La France (53)
Raspunsuri - Pagina 16
cait spune:
Merci asa il numii si eu dar al meu consort zise k nu a auzit de asta si nici in dictionar nu apare..il voi lasa asa sis per sa citeasca si aia printre randuri.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
lorena_andreianu spune:
Dama, DA din Valcea sunt! Si tu? Valeni sunt Valenii de Munte de unde e al meu sot
Ma uit prin pozele tale acum, poate te recunosc si eu
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
dama spune:
quote:
Originally posted by cait
Merci asa il numii si eu dar al meu consort zise k nu a auzit de asta si nici in dictionar nu apare..il voi lasa asa sis per sa citeasca si aia printre randuri.
Cait, voiam sa-ti raspund in mesajul anterior dar cred ca m-am grabit ca nu apare si raspunsul la intrebarea ta. Deci, traducerea lui risc valuar=le risque de change
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
oana cretu spune:
Dama Ma bucur ca ai revenit, sa nu mai pleci ca ma supar!
Lorena, si Seb e la fel, dependent de noi, desi cand il las cu prietenii sa mai muncesc si eu e mai cuminte decat cu noi cica. Legat de copii, si el e salbatic, in sensul ca ii este frica. Daca suntem noi nu prea ii este frica, dar daca nu suntem la orizont plange incontinuu, nu se joaca. Ieri, de exemplu, am fost la Mc si s-a dus la o fetita de vreo 2 anisori si radea la ea, vorbea in limba lui, dar m-am obisnuit sa fie respins. Bine ca nu intelege mereu. El rade in continuare.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
Ubi spune:
Oana Cretu - multam de informatii dar din cate am citit, Kiabi si Gemo nu au magazine in Paris. Sau ma insel?
Nu de alta, dar preturile sunt ok.
Pupici
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
oana cretu spune:
Ubi, nu stiu daca au, eu am spus ce cunosc. Fetele din Paris iti pot spune mai multe, eu am vrut sa te ajut cu un sfat. Au preturi ok, si hainute frumoase, eu ii iau multe de acolo lui Seb.
Sib, te omor ca m-ai uitat!!!!!! Intra pe msn diseara sa vedem cum iti trimit felicitarea pt Oti.
Pupici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
oana cretu spune:
Continuarea la La France (54)
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3