Mamici de mai-iunie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by florypop
Fetelor ma doare rau spatele.....ce ma fac. Nu vreau sa nasc pana nu vine doctorita.

Pupici,

Flory 33+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Stai cat mai mult in pat si nu face eforturi!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Iau si gynipral dar nu mai pot dupa ce iau ma apuca rau tremuratul si vreo jumate de ora dupa nu sunt buna de nik...

Sunt cam speriata.

Flory 33+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

amiss_zip nu am facut eco-morfo! eu am intrebat-o pe inaioana initial daca se mai face o ecografie la iosup in perioada asta...ea mi-a zis ca da, ea facut in saptamana 35 si ca sa-l intreb pe nayel...am fost la control la nayel si mi-a spus sa merg la iosup sa fac in saptamana 32...eu am sunat si am intrebat la ei in perioada asta ce trebuie sa fac, pt ca stiam ca nu mai are rost eco-morfo...si mi-a zis ca asta se face doar daca ai avut probleme si ti s-a zis sa o mai faci odata...cum nu era cazul meu, mi-au zis sa fac ecografia trimestrului 3...si asa am facut...seamana cu eco-morfo...o masoara, se uita la col, la pozitia copilului, la placenta, la lichid, etc...eu am vrut o reverificare sa stiu eu sigur ca copilul e bine...si recunosc mai am un stres cu circulara de cordon...cum ma bazez pe iosup foarte tare (imi inspira mie incredere) am zis sa merg sa-mi spuna el ca sunt ok si sa-mi spuna daca pot sa mai merg la serviciu...si din fericire totul e ok...a, el a zis ca a evoluat spectaculos, pt ca la eco-morfo m-a dat cu 2 saptamani (aproape) inapoi, pt ca fata era mai mica...iar acum, a recuperat...
a, la final l-am intrebat chiar pe iosup daca trebuie sa mai vin la eco si mi-a zis sa vin in sapt 38...ca sa avem ultima imagine clara inainte de nastere...
apropos, ecografia trim. 3 costa 1.800.000

sper ca te-am lamurit...

lya, dar vad ca esti in sapt 32, iar eu sunt in 32 si 3 zile...asta nu inseamna cam acelasi lucru?
si eu ma simt la fel de grea si desi am ales sa merg in cotinuare la serviciu, mi-e din ce in ce mai greu...statul in scaun atatea pre ma chinuie tare...si chiar am momente cand regret...dar dupa cum i-am spus si lui iosup, eu nu pot sta prea mult acasa...el zicea pai poti sa stai 2 ani!!! si i-am explicat ca atat timp cat vrei sa ramai in compania respectiva (privata) e bine sa nu exagerezi...eu pot sa stau acasa max pana la sf lui septembrie...si as vrea sa nu pierd din timpul respectiv stand inainte de nastere...mai bine stau cu copilul...mie nu mi-au gasit nici inlocuitor si probabil o sa lucrez si de acasa...asa ca...dar desi am zis ca o sa lucrez pana la sfarsit, acum cred ca in iunie o sa stau acasa...
apropos, si eu sunt din ce in ce mai obosita si dorm iar mult...va admir pe voi cele cu copil, pt ca nu stiu cum faceti fata...
iar eu nu prea am rabdare sa merg prin magazine...din acest motiv eu nu am pt copil decat carut si cateva hainute care nu sunt pt nou nascut, sunt pt mai incolo...am tot felul de cosmaruri, pt ca nu am nimic pt spital, de ex camasi de nopate...nu am cumparat nimic si nici nu stiu prea bine ce...trebuie sa citesc din urma sa vad ce trebuie sa cumpar si de la ce firme, pt ca nu am bagat la cap cand au cumparat fetele...apropos, acum de ex caut patut pt copil...
sunt putin stresata din punctul asta de vedere...ma intreba si iosup daca am facut camera copilului si cand i-am zis ca nu s-a uitat la mine si a zis "si cand ai de gand?"...of...nu stiu...in weekend cand as fi avut timp am fost la o nunta si acum sambata ma mai duc la una...si vreau si eu timp pt mine si copilul meu...hai ca ma opresc ca am inceput sa ma plang...
adevarul e ca in ultimul timp m-am simtit rau si ca depresia e langa mine tot timpul...nu scap de ea...plang mult cand sunt la mine acasa departe de lume...cred ca ma simt singura si am senzatia ca nimeni nu intelege prin ce trec...

va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

vreau sa va mai spun ca desi nu am timp la serviciu sa intru sa va scriu, am recuperat partea cu pozele...nu reusesc chiar tot cu cititul, dar va admir bebeii care sunt superbi...si ma emotionez de fiecare data...
indraznete pozele cu nayel si bebe in sala de nasteri...m-au "speriat" un pic...erau atat de reale...ce sot puternic...cred ca dupa ce a vazut sotul meu pozele s-a mai gandit inca o data si mai serios daca o sa asiste nasterea si o sa filmeze venirea pe lume a madalinei...i s-a cam strans inima...n-a zis nimic...dar...cred c s-a speriat putin...eu il mai las si nu-l intreb decat mai spre sfarsit...

aaa....am o intrebare pt fetele lui nayel...cum ati reusit sa-l
convingeti ca vreti cezariana? eu nu prea reusesc...si desi prima data mi-a zis ca da, acum trage spre naturala...sunt un pic speriata...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

ILDI FELICITARI!Sa creasca mare puiutul,ca tare frumos mai e!

Lucia iaca au venit si contractiile si se apropie nasterea.Nastere usoara !

Ama,pune o poza cu Seby bucalatul in brate la tine sa te vedem si postura de mamica.Postarile tale imi amintesc de mine cand era Rut mica si as fi stat numai cu ea in brate,iar cand o puneam jos o tineam ba de o mana ,ba de un picior si nu suportam s-o vad la alcineva in brate. .Mai vrem poze.Esti o fericita ca a stat sotul tau cu tine noaptea.

Alia,mult curaj si tie.Incepem galeriaParca baiatul l-ai nascut natural,nu?

Carmina,succes la doctor si incearca sa te linistesti.

Flory,ai mare grija de tine.Sa mai stea bebe putin in burtica la tine macar pana vine doctorul.

Papa,te asteptam acasa cu pescarusul papacios.

Virgi,ma bucur ca esti mai bine.Lasa gurile rele,si mie mi-au spus 2 femei ca am burta cam jos si m-am cam speriat ca a coborat dar burta mea e tuguiata si asa a fost de la inceput,ca o minge,in rest sunt slaba si multi se leaga de asta ca nici acum in 7 luni nu am pus si eu ceva pe mine,desi eu stiu prea bine ca am pus ceva si prin alte locuri.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">32 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Cristina
Asa este perioada asta acum...ne cam doboara deprsile din cand in cand. Dar in ceea ce priveste timpul tau pt tine pot sa-ti dau un pont...uita-te in agenda ta, vezi cand ai weekend liber sau ma rog alta zi...si blocheaz-o(al). Scrie-ti cat poti tu de mare ca e weekendul de facut cumparaturi sau ma rog ce vrei tu sa faci pt bebe. Si nu lasa sa intervina nimic..pt nimic in lume. Hai ca mai ai ceva timp ca esti in saptamana 33. Eu inca mai vopseam si ma agitam ca daca nasc...nu sant gata. Dar trebuie sa incepi sa planifici...chiar daca te doboara depresia. Poate poti sa chemi pe cinvea cu tine, sotul, familie sau prietene....
Hai ca va fi bine!

ALIA
Lasa ca dupa maine vei fi cea mai fericita! Trece si asta...

PAPA
Succes la spital! Sper sa fiebine...

FLORY
Stai cuminte in pat! Incearca sa dormi daca poti...sa mai treaca din timp. Sper sa rezisti pana vine doctorita ta....

Luci
Si eu am de vreo saptamana senzatii difuze...ba ca la ciclu, am avut si 2 contractii puternice care s-au oprit subit...ba ma doare in zona colului, ba spatele ca la ciclu. Doctorul mi-a zis ca sant exercitii ale corpului. Da vad ca inca nimic....nu stiu ce sa zic. Tu ai trecut de DPN, eu mai am 3 zile.....sant si eu curioasa...

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Ce repede scrieti, am inceput sa citesc data de 2 pe la pra 10.00 si erau doar 9 pagini, pana am terminat a trecut o ora si am ajuns sa scriu in pag.10.

Felicitari Ildy si Ina, sa aveti lapte si sa nu va descurajati daca bb mai face si mofturi. Imi amintesc ca am fost gata sa renunt de mai multe ori la primul bbu dar am rezistat eroic pana la 1 an si 5 luni. E tare placut sa-l vezi cum papa!

Ama felicitari ptr. frumusetea ta de baiat. Te-a lasat sa-i pui lucrurile tale de la inceput?Nu ti-l infasa obligatoriu la Bucur?

Ildi ai un flacau tare reusit Sa-ti traiasca!

Ce se aude de Marry si Aida? Doar ne-au amenintat?
Proaspete mamici, lansam si site-ul ptr. bebelusi sau am visat? Ma gandesc sa ne inspiram si noi din "experienta" acumulata de voi pana ne vine noua randul.

Luc2 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am terminat prima tura de meditatii si a fost bine pana cand am ramas singura . Acum de-abia astept sa se faca ora 4 sa merg la dr. sa vad ce zice el. Pana la urma trebuie sa gasesc putere si sa ies din starea asta, indiferent de raspunsul medicului...si sa ma mai pot bucura de stare de graviditate. Va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine si pana la 4 hai sa fim vesele .
si astept noi mamici.
Alia, sa inteleg ca tu vineri o sa nasti? Vorba ta, numai maine nu-i poimaine si gata s-a terminat.
Eu am un alt stres , de data asta cu epilatul. Nu stiu ce sa fac, sa ma epilez de acum sa mai stau pana saptamana viitoare? Dar daca nasc pana atunci? Uitati si voi ce problema ma mai sacaie pe mine acum.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Ildi, felicitari pentru bb cel frumos. Laptic mult si refacere rapida. Te asteptam cu mai multe poze si povestea nasterii. David, bine ai venit pe lume!

Flory, stai linistita. BB al tau e tare ascultator si daca te simte linistita, sta si el linistit

Cristina, noi suntem alaturi de tine. Imi pare rau ca va trebui sa te intorci repede la servici.

VoichiV35+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata(cum mam sculat vam citit)!
ILDI FELICITARI PENTRU DAVID, SA CRESCA MARE SI SANATOS!!
Papa sa dea Domnu sa veniti acasa cit mai repede!
Carmina eu mam epilat alaltaieri, sa nu am surprize, nu as vrea sa ma epilez intre contractii, da nici la altii nu dau voie.Si sa stii ca eu tot natural nasc, fara nimic.
Ama, Arabela si Ildi vam vazut flacaii, demni de printesele noastre!!!

doroti_5 38+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput