Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
Madutza10 spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
Fetelor hai ca va intreb si eu de Milu 2..Bia mea vomita des dupa masa, dar parca de 4 zile de cind am trecut pe Milu 2 vomita si mai mult si nu maninca decit f. putin..azi de ex am avut mese de 60 si 90...in total vreo 450 si s-a culcat si a varsat jet mare la unele din ele...sa insemne astea ca nu-i prieste Milu 2? Ea si cu unul varsa multicel, dar macar papa cit de cit...acum nici nu papa decit putin!
mamicuta de ciresica -poze nou noute
Ciresica Bianca
Eu zic sa mergi la pediatru ,nu accepta milumil 2 cu siguranta ,este exact ce am patit eu cu Andreas ,cu o zi inainte sa merg la medic mi-a vomitat in jet de 2 ori .Dr mi-a spus ca multi copii nu-l accepta pentru ca are prea mult fier si nu mai stiu ce ,de-i da mirosul acela puternic ,ca de vanilie ,chioar mai zicea una din fete acelasi lucru !Da-i citeva zile fara lactora sa-si revina si incearca cu alt lapte ,nu stiu ce dr.ai dar la noi asa a mers ,i-a trecut vomitatul cu Humana fara lactoza!
pupici si bafta multa!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI
Madutza10 spune:
Ela,am citit raspunsul tau ,merci mult ,de atunci am fost la medic de citeva ori ,de data asta sper sa fie bine!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI
Noki_Lara spune:
Gata, sunt la zi cu mesajele!
Sa va mai zic despre noi: avem 6.945 grame, nu stiu cati cm, ca nu am masurat-o. Urmeaza, la vaccinul de 6 luni, in jur de 15, ca suntem defazati. Deci am luat in greutate glorioasa suma de 365 grame de la 5 luni. Iar de sapt trecuta, 10 grame! Simt ca o iau razna, dar mie mie imi place cum aratam, nu este slabutza, e lungutza, e super-mega voioasa si miscacioasa, povesteste, da din manutze, picioruse, etc. Avem 2 stiluri de deplasare: stil bustean - stanga-dreapta, pe laterale, si stil omida - in sus, punand capul si impingand tot corpul in sus. Deci cred ca asta e pur si simple ritmul ei de crestere.
Asa ca, draga CristinaNegara, suntem mamici de 2 silfide!!!!
Imi pare rau sa descoper infiintarea clubului "cazatorii veseli": Ilenutza, Silvia, Dienutza si semi-Dordia, oooof....stiu cum e!
Canutza- imi pare rau pentru Bianca. Important e ca e bine acuma. Si io am lipsit de pe forum 2 zile si nu a intrebat nimeni de mine. Dar amu, ca a asa de putina miscare in general, e normal. Deci NU te supara! tie si sanatate multa micutzei!
Ela- ce bine ca sunteti pe drumul cel bun. Asteptam vesti bune in continuare! Multa sanatate!
Lavi02- superba Natalie! Un ingeras! Si, evident, biserica de la capatul blocului unde am stat io pana in februarie anul trecut si unde am si ramas ! Asa ca, botez. daca-mi zici ca restaurantul a fost cel de peste strada, de vizavi de Romtelecom, chiar ca ma apuca nostalgia!
Miha- ooooof....mai, ce patanie ai indurat si tu! Bine ca v-ati reparat si voi intre timp si ca Bubulina e ok! Nu stiu cine zicea, dar chiar ca-mi doresc un scutec fara bolnaviori!
Madutzasi Colega mea, Cata- noi papam Milumil 2 si e ok. Nu varsam de la el, ne place chiar mult. papam insa doar seara, completare. Dar papam de rupem atuncea - 245 ml.
Mimmy-Dummy- ti-am vazut ultimele poze cu Dariutza. Suuuuper! Imi vine sa te bat ca nu-ti faci timp sa mai vii in parc!
Fetele cu sterilet, de orice fel, ca nu are importanta, sau are? - nu stiu... - pe mine nu ma incanta metoda, ca stiu persoane care au ramas gravi cu sterilet cu tot. Deci tot sfantul Durex e "the one for me"!
Iar in incheiere, ca m-am super placintit deja, iacata GRADINITZA
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
Bic spune:
Silvia_D, scriam acum citeva zile ca si Smaranda a cazut de pe canapea tot pe parchet de doua ori. Se vede treava ca e la moda, ca mai multi bebelusi pe-aici tot pica.
Acum eu, mama nebuna ce sint, am inceput sa ma ingrijorez. Mai ales ca am citit intr-o revista de scandal cum, drag, bebe-ul lui Britney Spears a cazut si de-atunci doarme cam mult si vor sa-i faca un CAT scan ca sa fie siguri ca n-are nimic. Iar eu m-am obsedat rau de tot ca Sma doarme in prostie de ceva vreme...
Lordra, nu stiu daca mi-ai raspuns, tu ai inceput diversificarea? Mai e cineva codas pe-aici sa neimpartasim experiente sau sint singura?
