Mamici de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

fetelor vin si eu cu voi la ian-feb.2007 sunt in 5 sapt. si dr. mi-a zis ca ne vedem la eco peste 2 sapt..La voi tot asa a fost s-au s-a vazut mai devreme?
am doua teste pozitive, de 2-3 ori pe zi crampe la burta cu dureri usoare de ovare, fara pofta de mancare, urinat noaptea...
of ne asteapa zile grele dar merita nu?
sanatate multa tuturor

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine ai venit Aly si sarcina usoara!
Eu am fost tot la 5 saptamani la dr.si s-a vazut doar sacul embrional.In rest la fel ca tine,durerile de ovare si cam atat.
Se pare ca asta e faza de inceput.
Mai asteptam si celelalte fete sa ne spuna prin ce trec,daca au inceput greturile...ca la mine nimic de genul asta.
Pupici si o duminica placuta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Si azi am avut prima stare de greata materializata in ceva foarte yukky la baieLa mine erau niste greturi dimineata mai demult dar de obicei treceau repede.Azi am incercat sa mananc un sandwich si..a fost prea mult.Intre timp a trecut si acum mi-e iar foame dar mi-e un pic frica sa mananc..poate o salata un pic mai incolo

Adinush6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna Aly, bine ai venit !

Eu am fost la doctor la 5 saptamani si 2 zile si a vazut nu numai sacul embrionar, dar si BB-ul,
Maine dimineata ma duc iar, speram sa-i vada si inimioara atunci, a zis ca asa ar trebui... Deja nu mai pot de nerabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geendory spune:

buna fetelor la 19.30 am aflat si eu ca sunt gravida ,dupa 9 luni de incercarisunt f fericita si eu si sotul meu ca sunt,ca voi fi mamicuta ca o sa am un ,se pare ca voi naste si eu sper fara probleme la jum lui ianuarie,miercuri ma voi duce sa imi fac analize,sper sa va dau vesti foarte bune,mamicutelor.
Va pup si mai vb ,acum sper in fiecare zi citeam ce scrieti dar acum o sa si scriu ca am ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by geendory

buna fetelor la 19.30 am aflat si eu ca sunt gravida ,dupa 9 luni de incercarisunt f fericita si eu si sotul meu ca sunt,ca voi fi mamicuta ca o sa am un ,se pare ca voi naste si eu sper fara probleme la jum lui ianuarie,miercuri ma voi duce sa imi fac analize,sper sa va dau vesti foarte bune,mamicutelor.
Va pup si mai vb ,acum sper in fiecare zi citeam ce scrieti dar acum o sa si scriu ca am ce.

meteleanu

felicitari si sarcina usoara!!! si bineinteles bb sanatos

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Bine ai venit Geendory,in clubul nostru si o sarcina usoara fara probleme!
Te asteptam sa ne povestesti cit mai multe despre starile prin care treci si sa ne tii la curent cu ce face bb!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetele, ma primiti si pe mine?
Ma numesc Cristinna, am 31 ani si 10 luni si sunt gravidutza in 5 saptamani si 4 zile.Ultimul ciclu l-am avut pe 7 aprilie 2006, data nasterii este 22 iunie 1974, iar data aproximativa a nasterii este 12 ianuariec2007.
Simptome, nu prea exista, decat sani lateral durerosi si umflati , pipi destul de des si uneori dureri de ovare.
Ieri am fost la eco si s-a vazut sacum embrionar si un punctulet micutel de tot care pare sa fie embrionul care sper eu sa se dezvolte normal.
Cam atat deocamdata despre mine,
Va pe toate si va felicit

Cristinna 5+

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

Buna dimineata mamicilor! imi pare asa de bine sa vad ca se mareste clubul... si ce fericire trebuie sa fie in sufletul tuturor :)
felicitari Nushulica, geendory, alydumy, biadamin, dolphin9913!
eu am bebelul in saptamana a 6a si am aceleasi simptome ca si voi, celelalte, dureri slabe cateodata, maaaaarrreee ssooooooomn.... ieri am fost la lucru si simteam ca adorm cu capul pe masa.... mai ales la de la pranz pana pe la ora 4 sunt terminata... iar seara mi se face somn foarte devreme, pe la 9 jumate deja pic. lasa ca dormim acum mult de tot, ca sa recuperam pentru mai tarziu, nu?

mai am pana la programarea la doctor, e tocmai pe 8 iunie, o sa fie vreo 9 saptamani atunci. intre timp, iau acidul folic, beau mult lapte, ca asa am vazut sfaturi de la celelalte mamici pe forum... trebuie lapte ca sa aiba bebelul calciu. ma simt mai bine acum decat saptamana trecuta, cand ma dureau sanii... acum e asa si asa, nu cine stie ce durere...
greturi nu am, mama mea nu prea a avut cand era insarcinata... poate se mosteneste oricum e devreme pentru asta, am auzit ca pe la 8 saptamani ar incepe perioada... depinde de fiecare,.
ieri, s-a sarbatorit aici ziua mamei, a fost o zi foarte frumoasa, soare , cald... am fost la biserica cu sotul, si asa m-am emotionat de ce spunea preotul despre cum e sa fii mama, ce bucurie aduc copii in viata tuturor... a fost un moment special in care am realizat cu adevarat ce urmeaza, ce fericire e sa fii mama...
tot ieri am anuntat si restul familiei... ce sa spun, a fost o zi memorabila.
cred ca nu prea trimitem asa multe mesaje pentru ca suntem inca la inceput, dar sunt sigura ca vom avea multe de spus odata ce vom auzi inimioara bebelului, ce vom vedea prima ecografie, ce vom simti prima miscare... asa ca pana atunci sa ne bucuram de linistea si somnul care se cuvine, sa ne relaxam... ca or sa vina si noutatile in curand.
va pup pe toate, sa aveti grija de voi si de bebelusi !
o zi frumoasa!

diana 6+

Mergi la inceput

Bine ai venit,Cristina!
Ma bucur sa mai vad o mamica de varsta mea si cu sarcina aproximativ egala.Eu am avut UM pe 4 aprilie.Pina acum vad ca avem aceleasi simptome,doar ca eu azi am intrat in saptamana a6a si deja o tentativa de greturi de dimineata.Sper sa nu fie mai rau.
Cu kg cum stati dragele mele?
Eu ma mentin,mai ales ca m-a atentionat si dr sa nu cumva sa mananc mai mult ca ce pap se pune pe mine,nu pe bb.Cica pina la 3 luni n-am avea motive sa ne ingrasam.
Acum sa vedem cum rezistam mai departe ca deocamdata n-am pofte sau apetit mai mare la mancare.Un lucru curios e ca nu m-am mai atins de dulciuri,eu care eram moarta dupa ele.Nu mi-ar parea rau sa raman asa pina la sfarsit.
Va pup si o zi faina la toate burticile!

Dana 6+

Mergi la inceput