Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neatza everybody!!!
Mare realizare mare: ieri am papat Miruna mea un borcanas de piure de morcov cu cartof ( de la Hipp) asta dupa ce de 3 saptamani ma tot chinui cu asta. Cred ca am identificat si problema si anume morcovii astia turcesti care nu au nici un gust. Aia din borcanas sunt din aia "baby" si sunt foarte dulci. Asa ca aseara am dat o fuga pana la Cora si i-am luat o punga de morcovei congelati. Sper sa ne iasa faza si azi.
Tot ieri ne-am imbogatit cu prima noastra pereche de slipi ptr baie
In rest toate foarte bune, a scazut iar in greutate dupa vaccin, exact ca si data trecuta, dar doar 100 gr, si avem de unde . Punem noi repede la loc, nu-mi fac probleme.
Ela ma bucur ca sunteti bine!
Dordia eu as iesi azi prin parc, sa vad si cum e vremea si ne auzim mai incolo.
Cristina ti-am trimis poza ptr albumul pe mai
Catutza nu cred ca faci bine sa te superi din atata lucru, serios! Nu e vorba ca nu ne-a pasat ci a fost perioada cu sarbatori si multe au fost plecate, plus ca avem treaba cu bebelusii astia nazdravani. Scuza-ne dar trebuia sa anunti si tu sa stim. Hai ia un si o de la mine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai fetelor,da nu o punem de-o intilnire mai pe la mijlocul tarii?prin Brasov,Cluj, asa ceva?Ca tare as vrea sa ne cunoastem cu toatele.Poate facem si-o spirala,ca e la moda.
Apropo de diversificare io de-abia de ieri am inceput cu borcanasele,din fructe ca avem pb cu constipatia si vad ca ii plac.Voi incerca si cu supa,insa dr nu mi-a zis nimic de ulei.Se pune?IN plus din cauza fatului ca fontanela anterioara este destul de mare trebuie sa ii fac brinza calcica.O chestie din lapte fiert cu calciu lactic.Inca nu am incercat da ma apuca groaza cind ma gindesc.
Dordiacum sta Stefanel cu greutatea ca parca ai nostri erau cei mai dolofani.
Lavi mi-au spus fetele ca ai intrebat cindva de mine pe forum.Sarumina pentru grija.
Mada ai facut salteaua pina la urma?

Pupici

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am pus si ceva pozici noi la semnatura, jos... daca intereseaza pe cineva...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Noi 3, cu Raluca in burtica
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Aaa si voiam sa va spun ca al meu Tudor nu a picat din pat.Sorry pentru cei carora li s-a intimplat asta.Dar mai stii,inca nu e timpul pierdut.Poate e mai lenes si nemiscindu-se prea mult nu are cum sa cada.
Mai sint bebelaci nebotezati?Ca al meu inca asteapta.Se tot coifoseste ta-su si-om face botezul cind i-a da copilul cu cadelnita in cap la popa de mare ce va fi.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am mai schimbat ceva la semnatura: alte poze. Acum nu mai sint decit poze de anul asta...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !

bine ca a venit xandra in bucuresti ! ce ma bucur ! daca ziceti ca este venita numai de 1 zi, are tot timpul din lume sa se plictiseasca de companie , asa ca o s-o sun pe saptamana viitoare ! cat despre distanta, nu va faceti probleme, mai au si altii , unii chiar mai multe

mai, dar de ce v-ati panicat asa de tare cu cazutul din pat ? luca a plans exact 20 de secunde !! din experienta mamelor mai avansate am aflat ca vor cadea de nenumarate ori ... asta nu inseamna sa il punem direct pe podea, cum citeam intr-o minunata carte noua despre psihologia si cresterea bebelusilor, da nici sa dam fuga cu el la spital ... bine, in sinea mea sunt convinsa ca fiecare bb are cate un ingeras care il vegheaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Eu tot nu stiu unde tr trimise pozele... Spuneti-mi si mie pleaseeee...

CATUTZA ma bucur tare mult ca e bine fetita dar sa stii ca nu sunt de acord cu mesajul tau "razboinic". Nu avem de unde sa-ti cunoastem pbroblemele daca tu nu n-i le impartasesti. Stiu te-ai simtit evitata, dar daca o sa gandesti la rece o sa vezi ca nu e chiar asa. Si eu am vrut sa scriu un mesaj asemanator cu al tau cand acu' ceva timp am postat un mesaj prin care povesteam ca sunt disperata ca Iulia are displazie si urma sa ma duc la eco si aveam nevoie de o vb buna, de o incurajare dar in afara da PAULA (aproppo pe unde esti?) nu a fost nici o reactie. Dar am stat si am cugetat inainte sa raspund dur, si mi-am dat seama ca si fetele au problemele lor si e normal sa mai scapi cate ceva. Cat despre sesizarea absentei, suntem 80 de mamici, e chiar imposibil sa observi cand intra si la ce intervale fiecare, mai ales ca unele din noi intra f rar din lipsa de timp probabil.
EI, hai... bine ca s-a terminat cu bine, pupici si floricele pt tine sa nu mai fii suparata

Promit ca am sa postez si eu povestea nasterii la 6 luni asa ca e cifra rotunda. Pana atunci o sa am timp sa o redactez.

DEspre intoleranta la lactoza si milumil, pas ca noi papam Nan1..

DORDIA tradu diata WW ca si eu sunt

Buna idee cu intalnitul in afara capitalei.... daca mergeti la cluj tr sa treceti prin deva deci va vad si eu... ca de plecat la noi ffff greu, sotul program infernal la munca. Daca vreuna din voi treceti prin Deva poate va opriti la mine la o cafea... Tare mi-ar placea...

Acu' pupici ca mai avem si treba

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, eu vreau sa-mi iau oala sub presiune ca sa fac supitza rapid. Am gasit una de aluminiu la Carrefour, ca alea de inox erau tare subtirele si nu-mi inspirau incredere. Voi ce ziceti?

Lavi fa-ti si tu un cont pe Yahoo si poti sta doar juma de ora (ca mine) ca apoi nu te mai lasa treburile in casa! Oricum de cand e vremea frunoasa nu mai dureaza conf decat 2-3 ore. Fiecare intra si scrie cand are timp. Ce zici?

Madau ce mancacioasa a ajuns Miruna!

Abia astept sa testez si eu borcanasele ca sa manance si Ilinca ceva controlat. Dar deocamdata nu avem voie cruditati.
Oricum sunt bucuroassa ca a inceput sa-i placa supitza, am ajuns la 110 ml!

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

felicia - oala de aluminiu eu stiu ca nu este recomandata, fiindca la incalzire emana nu-s ce minunatie toxica; asta am auzit-o sambata trecuta.

dar acum, depinde ... de exemplu mirificul dr stanciu, asa de proslavit de unii, l-a imbolnavit pe nepotelul meu de 3 ani; i-a dat un antibiotic foarte puternic pentru o viroza respiratorie, ceva cu "s", nu stiu exact, mi-a zis cumanta-mea si am uitat,cand avea 1 ani si 2 luni, care l-a dat peste cap total ... in prezent, la 2-3 luni ii scade nr de tormbocite sub 60.000 ( trebuie sa fie 200.000), si necesita internare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dienutza da, asha auzisem si eu de aluminiu. Ma mai interesez.

Sa afli mai multe amanunte despre cazul nepotelului tau, ca sunt curioasa ce a facut Stanciu. Imi pare tare rau de el Eu am incredere in el ca am vazut ce face in spital, unde veneau niste cazuri grave rau, un copilas de numai o luna avea bronho-pneumonie!
Dar daca nepotelul a primit antibiotic inseamna ca era un caz serios, ca el da acest medicament doar in caz de infectie! Viroza respiratorie o trateaza mai mult cu aerosoli.
Medicamentul era cumva solu-medrol? Ca asta am primit si noi in spital, dar nu e chiar antibiotic.
Oricum nu poate fi toata lumea multumita de el, ca si in cazul "celebrei" mele ginecolog dr Dracea, care mai avea putin si-mi trimitea fetitza pe alta lume... Iar pe DC toata lumea este incantata de ea! De fapt, si de Stanciu am citit numai pareri bune... dar eu o spun doar din experientza personala, ca mi-a salvat-o pe Ilinca de la astm.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput