Mamici de mai-iunie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

ILDI SA VA TRAIASCA BAIATUL!!!! ASTEPTAM POZE SI POVESTEA NASTERII!!!

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ce frumos ai facut Diana!!!! Banda aceea pe perete este pe intregul camerei sau numai pe peretele cu patutul? Imi place foarte mult cum se vede, ar colora un pic peretii mei super albi . Si da, am chef sa vad camere de copii, sa stau de vorba, sa fac ceva numai sa nu raman cu ale mele desi tendinta asta ar fi..., cunosti probabil sentimentul.

Bravo Ildy, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!!

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

WOW Ildi ce harnicuta esti!!!
Felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Carmina uite de la noi o ! multa forta si rabdare sa treci totul cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Carmina merci mult. Nu este decat pe un perete. Noi urmeaza sa ne mutam la ap nostru pe care l-am cumparat dar pe care il vom plati in vre-o 25 de ani. Si e stabilit sa ne mutam in martie la anul, si prin urmare am facut doar un coltzishor al camerei noaptre si pt printzesa.
La aparamentul nostru o sa aiba camera ei, si o sa-i faca mami ai ei tot ce-i mai frumos. Banda aia tare greu se mai pune. Numai cea lunga, trebuie bagata in apa calda si apoi lipita imediat. Munca nu gluma, dar ne-am descurcat si eu si sotzul meu.
Acum eu plec acasa in sfarsit. Te pup si sa ai o noapte frumosa, cu vise cat mai placute.

Diana 34+ cu Nicole Evelynhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Felicitari, fetelor!
Uoau! Ce repede se petrece totul!!!!
Sa va traiasca bb-i si sa fiti sanatosi!!! Mult laptic si nopti cat mai linistite!!!
Merci, Irinel! Daaa! Suntem tize! Pe 5 mai e ziua noastra!!!
Nikol!Ai f f mare dreptate! Sunt convinsa ca s-au schimbat multe in 9 ani. Doar ca intre timp eu am mai avut de-a face cu Sp. Jud. si pt. alte pb. si nu mi-a placut deloc ce-am intalnit acolo. Ma rog, sper sa-ti mearga bine. La urma urmei, multe femei au nascut in aer liber, in masina sau acasa si bunul Dumnezeu le-a binecuvantat cu bb-i frumosi si sanatosi, si duc acum o viata minunata!!! Multa bafta!
Ama!
Cinci zile in spital pt o cezariana???! Eu auzisem ca nu te opresc mai mult de doua! Oricum, felicitari si refacere rapida!
Carmina, deja se intrevede o raza de soare! Nu-ti strica odiseea tocmai la final! De-abia acum urmeaza partea cea mai emotionanta! Si tot timpul vietii or sa existe momente in care te vei simti inutila, pt ca nu suntem zei! Puterea e la Domnul!
Pupici si somn usor pt Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by arleena

fetelor sper sa nu vina mai repede bb al meu, ca de dimineata am inceput sa am dureri ca la ciclu, dar nu pot sa-mi dau seama cat tin si din cat in cat timp sunt....ca parca ma doare in continuu plus ca ma mai doare rau si sub coaste in partea dreapta(nu prea a coborat burtica decat putin dupa mine)....am observat azi pe tamponel ceva cam gelatinos dar nu avea firicele maronii cum am citit ca ar avea dopul dar nici nu arata ca scurgerile care le am de obicei........sunt asa in dubiu....am fost azi la medicul de familie numai si mi-a spus ca am si tensiune cam maricica si ca nu e bine, plus ca i-am spus de dureri....la ginecolog am fost vineri si mi-a spus ca nu prea crede ca o sa nasc pana pe 14....dar, na, nu se stie niciodata....ce sa ma fac cu durerile astea continuue care nu prea ma lasa.....am si umbat azi un pic cu treaba prin oras si simteam o presiune f puternica in partea de jos......e asa de nasol ca mi-e sotul in deplasare......desi vb cu ai mei pe net aproape non stop(noroc cu tehnologia....webcam,microfon, skype, yahoo, etc)si cu prietenii si nu ma simt chiar singura......dar mi-e frica..........daca ma apuca noapte si nici nu stiu pe ce sa pun mana, ce sa fac, mai ales ca sunt cam rea de durere....offf....sper sa se nasca in urmatorul weekend.....doamne
Angelica_g am vazut ca ai DPN-ul pe aceeasi data cu mine doar ca noi o sa avem Alexandru Mihai....sotul tot spera sa fie fetita si de prin prima luna deja gasise nume Sara Maria exact cum ii puneti voi...., ar fi fost prea mare coincidenta sa avem si noi fetita, sa se nasca in aceeasi data si sa aiba acelasi nume

