlul anual.
sanatate!!!

alexa

Mergi la inceput