Mamici de mai-iunie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
Irinel spune:
Felicitari Ildi!!! Sa va traiasca puiul sa fie sanatos, tu sa ai laptic si sa te refaci usor! Felicitari si taticului si multumiri pentru vestea nasterii flacaului!
Carmina, cum toate mamicile nasc prin cezariana? SUnt o multime care au nascut natural... Te pup dulce, sper sa iti revii, tu ai facut tot ce a depins de tine sa obtii medicamentul potrivit, nu intotdeauna ne sta in putere sa facem ceea ce ne dorim. Dar Dumnezeu te va ajuta si vei vedea ca va fi totul bine cu bebe mic. Pupic.
DianaR saru-mana de raspuns, chiar eram tot mai ingrijorata. Mie la Danut mi-a venit ciclul abia cand sa il intarc, la 10 luni da el sugea nu gluma. Mariuca mea dupa ce in primele zile a tras din greu sa vina lapticul, acum e cam lenesica, suge cateva minute si gata. Da oare chiar sa imi fi venit asa repede?... nu stiam ca se poate. Aspectul e normal si mirosul, doar ca e iar mult, ma doare burtica, spatele si jos parca e o presiune, parca ma apasa in jos, asa pateam in primele zile de ciclu cand era cantitate mare... Tu pana la urma faci cezariana deci, desi iti doreai natural...stiu ca ai mai zis, da ma gandeam ca poate se mai razgandeste medicul... bafta la doctor, asteptam vesti. Danut s-a mai obisnuit intr-adevar, doar ca e mult mai mamos si cred ca Maria e cauza.
Lucia, iarta-ma ca abia acum raspund, da intru mai rar acum... La mine durerea asta difuza ca la ciclu a aparut cateva zile inainte de nastere si ba era, ba nu mai era, asa, o data-de doua ori in zi, cateva ore, sau mai putin. Da nu era durere crunta, ci difuza cum am zis. Durerile de nastere au fost cam de la inceput regulate si nu era o durere continua, incepea, era tot mai intensa pana la punctul culminant, apoi trecea... Pupici si daca nasti, nastere usoara si bebe sanatos!!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
26octombrie spune:
Ildi, bravo!!!!
Sa va traiasca, sa fie norocos is papacios!!
Sa vii repede acasa, sa ne povestesti!

Trebuia sa preiau si eu stafeta de huhurez intr-o noapte.. si daca m-o tine tot asa??!
Nu mai e nimeni cazut din pat pe aici?!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
virgi spune:
Buna dimineata burtici si mamici!!!
Va multumesc tuturor pentru gandurile voastre bune si mai ales pentru incurajarile de care aveam atata nevoie. Voi aveti dreptate..nu am de ce sa-mi fac griji...pana acum totul este in grafic...e doar o stare care va trece cu siguranta in curand. 

Serghei - bun venit!!!...iti doresc sa ai o viata fericita alaturi de parintii tai minunati si de surioara ta cea dragalasa.
Ildi - am vazut pozele...ai un bebelus minunat..sa va bucurati de el.
Ama - bine ai venit acasa. Ai o dulceata de baiat..e normal sa fiti innebuniti dupa el. Asteptam mai multe poze.
Alia - tinem pumnii !!!. Iti urez nastere usoara pentru vineri si te asteptam cu drag aici sa ne arati poze cu bb.
CamiM - stai linistita....eu am citit prea mult. Totul o sa fie bine. Abia astept sa ne tinem bebelusele in bratica. Te astept cu incurajari..ca vei naste inainte mea.
Diana79 - felicitari pentru vestile bune de la medic....ce putin mai avem.
DianaR - multumesc pentru explicatii. eu am crezut ca-mi baga tubul inainte...desi..eu as prefera o anestezie care sa ma tina treaza. ca vreau s-o vad imediat pe bebelina..dar din pacate eu nu pot sa aleg....anestezistul va decide ce si cum. Oricum lee m-a asigurant ca cezariana la ei..este foarte sigura..si sa nu-mi fac niciun fel de griji.
Irinel - cand ai timp, mai pune niste poze cu Mariuca, s-o vedem cum a crescut.
Carmina - sper sa primesti un raspuns favorabil. Sunt convinsa ca exista o solutie pana la urma.
Amonar - se pare ca oferi un locusor tare confortabil baietelului tau...
toate fetele
36+
Irinel spune:
Ildi e superb bebelusul! Sa va traiasca, te asteptam acasa cu povesti daca vei avea timp...
Virgi, o sa incerc, nici nu am mai facut multe poze, da cateva tot mai am... Tu incearca sa fii linistita sa te bucuri de ultimele zile cu burtica, nu te mai lua dupa gurile oamenilor. Mie toti imi ziceau ca e imensa burta. E drept ca si bebe a fost mare da am avut si foarte mult lichid, mi-a zis asistenta... cat despre cezariana, daca asa a fost sa fie, nu trebuie sa iti faci sange rau. Sunt femei care au facut 5 cezariene si totul a fost bine, vei vedea ca si tu si bebe veti fi bine. Cel mult va trebui sa asteptati putin mai mult pana la bebe2. Pupici.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
nastad spune:
Buna dragelor!
Am probleme cu calculatorul si de la serviciu u am reusit sa mai intru ca am o gramada de treaba.
Felicit proaspetele mamici, INAIOANA SI ILDI , sa va traiasca bebelusii , sa va bucurati de ei si voua va doresc refacere rapida si putere sa-i cresteti!
Pste 2 saptamani intru in prenatal!
Offf...abia astept sa nasc!
toate fetele!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
papadie spune:
Felicitari IOANA!!! Ai vazut ce simplu fuse?:)))) Lapte-n tzitze si nopti usoare!
SERGHEI
bine ai venit!
Felicitari ILDI!!!
Un bebic mincacios, necolicios si somnoros!:-)))Pupacim grasunelul!
Sotzu lu Ildi felicitari pt fecior!
Fetele cu contractii va urez sa nasteti in 10 minute!:-)
_
Eu o sa lipsesc pana sambata asa ca va pupez si va urez toate cele bune. Ma internez cu opescarushu sa vadem cum ia in greutate daca maninca numai la san si daca e ok sambata venim impreuna acasa. Doamne ajuta! Ea defel manica mult prea bine cand o pun la san si au zis dr ca nu are rost sa o tina asa ca facem proba laptelui doua zile si p-orma, teoretic, o taiem spre casa![]()
Doroti am nascut la Staedtische Klinikum cu dr. Nitsche
florypop spune:
Felicitari mamicutelor!! Ina si Ildi.
Cred ca sunteti foarte fericite. Am lipsit doua zile si v-ati apucat toate de nascut....:))
Facem si noi galerie si uram nastere usoara celor care sunt deja la spital 

Ama, ce ma bucur ca e bine la Bucur.
Fetelor ma doare rau spatele.....ce ma fac. Nu vreau sa nasc pana nu vine doctorita. 

Pupici,
Flory
33+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
cypocs spune:
Toata noaptea am visat ca eram la spital .Emotii , etc .....numai maine nu nasc ...
Mai bine te ia pe neasteptate si gata , fugi la maternitate si nu ai timp sa realizezi.Offff.
Flory, mai stai putin , nu te grabi , gynipral iei?
Virgi , ti-ai mai revenit ?cum te mai simti?
CARMINA, eu sper sa gaseasca o solutie doctorul tau , ca sa fie bine .Poate substanta activa e aceeasi si mai poate face ceva prin concentratie sau dozaj.
LUCIA , tinem pumnii si cand e ....facem galerie .
AMA, bine ai revenit .Ma bucur ca a fost asa de bine .Ma mir cum de a putut sotul tau sa stea cu tine .
Mai stie cineva ceva de AIDA?
ALIA 38w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
nastad spune:
_
PAPADIE, succes la spital si sa venitzi repede acasa!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Baietelu' lui mami