Noi am intrerupt cerealele pentru citeva zile si am reinceput cu o cantitate mai mica acum doua zile si merge de minune. Am observat ca de cind ii dau cereale doarme cite 10 ore.
La capitolul exercitii fizice: Sma se intoarce de pe spate pe burta, da' nu stie si invers asa ca toata ziulica se jeluieste pt. ca se 1-2 ajunge pe burta si nu de-acolo e in dilema. Apoi, in loc sa se tirie si ea in fata, daca ii pui un obiect in fata se trage in spate. Poate vrea ea sa o ia pe calea cea mai grea!
Dordia, m-am delectat cu povestea ta.
Mi-ai luat-o inainte, ca eu imi propuneam sa o scriu si eu pe a mea cind implineste Smaranda 6 luni. De scris am scris-o mai demult, dar nu am apucat sa o mai scurtez. Poate reusesc chiar azi si o postez.
Smaranda, 03.11.2005
lavi02 spune:
Nati e la cura de ingrasare: s-a trezit, voioasa dar nitel kiraitoare, eu hop cu tzitza-n gura! Desi am schimbat-o si pampersul era plin (de pisu); alteori dormea pana dimi - cand pampersul era mai golut. In fine, treaba ei. S-o vad vineri la cantar!
Fetele cu Milumilele, sorry dar nu stiu sa va raspund.
Dordia frumos ai povestit, ai nascut si tu de 2 ori un singur bb... ce sa-i faci, sa fiti super-mega-sanatosi!
leea ma bucur ca ai mai dat un semn! Pupici! Deci vi s-a confirmat SHP!
Bic iacata-ma-s! Eu sunt la primii pasi ai diversificarii! Acum papa la masa 4 mar ras (2 mere medii) cu 1 masura de cereale; si la masa 3 introduc progresiv supa (cam piure de fapt) de zarzavat. Prima oara i-am dat-o mai in viteza si am bagat si dovlecel si a facut un pic de diaree. La sfarsitul meselor de diversificare ii dau san, ca desert.
Astept povestea!
Mie imi plac tare mult povestile de la nasterile voastre, a le-am trait si atunci, dar din exterior, si tot asteptam vesti!
Noki da, frumusica biserica, mie mi-a placut f mult! Cu resto ai ghicit partial: Ala a fost una dintre optiuni dar cand am cantarit mai bine oferta nu ne-a convenit: era 120 RON/om doar mancarea, la care se adauga bautura - cata se consuma = de la ei, noi puteam aduce doar taria, plus 10%, la final, bacsis. Si nu prea imi placeau fetele de masa din plastic si designul in general. Si era cam gol restaurantul. meniul cam conventional si zicea "contesa" ca si daca mai schimbam pe ici pe colo, tot la 120 RON iesim. . pret asa, din top, ca nu era detaliat pe componente. Asa ca i-am zis PAS cu brio.
Multumim de aprecieri! Dar vad ca nu te incurci, deja Sarah a avut prima intalnire cu Preopinentul! Slabuta-neslabuta, dar picioare frumoase sunt! tare dulci amandoi! Noki, mai pune tu poze ca-mi place tare mult si apartamentul tau - designul e cu mult gust. Si pernutele mov...
Nat a adormit la san, normal. Asa ca noi va pupam si va zicem noapte buna! la cele de pe aici si bye la americance!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
monet spune:
raportez, cu drag, voua:
maya are, la 6 luni: 8kg si 72.5cm
va sarut pe toti si toate!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Ma bucur ca v-a placut povestea noastra si...Bic astept povestea ta cu nerabdare. Eu sunt ok, Lapte mai suge Stefan doar cam 20 ml. si aia trasi de par asa ca...azi nu i-am mai dat sa vad cum ma simt pana diseara. Si sa vad daca mai vrea ca nu prea ii mai place tzatza.
De azi m-am apucat de dieta WW si pana acum nu am mancat nimic dar imi e o foaaaameeee!!!Tb sa vad ce meniu imi fac pentru azi!
Mimi Dumy, Fee si Ionaina sa va traiasca bebeii de 6 luni si sa va bucuratzi de ei!
Fetelor care venitzi azi in IOR??? Vine cineva ? Eu am chef de plimbari!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
Bic, nici noi n-am inceput diversificarea. mai avem un pic, si incepem.
mai primesc azi ceva poze de "MAI" sau trimit ce am pe site?? hai ca mai aman nitel, ca tot nu am timp acum... poate mai vin si date pt tabel.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
felicia74 spune:
Neata!
ia uitati ce am gasit: http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=152293
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
Siminaf spune:
Heeeei, ca nu stiam ca se trimit deja poze de mai!
Asa, ca fapt divers: am avut simbata botezul si a iesit super! L-am facut la San Diego (100 mile de noi), ca acolo era prietenul nostru - preot, apoi acasa la noi. Va dati seama ce convoi de masini pe freeway! Noroc ca nu am venit toti deodata!
Trimit acum urgent o poza pt. tablou! De curiozitate, cum se poate salva pe hard tabloul cu bebei? Asa, pentru posteritate...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica