Mamici de mai-iunie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Doroti, si eu ma gandeam la asta, dar daca nasc peste 13 zile asa cum scrie la DPN, tot cu par ma trezesc pe acolo . Si ma bucur ca mai naste cineva natural, dar nu de alta, prea ma simteam singura pe aici .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Felicitari, Ildi pentru baietelul frumos!!! E perfect!

Ama, ce dulceata de baiat ai putut sa faci! cred si eu ca sunteti innebuniti! are o gurita duuulce, dulce de tot!!!

Abia astept si eu povestirile! ca sa nu mai spun cat de nerabdatoare sunt sa am si eu din nou burtica!

Iuly_g, de ce nu ne spui mai multe despre tine? Fetele sunt dragute si nu ne-au uitat, uite eu bantui pe-aici in continuare si nici n-am de gand sa le las!

Fetelor, eu sunt alaturi de toate, va inteleg trairile si sufar si ma bucur odata cu voi, numai ca nu-mi permit sa ma bag - totusi - prea tare... intelegeti voi...
Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

amonar multumesc mult pt incurajari! si ai dreptate...o sa-ti urmez sfatul...ajung eu la cumparaturi cumva...asa e sunt doar in saptamana 33 si in mod normal mai e timp...dar e un pic de paranoia cum ca o sa nasc mai devreme...m-a apucat in luna a 7-a...e o teama...mi-e ca nasc si nu sunt gata...de fapt, nu ma simt pregatita...si mi-a teama la modul general, ca sunt "nepregatita" pt bebe...ca nu o sa fac fata...si ca nu o sa-mi cresc bine copilul...intelegi tu...d'aia plang...ca zic ca m-am apucat sa fac un copil si sunt pe dinafara total...
eh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Nu am apucat sa citesc ce s-a mai scris pt ca mie mi s-a stricat calculatorul,si sincer nu stiu cand o sa-l reparam.Am fost ieri la doc.,bebe are la 38 sapt fix 3400gr.+/-500gr. dar a zis ca nu crede ca are mai putin de 3200 dupa cum arata burtik mea.Mi-a zis sa ma gandesc la o zi din sapt viitoare cand vreau sa programam,asta in caz ca nu vrea ea sa vina mai devreme,avand in vedere ca am colul scuuuurt,si ca ar trebui sa stau mai mult in pat daca vreau sa apuc ziua programarii.

Felicitari fetelor care au mai nascut,nasteri usoare celor care urmeaza.In caz de ceva o sa-i trimit sms Lacramioarei ca am nr. ei de tel.,desi eu sper sa ne reparam ustensila pana atunci.

V-am pupat pe toate.

viviana38w1d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

voichiv multumesc! cand "sunt" cu voi mi-e cel mai usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

CRISTINA
Si eu m-am confruntat cu aceste ganduri....daca sant gata..la ce m-am apucat...daca voi fi in stare sa cresc un om, sa-l indrum in viata....chestii din astea. Sotul ma mai tachineaza si imi spune: cred ca trebuie sa ne razgandim si sa-l trimitem inapoi....da, el se distreaza pe seama mea.....
Eu sper ca va fi asa cim spune lumea, cand il vei vedea in realitate nu te mai poti desprati de el/ea (bb). Am avut doua prietnen care tot ca mine nu prea vroiau copii..sa le vezi acum cu copiii lor....de nerecunoscut. Deci eu am incredere ca va fi bine si la noi.
Si mie mi-a fost teama ca voi naste prematur tocmai ca nu eram gata cu pregatirile....dar frica este nefondata. Acum sant gata si am impresia ca va veni mai tarziu de termen...Depinde de starea in care te afli....

CARMINA
Si eu voi naste natural. Asta pt ca aici nu se face cezariana la cerere si pe deasupra nu sant sigura nici acum daca voi primi epidurala sau nu..ei spun ca da...dar pana la proba contrarie.....deci nu esti singura! M-am cam obisnuit cu ideea de nastere naturala.

SI-BV si JULY_G
Multumim pt aprecieri si pt incurajari! Speram si noi pt voi ca va vom face galerie candva!!

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor cred ca Ama are de lucru asa ca imi iua indrazneala sa mai deschid un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74894" target="_blank">capitol.

doroti_5 38+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput