Aspirante optimiste - 198
Raspunsuri - Pagina 11

valicutza spune:
fetelor sa vedeti azi la sv ce mi s-a intamplat.
in stanga burtii,nici prea jos spre ovare,nici in miljoc sa zici ca stomacul,in stanga,am simtit asa ca un guguloi,si ma durea cumplit,mai ales cand ma aplecam un pic.si m-am dus la medic.si mi-a facut un test gravinex parca,si a iesit negativ,dar el a zis ca nu e sigur,mai ales ca a fost facut dupa-amiaza,si ca oricum dureaza ceva pana se arata in pipi ca esti insarcinata.si m-a chemat peste o sapt iar la test dak nu-mi vin rushii pana atunci.
voi ce credeti ca sa fii fost durerea aia.?si nici un simptom de rushi nu prezint.sunt tare confuza.
vreau si eu un bebitz

marinar spune:
Iepuricule sanatate maxima.
Fir-ar ea sa fie de vreme... ca numai ea e de vina.- ceai nu altceva...
marina
pozici

dj_mama spune:
valivutz, pai si doctoru ala bine ca ti-a facut un test pe care puteai si acasa sa-l faci
un dr bun isi dadea seama la palpat daca e de bine sau de rau
ia sa mai cauti si tu alt medic
eu stiu ca la ultima sarcina in ziua 38 mi s-a evidentiat
sa stii ca in stanga e colonul; si eu mai pateam de la el astfel de dureri
dar cu intarzierea ... poti sa iei niste tinctura de zmur ca nu face nimic rau la sarcina; regleaza rushii ... de n-ar mai veni! da' sa fii dravi

mcrissa spune:
roxy bine ai venit, dar te rugam sa nu stai mult si sa fugi la
carmencyta sanatate multa si s-ar putea sa te urmez.daca in 3 luni nu vine bebe la mine doctorita mi-a propus sa iau 3 luni anticonceptionale si apoi sa ne iubim mult in prima luna dupa intrerupere.
Carmen_Marieta daca esti superstitioasa iti poti schimba doctorul pentru ca starea noastra psihica conteaza foarte mult in conceperea unui bebe.multe dintre aspirante au ramas chiar atunci cand nu s-au mai gandit la asta si cand sperau mai putin.
valicutza sper sa fie .sa ne ti la curent!iti tin pumnii
of of mai iepumic cum de-ai racit asa de rauvremea asta e de vina ca nu se mai face cald mai repede
Mcrissa

Carmen_Marieta spune:
Iepumic multa sanatate...
Fetelor stau pana in iunie sa termin cu nunta ca saracii de noi nu mai putem, si apoi vad ce fac... pana atunci oricum poate poate avem
, dak nu luna de miere.....

valicutza spune:
multumesc fetelor pt incurajari.deja am intrat in z 39.eu inca mai sper.doamne ajuta.
pupici dulci pt toate fetele..
vreau si eu un bebitz

valicutza spune:
marina bafta multa maine cu testul.sa postezi repede rezultatul ca suntem super curioase.iti tinem pumnii si ne rugam pt tine.pupici.
mica-mica:tu nu mai faci nici un test?
pupici
vreau si eu un bebitz

aniast72 spune:
valicutza, sa stii ca te urmaresc pe toate subiectele postate pana iti faci testul de sange....
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

antosit spune:
Buna dimineata la optimiste!
Marina hai cu testul, eu ma rog sa fie cu II!
Ioana am inteles ca astazi faci laparo...succes si o pereche de pumni stransi din partea mea!
Tuturor-ici si
-icele!

Mica-mica spune:
Iepumic sanatate multa!
Cred ca-ti calc pe urme ...aseara frig...iar astazi nas infundat, gat uscat.....trec rpd pe coldrex...ca n-am chef de raceala acum. Cred ca e un microb ceva ca am vazut/auzit multa lume racita .
Valicutza, nu mai fac deloc, 2 acum ajung , ar trebui sa-mi fac stoc in casa
. Saptamana viitoare ma duc la dr. la un control.