Pestisori... pestisori... (20)
Raspunsuri - Pagina 6
alinabratu2000 spune:
dana, la pieptul de pui cu andive le fac pe toate separat si apoi le amestec (am fiert puiul, am facut maioneza, si apoi am adugat si andivele) intr-un castron mare. Si de cand ti-am zis ca le-am facut s-au si termninat (sotu'+ un prieten de familie sunt autorii).
Ce regim disociat??? L-am tinut p'ala cu spanac, rosii, vita, si n-am slabit deloc. Am de dat jos vreo 8 kg. Da-mi link-ul cu regimul, sau chiar regimul in sine. Chiar am nevoie de el. mersi mult
criss1902 spune:
Alina - bine ai venit!
Eu am facut niste paste cu piept de pui. Vad ca si voi folositi mult "puiul"..
Elyanne - cum a fost la aerobic? Am "dat" si eu ieri vreo 8 minute la bicicleta si azi abia ma misc..
Daniela - esti o draguta, ne aduci horoscopul, bancuri..
Pupici tuturor si un weekend placut!
daniela_daneza spune:
Alina, pai am tinut regimul disociat asa : 3 zile maninci numai carne (fiarta, gratar , vita , pui ) , apoi 3 zile lactate ( iaurt, branza de vaci , poate fi si cu smantana, cascaval , barnza topita) , apoi 3 zile legume si fructe( fara pere si struguri, amestec de legume la microunde sau la cuptor cu putin ulei de masline, salate ).Dupa ora 18.00 nu mai maninci nimik.Important este sa bei cel putin 2 l apa /zi.Cafea fara zahar .
Sa stii ca nu m-i s-a parut greu.Cel mai mult mi-au plakut zilele de lactate.
Vezi ca este si pe aici subiect cu regimul disociat .
Crig72 , multumesc !Ce face Mariuca? Tot asa frumoasa este?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Sorry, v-am incurcat ?
Criss1902, mii de scuze! probabil de la oboseala sf. de saptamana ..
Dany
elyanne spune:
Am fost la aerobic, mi-a placut, deci ma mai duc si sapt. viitoare si incet-incet o sa merg de 2 ori pe sapt. Ma pot misca... ma ceva febra musculara, dar se putea si mai rau
Alina sa ma bati daca mai stiu ce-i faceam de papa pe la 9 luni... . Stiu ca aproape de un an incepusem sa-i dau din mancarea noastra, aia fara prajeli sau carne de porc.
Dar sa incerc sa-mi amintesc:
- supa cu galuste
- ciorba de pui / vita cu fidea
- piure de cartofi cu pulpa de pui / ficatel de pui
- sufleu de dovlecel sau cartof + dovlecel, fierte legumele, pasate. amestecate cu branza rasa, unt si cu un ou batut, turnat tot intr-o craticioara tapetata, si la cuptor inca 20-30 de minute.
- musaca din carne de pui / vita ... adica un strat de piure de cartofi, unul de carne de pui si inca unul de piure.
- un fel de ghiveci: cartofi, morcov, dovlecel, ardei gras si niste suc de rosii.
Cam asta mi-am amintit.
si o zi frumoasa
daniela_daneza spune:
Buna !
Bravo Elly , sa mergi incontinuare , sa nu abandonezi.
Pesti- Horoscopul carierei pt. saptamana : 15- 22.05.2006
La inceputul acestei saptamani, esti tentat sa faci o investitie importanta sau sa iei o decizie pe care o amani de ceva timp. Incearca sa privesti lucrurile ceva mai atent, inainte de a lua hotararea finala.
Simtul determinarii te va ghida spre mijlocul saptamanii intr-o adevarata "intrecere" de idei, pe care ai de gand sa o castigi.
In weekend, vei avea unele probleme din cauza colegilor, asa ca asteapta-te la mici conflicte de interese.
Dany
crig72 spune:
Hello!
Dany Mariuca e bine...Da are cu cine semana ...cu tati nu?hihi.Mai are un pic si intra in vacanta.Asteptam serbarea!!Am mai pus cateva poze asa pentru sufletul tau
Eliana ma bucur ca ti-au placut pozele.
Eu disociatul nu l-am incercat dar south diet da.Am fost multumita atunci dar inca nu mi-am facut curaj sa mai incerc.(cu toate ca e cazul)
Crsimir voi ati inceput petrecerea?
Mai am ceva sa va intreb.Ce se anunta pentru 1 iunie in Bucuresti?Vreau sa stiu ce se organizeaza pentru ziua copilului.
bye si pe curand!!Iesim si noi un pic pe plaja sa-mi treaca durerea de cap ca azi am cam lenevit.
pup
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
daniela_daneza spune:
Crig, multumesc ! E un balsam pt. sufletul meu ! Seamana cu tati , asa cat am vazut , ca nu am avut timp sa ma uita la toate pozele, ca am fost in parc cu bicicleta si acum fug la terasa! Ma uit cand revin!
Plimbare plakuta si voua pe faleza!
Mirela , petrecere maxima!
Va pup!
Dany
Nally spune:
Pupilai fetile!!!
Hop si eu pe aicilea...
Dana nu mi-am deschis salon (viese maica vise deocamdata!) si nici nu m-am angajat... s-a stricat treaba cu cei care vorbisem pentru! Asta e! Nu ma bucur dar nici nu ma dau de ceasul mortii pentru asta! Intr-un final poate chiar ma bucur! AM aflat dupa lucururi nu tocmai placute asa ca nu regret!
In alta ordine de idei eu is bine... acasica inca cu Sebi... ne plimbam foarte des Buzau - Bucresti... Bucresti - Gaesti stam la aer si joaca cat cuprindem cu cupii... Sebi a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult ... si simt uneori ca imi vine sa imi bag vata in urechi cand il apuca pe el momentele de impartasire a descoperirilor... ca asa mi le spune la infinit.. si nu ar fi nika dar ma pune sa repet dupa el ce si cum.... (pupa mama gurita lui! )
Slabisem intr-un timp am pus la loc tot... cu Pastele asta delicios in toate.... sper sa am succes iara la slabit ca se simte nevoia! ...
Aaa si mi-am facut de curand suvite blonde si asa nu imi palce cum m-a facut muhera de la salonul unde am mers!!! Si asa am niste nervi de cate ori ma uit in oglinda!!! Acum vreau sa imi fac peste astea suvite rosii sa am barem 3 culori in cap!!! Sa moara dusmanii de ciuda! Ma oftic uneori ca nu imi pot face singura tratament cosmetic cu extractii cu tot... si la par vopsit tuns... nu gasesc si eu pe cineva in care sa am incredere ca le face cu suflet si cum trebuie! Sunt in cautari!
Cam atat despre mine si al meu dambustel!
In rest sper ca sunteti bine si fericite alaturi de cei dragi voua!
Va pupic si sper sa pot intra mai des pe forum! Am cam tras chiulul in ultima vreme!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
alinabratu2000 spune:
daniela_daneza , mersi pt regim. O sa-l tin si p'asta, ca vreau neaparat sa slabesc! O sa va tin la curent cu progresele mele in materie de slabit (dc or exista). Tu cat ai slabit cu regimul asta?
elyanne cam asta ii dau si eu, in afara de sufleu si musaca pe care o sa le incerc cat de curand. Bebe al meu are o perioada de mofturi, timp in care ma dispera. Ia 3-4 lingurite din mancare cu pofta si apoi nu mai vrea, le inghite asa... ca sa nu ma refuze.Pupici la pestisori