Mamici de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
_Ralu_ spune:
nicol, super povestioara! nu cred ca ai speriat pe cineva! dimpotriva! e f optimista! incep sa prind curaj! v-am zis ca tocmai ce-a nascut si o verisoara a mea, si ea, la fel mi-a povestit! cica n-a fost asa rau! sau e o intelegere intre voi, cele care ati nascut, sa nu ne speriati?
ignatica, ce dioptrii ai? si eu am miopie dar dioptrii f f mici! mi-as dori totusi o nastere naturala! dar, bb sa fie bine, ca eu ma refac! trb! pt el!
raluca
21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png
pufymic spune:
Buna fetelor!
bb Ralukutza super ideea cu numerele de telefon! Am facut un folder in notepad (in contul comun de pe yahoo)(numere de telefon se numeste) si am trecut primul numar(adica al meu
). Astept sa treceti si voi numerele voastre!(toate mamicile, iar cine nu are parola de la contul comun sa imi spuna ca v-o trimit)!
Intru mai tarziu sa va mai raspund, dupa ce-mi culc bebeloiul scump
!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Vauva spune:
Buna fetele!
Sper ca ati petrecut bine zilele astea libere!Si noi ne-am simtit bine am fost la niste prieteni care au fost in RO de Pasti si am mancat cozonac cu nuca
. Pe aici asa ceva nu gasesti iar eu nu prea ma pricep sa-l fac. De fapt si nuca este o delicatesa pe aici!
Eu mai nou as mananc zilnic capsuni, nu stiu ce m-a apucat dar asa imi plac!
Cine zicea de examene ma inscriu si eu ca si eu am examene luna asta asa ca bafta fetele si spor la treaba!
Felicitari pentru mamicile care tocmai au aflat sexul lui bebe
Nicol frumoasa nastere ai avut zic eu
. Eu cred ca la 20-22 de saptamani este cam tarziu sa-ti mai faci triplu test. Dar tu ti-ai facut dublu test si oricum testele astea indica doar niste scoruri singura care poate spune cu exactitate ca este o problema cu bebe este amniocenteza.
Va pup
23 fix
http://community.webshots.com/user/Vauva101
Ignatica spune:
bb ralukutza eu aveam -4,25, acum in sarcina mi s-au modificat la -5, in consecinta este mai sigur pentru vederea mea sa nu risc si sa fac cezariana. Am consultat 2 oftalmologi si am primit acelasi sfat.
Ignatica
23fix
inni spune:
Ignatica probabil ca medicul tau o sa-ti spuna ca nu e nici o problema.La mine Badiu nu a facut nici un comentariu.Tot ce am povestit este din ceea ce am citit pana acum.
inni spune:
In folderul de pe yahoo am pus alaturi de nr de tel. si adresa de messenger.Daca sunteti de acord treceti-o si voi.
nicolstoy mi-a placut povestea.
Inni
22 + cu 
pufymic spune:
Nicol super nastere ai avut!Norocoaso!
Frumoasa povestirea ta!
Povestea nasterii lui Alesio e in semnatura la Povestea bazucului(dc mai vreti alte experiente de la nastere
)!
Vroiam sa va mai zic de placenta jos inserata(adica aproape de colul uterin) ca asta e placenta praevia. Pana pe la 28 de sapt mai exista sanse sa se ridice, insa cu conditia sa fiti relaxate, sa stati mult in pat si sa nu faceti nici cel mai mic efort(sa nu ridicati nici macar 1 kg!!!). Iar daca si in apropierea termenului e tot jos inserata se impune cezariana, din cauza complicatiilor care pot apare la nasterea naturala.
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
inni spune:
Vedeti ca am pus in mailul comun poze cu bebica mea de la ecografia de 21 sapt.Va recomand cu caldura sa va uitati la ele. Se vede foarte bine. Sunt foarte reusite.
pufymic spune:
Inni pot sa pun pozicile in albumul comun?????
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
MamiLili spune:
Buna ziua, burtici!
Inni, ma bucur sa vad ca esti iar activa pe forum. Ai cam disparut in ultima vreme si mi-am facut griji. Dar vestile tale bune m-au linistit. Cat despre felicitarile pentru baietel, trebuie indreptate spre MamiFlori (am vazut ca s-a cam infuriat din cauza confuziei). Eu inca nu stiu ce am, dar voi lua felicitarile tale drept o premonitie, cine stie, poate o fi baietel...
In alta ordine de idei, eu voi face maine triplu test. Desi masuratorile translucentei nucale sunt bune, doctorita a zis ca-i mai bine sa fac acest test acum,decat sa ne trezim cu surprize neplacute. Mi-a placut gandirea preventiva a dumneaei, de fapt si eu sunt adepta politicii "mai bine previi decat sa vindeci". Cred ca acest test se face obligatoriu dupa 30 ani pentru ca odata cu inaintarea in varsta incidenta de Sindrom Down e mai mare, iar pana in 30 ani se face la recomandarea medicului (eu am 24 ani). Din cate stiu, relevanta testului este intre sapt 14-16, apoi se face cam degeaba.
Nicolstoy, mi s-a parut foarte optimista povestea nasterii, poate o mai postezi o data spre toamna, cand chiar vom avea nevoie de asemenea incurajari.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
16 sapt