Liana, scuze...acum am vazut ca alibebe e trecuta, mai ramane valicutza.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
crissa: Zincul este foarte bun pentru chiar se recomanda tablete cu zinc si in cazuri de sterilitate la barbati... cu cat mai mult zinc cu atat mai bine
Liana: pe alibebe am trecut-o eu la capitolul trecut, o poti adauga si pe valicutza?
bubuleana
Buna seara, buna seara fetelor!!!
Eu..dupa o zi de...ciocolata amaruie...la servici....ca deh, vine omul din concediu medical...il luam de proaspat si ii dam cu firma-n cap....si dureri de burtica ne-elucidate, si dardaieli continue (mama lui de frig, ca nu mai vine odata vara aia!)
Inca astept sa mai vad ce e cu durerile astea de burtica....nu sunt foarte deranjante, dar am remarcat ca se accentueaza la efort...si sunt exact in zona uterului....ce sa fie, ce sa fie????
Iepumic
sa ma iertati da avusai treaba!!!
acu fug sa o trec valicutza
Ioana ma bucur ca iesi bineeee!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
BUBULEANA sunt fericita!! Mi-a iesit rezultatul la prolactina foarte bun: a scazut dupa tratament pina la 120, adica aproape de limita inferioara. Sunt fericita!!
Cu drag Ioana Tugs
Ioana daca trebe...atunci trebe!!!!multa bafta!!! sper ca vineri sa ai raspunsul!!
"Nimic nu-i imposibil!"
liana 30,multumesc mult de tot.si sper sa ai gura aurita si toate aspirantele optimiste vor fi mamici,cat mai curand.
pupici dulci pt toate
vreau si eu un bebitz
Ioana: wow!!!!! bravoooooo! ce mult ma bucur pentru tine!!! deci esti "reglata" acum si pusa pe "ouat"
uite multi, multi de la mine
bubuleana