Aspirante optimiste - 198
Raspunsuri - Pagina 11
valicutza spune:
fetelor sa vedeti azi la sv ce mi s-a intamplat.
in stanga burtii,nici prea jos spre ovare,nici in miljoc sa zici ca stomacul,in stanga,am simtit asa ca un guguloi,si ma durea cumplit,mai ales cand ma aplecam un pic.si m-am dus la medic.si mi-a facut un test gravinex parca,si a iesit negativ,dar el a zis ca nu e sigur,mai ales ca a fost facut dupa-amiaza,si ca oricum dureaza ceva pana se arata in pipi ca esti insarcinata.si m-a chemat peste o sapt iar la test dak nu-mi vin rushii pana atunci.
voi ce credeti ca sa fii fost durerea aia.?si nici un simptom de rushi nu prezint.sunt tare confuza.
vreau si eu un bebitz
marinar spune:
Iepuricule sanatate maxima.
Fir-ar ea sa fie de vreme... ca numai ea e de vina.

- ceai nu altceva...
marina
pozici
dj_mama spune:
valivutz, pai si doctoru ala bine ca ti-a facut un test pe care puteai si acasa sa-l faci
un dr bun isi dadea seama la palpat daca e de bine sau de rau
ia sa mai cauti si tu alt medic
eu stiu ca la ultima sarcina in ziua 38 mi s-a evidentiat
sa stii ca in stanga e colonul; si eu mai pateam de la el astfel de dureri
dar cu intarzierea ... poti sa iei niste tinctura de zmur ca nu face nimic rau la sarcina; regleaza rushii ... de n-ar mai veni! da' sa fii dravi
mcrissa spune:
roxy bine ai venit, dar te rugam sa nu stai mult si sa fugi la
carmencyta sanatate multa si s-ar putea sa te urmez.daca in 3 luni nu vine bebe la mine doctorita mi-a propus sa iau 3 luni anticonceptionale si apoi sa
ne iubim mult in prima luna dupa intrerupere.
Carmen_Marieta daca esti superstitioasa iti poti schimba doctorul pentru ca starea noastra psihica conteaza foarte mult in conceperea unui bebe.multe dintre aspirante au ramas chiar atunci cand nu s-au mai gandit la asta si cand sperau mai putin.
valicutza sper sa fie
.sa ne ti la curent!iti tin pumnii
of of mai iepumic cum de-ai racit asa de rau
vremea asta e de vina ca nu se mai face cald mai repede
Mcrissa
Carmen_Marieta spune:
Iepumic multa sanatate...
Fetelor stau pana in iunie sa termin cu nunta ca saracii de noi nu mai putem, si apoi vad ce fac... pana atunci oricum
poate poate avem
, dak nu luna de miere.....![]()
valicutza spune:
multumesc fetelor pt incurajari.deja am intrat in z 39.eu inca mai sper.doamne ajuta.
pupici dulci pt toate fetele.

.
vreau si eu un bebitz
valicutza spune:
marina bafta multa maine cu testul.sa postezi repede rezultatul ca suntem super curioase.iti tinem pumnii si ne rugam pt tine.pupici.
mica-mica:tu nu mai faci nici un test?
pupici
vreau si eu un bebitz
aniast72 spune:
valicutza, sa stii ca te urmaresc pe toate subiectele postate pana iti faci testul de sange....![]()

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
antosit spune:
Buna dimineata la optimiste!
Marina hai cu testul, eu ma rog sa fie cu II!
Ioana am inteles ca astazi faci laparo...succes si o pereche de pumni stransi din partea mea!
Tuturor
-ici si
-icele!
Mica-mica spune:
Iepumic sanatate multa!
Cred ca-ti calc pe urme ...aseara frig...iar astazi nas infundat, gat uscat...
..trec rpd pe coldrex...ca n-am chef de raceala acum. Cred ca e un microb ceva ca am vazut/auzit multa lume racita .
Valicutza, nu mai fac deloc, 2 acum ajung
, ar trebui sa-mi fac stoc in casa
. Saptamana viitoare ma duc la dr. la un control.