Pestisori... pestisori... (20)
Raspunsuri - Pagina 12
daniela_daneza spune:
Mirela , multumesc !
Imi pare rau ca la tine este innorat.La Bucuresti e cald de mori, noroc ca la servici am AC , dar pe care il mai inchid din cand in cand ca ma ia durerea de cap.
Criss plimbare plakuta .Tinuta lejera , zici, bravos....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
crig72 spune:
intr-adevar a fost o zi frumoasa si la ct.destula lume pe plaja.Pe Mariuca a si prins-o un pic soarele.
Criss o las sa intre in apa chiar daca e rece.Isi ia apa in galetusa si iese repede.Ma distreaza cand imi spune ca o gadila nisipul.
Dany si tu esti aproape... 3 ore
va pup!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
daniela_daneza spune:
Crig, asa este .Ai dreptate nu e chiar departe, dar una este sa stai akolo la malul marii si alta e sa mergi cateva zile in wk-end.
Ce bine cred ca s-a distrat Mariuca.Si cred ca ii sta bine uosr bronzata .....
Poate am sa vin intr-un wk-end la mare , dar nu stiu exact cand, poate urmatorul, din 3 iunie, ca au niste prieteni o casuta in Mamaia, numai ca ea este insarcinata si ii mai greu cu deplasatul...dar pana atunci mai vedem.
Aici deja e super cald.Azi nopate am dormit bien, cu geamul deschis dar m-am trezit de dimineata , din cauza zgomotului strazii....
Va pup si o zi reusita va doresc!
Dany
criss1902 spune:
Buna dimineata! O ?
Si azi este foarte cald, nu ma plang.. am asteptat cam mult sa vina vremea frumoasa..
Crig - ma gandesc mereu la. Ce bine ca Mariuca te asculta si se joaca frumos in nisip..am vazut pozele. Cred ca eu nu as prea avea succes cu Ana, ar vrea numai in apa..
Crismir - s-a intors soarele, puteti merge la plaja?
Daniela - in Bucuresti e cam greu de suportat caldura, nu-i asa?
Aseara dupa ore, chiar am fost cu tot familionul la plimbare prin parc. A fost foarte placut, Ana a tot alergat, s-a dat in leagane sau topogane..Din pacate nu prea erau copii de varsta ei cu care sa se joace.
Astazi, dupa camin, cred ca o sa mergem la tara .Mai avem de aranjat cate ceva si pe acolo.
O zi placuta
daniela_daneza spune:
Buna PESTISORI !
Deja la ora aceasta e insuportabil.....cumplit de cald....mai ales daca stai si la etajul 7 ultimul si nu ai AC...am tot evitat sa pun, pt. ca nu imi face f. bine , dar vad ca nu voi avea incotro , macar ca il deshid cate putin....imi vine sa raman la servici nonstop, ca akolo am....dar nimik nu ne convine ..cand e frig vrem soare, cand e soare vrem racoare ....
Dar vine ea vacanta si la mare cu cu ....
Criss, spor la treaba la tara !cand faci pauze ...sa te racoresti
Crig ,cum e apa marii ? E calda ?
Dany
crig72 spune:
dany apa e rece.Azi am intrat doar un pic cu picioarele.In rest caldura mare si pe la noi.
pupici
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
daniela_daneza spune:
Neatza!
Azi parca nu mai e chiar asa de cald ca ieri....si au anunta cateva ploi si ca mai scad temperaturile...macar de ar fi asa.....ca de la caldura a innebunit lumea....am avut niste nervi pe mine aseara...si nu am fost singura ...si alta lume s-a certat cu unii / altii.....sper ca voi nu ati trecut prin asa ceva .
Va pup !
O zi buna !
Dany
patriciaR spune:
Buna pestisori,
Am auzit ce calduri indurati in tara...ufff...imi amintesc cand eram inca in Romania,...taree greu cu caldurile, te simti pur si simplu fara pic de energie.
Aici e vreme inourata....ploua zilnic...dar nu e frig...cred ca m-am dezobisnuit de caldurile din tara.
Anul trecut cand am fost in vacanta in Romania am avut ghinionul sa prind cateva zile din alea caniculoase...si nu va spun ce grea a fost adaptarea ...mai ales ca eram insarcinata...a fost cumplit...mi s-au umflat picioarele de ziceai ca sunt bolnava rau...ufff .
Acum ne pregatim din nou pt a calatori in tara...sper totusi sa nu fie atat de cald ...noua ne place mai moderat .
Pup la toti pestisorii!
Dana! Ochelarii ... da si mie imi plac...mult i-am cumparat anul trecut de aici sunt Carolina Herrera, dar anul asta am vazut ca se poarta altfel ...
Mamici dragi care aveti timp sa-mi raspundeti; Anastasia mea are acum 5 luni si 2 saptamani...ea are 2 mese solide pe zi una dimineata de fructe sau cereale si una dupa amiaza de legume....la varsta aceasta credeti ca e de ajuns....2 mese solide...?!
Sa aveti o zi mai racoroasa va doresc!
daniela_daneza spune:
Salisa Ziceam de ochelari pt. ca si eu ar trebui sa port , dar nu o fac ...pt. ca nu am gasit niste rame care sa ma multumeasca....sau ce am gasit erau f f scumpi...stii ca in Romania totul e mai scump si mai prost decat afara....Poate incerc cu lentile de contact ...vedem...
Sa stii ca s-a mai racorit putin si aici.Au anunta ca va ploua si ca vor scadea gradele din termometre , pe la 13-14....bine ar fi !
Cand vii in tara ?
Pupici Anastasiei !
Dany
patriciaR spune:
Dana inteleg ce zici referitor la rame de ochelari.
Si eu am avut aceeasi problema ani de-a rindul...nici o rama de ochelari nu mi se potrivea ...abia anul trecut i-am gasit pe astia...si parca merg mai bine decat altii pe care i-am vazut, dar m-au costat ceva ...
Noi venim in tara pe 7 iunie..o sa stam cateva zile la Bucuresti si apoi mergem la Iasi si Botosani de unde sunt parintii mei si ai sotului....., apoi intentionam sa mergem la munte si poate un pic la mare...
O sa fie greu cu buburuza mica dupa noi, dar ne descurcam noi.
Apropo cand am locuit in Bucuresti am stat pe Nasaudului la intersectie cu Viilor.
Cine stie om fi fost vecine....
O zi buna in continuare!