38+

Arleena, mie imi suna a clopotel de viata noua!
Nu cred ca ar trebui sa mai astepti dimineata! Adica, depinde! Dar pt multe fete acest debut a insemnat dilatare rapida si ... minunea!!! Sper ca esti aproape de spital. Multa bafta!!!!
Da, ce coincidenta! Mie mi-a venit ideea in timp ce eram la Manastirea de la Curtea de Arges (ai auzit de ea,..., mesterul Manole, ding - ding!!!). Contemplam picturile si ma gandeam la fiecare personaj biblic pe care le intruchipau! Numele acesta mi-a sunat ca soapta misterioasa (nu aveam inca nici o ideea ce aveam in burtica - am aflat abia la 34 sapt.)
M-am gandit ca nu l-am mai auzit purtat de alti copii... M-am inselat. Acum 2 sapt. am aflat ca nepoata unei cunostinte (care locuieste in Canada, se cheama exact asa: Sara Maria!!!
O fi ceva si cu numele astea! Cand am hotarat ca pe B1 sa-l cheme Robert, era un nume rar. Apoi am constat ca numai la noi pe strada blocului erau vreo 4, culmea unul chiar Robert - Andrei. Acum in orice grup de copii merge, este imposibil sa nu mai existe un Robert.
Pupici si sanatate!
Haidetzi, fetelor! Vad ca nu va dezmintiti trendului. Toata lumea se grabeste!!! Ce rost mai are si DPN asta, ca mai rau ma-ncurca! Sa m-astept, sau sa nu m-astept?!
O noua zi!!! Nastere usoara, dragelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Scuze sper ca acuma se vad pozele.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=323bre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ildi, felicitari, proaspata mamica! Am vazut pozele, cum ai nascut, cu cezariana?

Ama bine ai venit acasa! Si eu am stat dupa prima nastere 6 zile in spital, a facut Vladut icter si a trebuit sa stam la fototerapie... Oricum cam tot 4-5 zile mimim te tin in Timisoara dupa cezariana... Sebi e un dulce, imi aminteste de Vladut... Si eu am apreciat zilele petrecute in spital, m-au ajutat mult sa alaptez, cred ca daca as fi ajuns imediat acasa nu as fi trecut peste nenumaratele greutati... mameloane ombilicate, Vladut care nu avea putere sa suga etc...

Carmina ma gandesc ca medicul poate jongla cu doza si concentratiile. Nu stiu ptr. ca nu e domeniul meu, dar poate s-a schimbat politica de abordare a nounascutilor nascuti din mame infectate, poate au alt protocol in strainatate... Infectionistul trebuie sa te ajute... Cred ca aceste sunt de generatie mai noua si mai bine purificate de asta le-au retras pe celelalte...

Diana, tiza mea, super patutul... Scump ptr. bugetul meu de romanca dar superb...

Irinel cum te descurci? Vad ca Danut se da incet, incet pe brazda, dragul de el... Poate e mica menstruatie de curge mai mult, desi ar fi cam repede... Poate e din cauza ca suge Maria mai intens si se secrete ocitocina si se elimina lohiile mai bine...Sa supraveghezi aspectul si mirosul lohiilor, daca incep sa miroasa altfel decat menstruatia obisnuita ii bai... Si temperatura daca creste mergi fuguta la medic.

Papadie ti-am vazut Pescarusul... E minunata, chiar o spun sincer, o frumusica mica...

Aida, tinem pumnii! Nastere usoara...

Lucia la mine au inceput contractiile neregulate (fals travaliu la prima sarcina vineri seara si abia duminica dimineata la 7 am nascut, prin cezariana e drept dar dupa vreo 16 ore de travaliu adevarat si dupa vreo 15 min de impins pe masa de nastere dilatata complet... Deci mai vreo 2 zile si nasti, dar poate si si mai repede... Oricum, tin pumnii!

Noi mergem joi la medic sa programam cezariana si sa ne vada... Am emotii...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (37+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumesc DianaR .
Azi am avut si eu vreo 3 ore contractii aproape regulate si dureri in col, din interior spre exterior, normal . Dar au trecut acum, bebe este foarte miscaret, poate si de la starea mea nu prea buna.
Vad ca toate mamicile de mai -iunie nasc prin cezariana, numai eu nasc natural . Cu toate ca medicul infectionist mi-a recomandat cezariana cel obstretician a zis ca nu are nici un motiv sa o faca. Personal nu am nici o parere in privinta asta, prefer sa nu mai am nici o parere mai bine spus. Asa e cand esti prins intre mai multi medici, cate capete atatea pareri.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput