Pestisori... pestisori... (20)
Raspunsuri - Pagina 8
criss1902 spune:
Neata!
Daniela - merci pentru cafea, chiar ca am nevoie. De dimineata tare as mai fi lenevit in pat dar Ana nu m-a lasat de loc, s-a trezit foarte bine dispusa si cu chef de joaca si avea nevoie de cineva care sa-i tina companie...
Nally - imi pare rau ca sunteti raciti , sper sa va faceti bine cat mai repede..
Crig - dar ce repede vine la voi vacanta!
Acum trebuie sa inchei si sa trec la .
Pupici
daniela_daneza spune:
Criss, cu placere!Spor la treburi! Cred si eu ca s-a trezit Ana cu chef de joaca, daca si la voi o fi cald si frumos afara ...
Pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
crig72 spune:
Despre serbare nu stiu prea multe pentru ca e surprise!!
Dar cred ca va fi"o folicica" ca ea inca nu stie sa tina un secret si o mai vad dansand si facand piruete.Deci un fel de dansul florilor.
Nally multumim de urari!
pupici la toate!!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Nally spune:
Buna fetele...
Am vorbit cu Maruta si e bine cu bebeu in 17 saptamani! Va transmite si ea numai bine si pupici ... a promis ca v-a intra cat de curand sa mai dea unsemn de viata! Asa ca o astept cu drag!
Noi ne simtim mult mai bine... tati mai e racit!
Va pupilam dulce si va uram un somnic usor iar peste ocean o dupa amiaza placuta!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
elyanne spune:
quote:Nally multumim ca ne dai vesti despre Maruta!
Originally posted by Nally
Buna fetele...
Am vorbit cu Maruta si e bine cu bebeu in 17 saptamani! Va transmite si ea numai bine si pupici ... a promis ca v-a intra cat de curand sa mai dea unsemn de viata! Asa ca o astept cu drag!
Noi ne simtim mult mai bine... tati mai e racit!
Va pupilam dulce si va uram un somnic usor iar peste ocean o dupa amiaza placuta!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Voua, multa sanantate si sa treaca mai repede.
Maruta te asteptam, cand poti, sa ne spui mai multe. Ma bucur pt. ca sunteti bine... Sarcina usoara
Eu n-am ce noutati sa va mai spun... la fel... Joi merg din nou la aerobic... si de sapt. viitoare poate mergem de 2 ori pe sapt.
pentru toti pestisorii ... sa aveti o zi frumoasa...
daniela_daneza spune:
Buna dimineata la dragii mei pestisori!
Azi sunt in ape cam tulburi, sper sa se mai limpezeasca.Am mai visat si tot felul de ciudatenii...dar sper ca se vor duce cu noaptea.
MIERCURI 17 MAI
Incercati sa va tineti banii in portofel astazi, sa nu-i cheltuiti, chiar daca apare sansa vreunei investitii. E posibil sa apara, peste cateva zile, o plata neprevazuta in care exact acesti bani v-ar fi de mare ajutor. Este un moment bun pentru a deschide un cont de economii, de a face un credit pe termen lung sau pentru a lua decizia sa strangeti un ban deoparte pentru o viitoare achizitie. Azi conteaza mai mult acumularea, decat platile curente.
Dany
alinabratu2000 spune:
daniela, si eu am visat foarte urat azi-noapte, m-am trezit pe la 3.30 si m-am culcat la 6.30. Chiar cosmar cred ca am avut, nu stiu de ce. Stiam ca pestioaicele sunt mai agitate si au insomnii daca este luna plina (sau noua...?). O avea legatura cu asta? Acum sunt cam obosita, pt ca de bine ce m-am culcat la 6.30, mihnea s-a trezit la 7.15, si gata si somnul meu.Va pup pe toate, si nopti linistite (nu ca ale mele )
daniela_daneza spune:
Alina , clar suntem influientate de fazele lunii .Eu cand e luna plina nu prea pot sa dorm.Hai mergi si te odihneste!
Dany
CRISMIR spune:
Salutare dragi pestisori!
Cu scuze DANY dar nu am reusit sa mai intru zilele astea din =cauza netului,ca nu a functionat...si acum e cam dus,sper sa pot trimite mesajul...poze nu am pus inca dar petrecerea a fost faina...maine sper sa pun si poze...in rest toate bune, tie...si,a propos de luna,nici eu nu pot dormii daca e luna plina...somn usor voua!
NATY,ma bucur ca esti bine si ai mai dat pe la noi
pe toate fetele:CRIG,CRISS,ELIANA si ALINABRATU2000,cu scuze ca nu pot raspunde la fiecare,dar am copil ATOMIC calare pe mine...Eliana ma intelege
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
CRISMIR spune:
Am reusit sa pun si poze...im link-ul 1 sunt cu ziua lui Cosmin si in link 2 cu Robert...sper sa va placa...va dulce ,pe maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI